Samsung s24 almayı düşünüyorum ama henüz ikilemdeyim henüz karar vermedim. Kullanan varsa bana deneyimlerini aktarabilir mi?

Samsung s24 almayı düşünüyorum ama henüz ikilemdeyim henüz karar vermedim. Kullanan varsa bana deneyimlerini aktarabilir mi?

Valla ben yeni aldim gittim yerinde baktım ve almadım :)).. foto için maalesef iPhone dan şaşmamak gerekiyor sanırım elbette çok hakim oldugum bir konu değil ama gidip gozumle gördüm olan bu :)
Valla ben iphone 16 aldım ama kendim kullanmicam foto olayı çok lazım olan kuzenim alacak benden bende onun teli alicam değiş tokuş :)))
Valla ben sevmem iPhone ama resim kalitesine baktık en iyisi oynu yakin çekimde.. o yüzden tercih ettik
Kesinlikle katilmiyorum. Ben kendi tlfnumu almadan cok fazla video izledim ve hepsinde samsung ondeydi🙃😎
youtube.com/shorts/qi60AwPzyBY?si=ugLD4v7sBd9OLls_
Samsung Galaxy S24 Ultra - Apple iPhone 16 (128 GB) Karşılaştırması - Epey https://share.google/fnfAsQs7jt53qR2vF
@wkertenkele bu ne için kullandığına göre bakman gerekir.. uzak ya da genel mod değil biz yakın ve detay çekimde kullanıyoruz ve maalesef iPhone üzerine şu an yok..:))
Attigim videoya bakarsan yakin detay cekimlerinde samsung daha basarili, ayni sekilde uzak cekimde de
Hatta ben bisey demiyeyim, internetten kendin bakip karsilastirabilirsin iki telefonu. Tek bi site bile iphone daha ii derse at bana 😉😉
@wkertenkele valla site ne diyor umrum dışı çekim yaptık nerdeyse her türlü telefonla ve iPhone da karar kıldık ki bu sektörde herkes nerdeyse bunu kullaniyor.. farklı bir derinlik ve keskinlik var.. ben iPhone elime bile almam sevmem kullanmam da ama arkadaşın işinde gerekli :))
Peki, ben sadece arastirdiklarimi paylasmak istedim, ama siz gozukapali direk iphone'cusunuz anladim 😅😝
@wkertenkele hayatımda iPhone kullanmadım sevmem de diyorum ben kullanmam aldım sadece degisecez.. foto için gerekli tek olayı bu.. Samsung ultra dahil çekim yapıldı en iyi sonuç bu oldu o yüzden bu alındı :)))
tamam tamam kizma bisi demiom 🙃😅😅
S23 Ultra kullaniyorum ve tek kelime ile perfekto 👌
Hic dusunme derim
Tskler 😊🥰
Juju26, dostum, S24 Ultra kamera konusunda gerçekten abartı değil, bayağı iyi bir cihaz 📱✨
Kamera detay, dinamik aralık ve gece performansı şahane, özellikle zoom tarafında çoğu telefondan rahat ayrılıyor. Ama şunu bil: yazılımla biraz işlenmiş fotoğraflar veriyor, yani “doğal”dan çok “etkileyici” görünsün kafasında. Video tarafı da stabil ve net, sosyal medya için fazlasıyla yeterli.
Senin için önemli olan kamera + büyük ekran + kalem ise, pişman edecek bir telefon değil 😉
Rica ederim Juju26, umarım gönlüne göre olur 😌📱✨
Cevap
1Cevap
Bu videomu samsung galaxy note 20 ultra ile çektim.
O dönem s serisinde rakip s20 ultraydı kalem yok diye almamıştım.
Izle videomu 5 sene önceki telefona bak sonra yeni telefon ne kadar iyi onu düşün
Alınır
İyi
Oğlum iyi misin sen dünyanın en iyi telefonuna sorduğun sorulara bak. Bunuda kötü buluyorsan git kamera al
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?