Selam arkadaşlar, ben yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Benim için telefonlarda en önemli özellik kamera. Bazı telefonlarda kamera megapikseli yüksek fakat kötü resim çekiyor böyle olmasını istemiyorum. Son zamanlarda Galaxy S20+ telefonu dikkatimi çekti. Galaxy S20+ kamerası nasıl? Bu telefonun kamerasından video veya fotoğraf çekerken sizce yeterli verimi alabilir miyim? Galaxy S20+ kamera özellikleri neler? Galaxy S20+ önermiyorsanız hangi telefonu önerirsiniz?Galaxy S20+ kamera
İlk kez bu yıl Samsung'un en üst modellerinin DXOMARK listesine bir numaran girmediğini görüyoruz. Ayrıca yine ilk kez bu yıl Samsung'un Galaxy serisinde yazılım sorunlarından bahsediliyor. Daha açık söylemek gerekirse Galaxy S20 ailesinde yazılım sorunları olduğu konuşuluyor.
Samsung Galaxy S20+'a gelecke olursak DXOMARK'tan 118 puan alarak bugün için sıralamada 10. sırada. daha açık söylemek gerekirse kamera kalitesi anlamında diğer markalarla rekabet edebilecek durumda değil. O nedenle de "Samsung zirveyi kaybediyor mu?" yorumları dünyanın her yerinde yapılıyor. Samsung Galaxy S20+'ın kamera yeterliliklerini DXOMARK'ın hangi kıstaslarla değerlendirdiğini merak ediyorsanız YouTube kanalımızda yayınlanan aşağıdaki videoyu izlemenizi öneririm. Bu videoda çalışma arkadaşım Aydoğan Aykanat DXOMARK'ın verdiği puanları yorumluyor. Samsung Galaxy S20+'ın sahip olduğu 4 kameranın performansı hakkında detaylı bilgiye bu videodan ulaşabilirsiniz.
Bende bir süredir araştırıyordum sonucunda yine apple dan kopamadım... kamera çözünürlükleri güzel fakat fotoğrafları otomatik düzenlemesi hata gidermesi siyah nokta sivilce düzeltmeleri gibi düzeltmeler çok amatör ve sanki ilk kez Photoshop yapan biri shoplamış gibi ama doğa manzara dış ortam çekicem insan değil diyosan android kameraları son yıllarda muhteşem pixellere ulaşmış ve çok güzel netlikler elde ediyor sadece samsung değil huawei xiaomi oppo.. apple xs ve 11 in pro segmentlerinede bir göz atın derim
İlla kamerası güzeldir teknik özellikleri falan ama Samsung çabuk çöp olan bir marka, bozulma virüs bulaşma şikayetleri oldukça yüksek. Alabiliyorsan iPhone al daha iyi
İlk kez bu yıl Samsung'un en üst modellerinin DXOMARK listesine bir numaran girmediğini görüyoruz.
https://www.youtube.com/embed/ajtyWuMbVtUAyrıca yine ilk kez bu yıl Samsung'un Galaxy serisinde yazılım sorunlarından bahsediliyor.
Daha açık söylemek gerekirse Galaxy S20 ailesinde yazılım sorunları olduğu konuşuluyor.
Samsung Galaxy S20+'a gelecke olursak DXOMARK'tan 118 puan alarak bugün için sıralamada 10. sırada. daha açık söylemek gerekirse kamera kalitesi anlamında diğer markalarla rekabet edebilecek durumda değil.
O nedenle de "Samsung zirveyi kaybediyor mu?" yorumları dünyanın her yerinde yapılıyor.
Samsung Galaxy S20+'ın kamera yeterliliklerini DXOMARK'ın hangi kıstaslarla değerlendirdiğini merak ediyorsanız YouTube kanalımızda yayınlanan aşağıdaki videoyu izlemenizi öneririm.
Bu videoda çalışma arkadaşım Aydoğan Aykanat DXOMARK'ın verdiği puanları yorumluyor.
Samsung Galaxy S20+'ın sahip olduğu 4 kameranın performansı hakkında detaylı bilgiye bu videodan ulaşabilirsiniz.