Arkadaşlar tatilden geldim ev arkadaşlarım uyarmadı hayvanlara vereceklermiş ben de taze sanıp yedim 2dilimi yedim zaten baktığımda gözükmedi sonradan poşetteki diğer dilimlere bakınca farkettim baya küflenmiş yeşil yeşil şu an ağzımın içinde metalik tat var boğazımda yutkunma güçlüğü falan oluştu nefes alışım zorlaştı ya da ben panik oldum doktora gitmelimiyim sizce :(?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzun süre tüketilirse zararlıdır prenses. Karnın ağrırsa doktora gidersin ama bişey olacağını sanmam bu arada bazı Türk kızları çok cahil aşağıda boş boş konuşmuşlar vallah sinir oldum insan azcık araştırır tavuklar kene yiyor hiçbir şey olmuyor, kedi ve köpek gibi hayvanlar için zaralıdır tabi ama böylesine yardım amaçlı bir soruda direk senin hayvan sevgini hedef almaları zoruma gitti
119 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTanımadığın insanın görüşünün altına yorum yapmamalısın, kültürsüz ve yüzsüz insan
Soran+1 yılNe diyimki çok teşekkür ederim beni anlayan biri çıktı nihayet benim derdim bana yetiyordu bişeyi yoktu evet zaten bir anda olmaz bu tür zehirlenmeler ne bekliyor dalga geçer gibi buraya yazıyorsun demekki iyisin yazıyor bir tane malda ya dünya bu kimin başına negelir bilinmez bunlar konuşur boş boş takılma boşverr:)
Soran+1 yıl@nxzoxsh hayvanlar bile senden daha insancıl sen anca boş boş kudur dur :)
Soran+1 yıl@nxzoxsh baktıkça dalga geçmemek içten değil ahah Allahn yarattığına lafım yok fakat senin gibilere herşey denir
Soran+1 yıl@nxzoxsh yaa bak sen bile güzelsin dedin :))
Soran+1 yılHhhha aynen gizlilik işime yaradı sende baştan gizleseydin keşke :)
Soran+1 yıl@nxzoxsh ya sen yaşamını nasıl devam ettiriyorsun sayet beynini kullandığına dair şüphelerim var :)) seni kaale almıyorum dalga geçiyorum ciddiye alıyosun
Soran+1 yılBu benim paylaşımım onun için sen defolursan süper olur kovmak istemem
Soran+1 yıl@nxzoxsh sgiden sen oldun engellemişsin :)
Cevap sahibi+1 yıl@nxzoxsh kızım senin işin yok mu sikıcem senide sıfatınıda bir siktirgıt huzur ver
Soran+1 yılTamam sakin gitti zaten
En İyi Cevaplar
+1 yılBuraya bu soruyu yazana kadar yaşamışsan ya trol olduğun aklıma gelir ya da birşey olmamış yaşıyor olduğun, aklın gözün neredeydi de görmedin küflü ekmeği?
03 Yorumla
Soran+1 yılOkumanız yazmanız yok galiba orada yazıyor benim yediğim de küf yoktu ondan görmedim ama diğerleri küflüyü onuda sonradan gördüm ya siz nasıl insanlarsınız Allah aşkına yardım için değil de topunuz eleştirmeye gelmişsiniz
- +1 yıl
Buraya yazacağına derdini git doktora anlat sende o zaman, asıl siz nasıl insanlarsınız yediğinizi içtiğinizi zıçtığınızı kusmuğunuzu her haltı ettiğinizi sosyal medyada paylaşacak kadar sorunlu insanlarsınız,
İnsanlığın her yönüne her ihtiyacına her sorununa göre hem ülkemizde hem dünyada gerekli herşey olduğu halde, böyle ortamlarda hata olsa bile fikrimizi yazmış olsak bile aşşağılayacak şekilde cevap vermeniz zaten zihniyet bozukluğunu ortaya koyuyor!!!
Soran+1 yılSen görüş paylaşmamışsın eleştirmişsin sanan benim gözümden be! Yardımın dokunmucaksa ne cevap verme gereğinde bulunuyorsun üstelik burası böyle bir ortam burada olup söylediğiyle çelişen sensin bana böyle gelirsen sert tepki alırsın bunun böyle olmasını ben istemedim
+1 yılIlk olarak çok saçma gözükse bile hemen yoğurt yemelisin ve yedikten sonra da hala ağzında çokça o tat varsa o zaman en yakın sağlık ocağına veyahut hastaneye gidebilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok saoll:)
+1 yılFunguslar insan vücudunda üremez, zarar vermez, faaliyet göstermez. Paniğe gerek yok. Bir dahaki sefere ne yediğinize dikkat edin.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimmm
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
22Cevap
+1 yılSakın kusturma zehirlenme ihtimalin artar önce sakinleş korkarsan tansiyonun çıkar sakinleşene kadarda düşmez bol bol su iç uzan dinlen bedenin hemen kana karıştırmasın mümkünse uyu bikaç gün dinlen karın ağrısı baş dönmesi yapabilir ama %90 öldürmez
10 YorumlaBirşey olmaz süt iç ayran iç çok kafaya takarsan parmak salla kus çıkar 🕺
10 Yorumla
+1 yılSüt iç ya da yoğurt... Ama bir şey olmaz ama mide bulantın var kus...
10 Yorumla
+1 yılKanı zehirleyebilir. Bu da hayati tehdit oluşturabilir. Ama iki dilimin zarar vereceğini sanmam.
10 Yorumla
+1 yılTadından bile mi anlamadın z zehirlenme olabilir dikkat et
14 Yorumla
Soran+1 yılSalça ile yedim sence anlaşılırmı
- +1 yıl
Zehirleme hemen kendini göstermez uyku hali ve halsizlik belirtisi var mı
Soran+1 yılYok şu an iyiyim teşekkürler keske herkes sizin kadar bilinçli olsa.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Bir şey olmaz biraz karın ağrısı yapar tez vakitte tuvalete çık 😅
10 YorumlaBir şey olmaz, toprak tadı gelir en fazla.
Bolca yoğurt ye, stres yapmışsın ondan nefes alamıyorsun, küften bir zarar gelmez insana.00 Yorumla
+1 yılMiğden bulanır en fazla.
10 Yorumla
+1 yılKüflü ekmek insanı hayata küstürür. Yemeyi nasıl becerdin
08 Yorumla
Soran+1 yılBilerek yapmışım gibi cevapmı bekliyorsun birde
- +1 yıl
Evet bekliyorum
Soran+1 yılTekrar okumanı dilerim
- +1 yıl
Okudum da hadi bir dilimi anladım da ikinciyi nasıl yedin
Soran+1 yılŞakamısın senn poşetiçinde dilimlenmiş ekmek altlarda küf oluşmuş üstten alınca sonra gördüm okey (kopyala yapıştır yaptım artık en son birine verdiğim cevabı)
- +1 yıl
😂
şu an nasıl oldu ağzın 😅
Soran+1 yılİyiyim :Dd
- +1 yıl
İyi sevindim. Bu da sana ders olsun, 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlerjin var sanırım acile gitmelisin antihistaminik bir iğne vururlar geçer anafilaktik şoka kadar gidebilir
05 Yorumla
Soran+1 yılBelirtisi ne ki o dediğin şokun acaba :(
Cevap sahibi+1 yıl
herhangi bir allerjen maddeye asiri duyarliligi olan kisiye sindirim yolu ile maddenin verilmesi sonucu vücudun alerjen maddeye cevabi olarak 0rtaya cikan siddetli alerjik durum belirtileri cok kisa sürede ortaya çikabilir ve ölümle sonuçlanabilir. denetimsiz alinan bir penisilin tablet bile bu tür belirtilerin ortaya çikmasini sağlayabilir. belirtiler özellikle deri ve solunum sistemine aittir. bazen kalp damar sistemine iliskin belirtilere de rastlanir. derideki belirtiler; yaygin sicaklik artisi ve yanma duygusu ya da döküntüler olabilir. yüz ve dil sisebilir. solunuma ait belirtiler girtlak bölgesinde ödem, soluk alma sirasinda islik sesine benzer bir ses ve solunum zorlugudur. damarlarin birden genislemesiyle tansiyon düser ve kan akimi yavaslar bu durumu dengelemek için nabiz yükselir. beyne giden kan akimi yavaslar buna bagli olarak da bas dönmesi ve bayilma olabilir oksijen miktari azalir ve kalp ritim bozukluğu baslar. bu durum bazen
Soran+1 yılÇok teşekkürederim zaman ayırıp okadar cevap vermişsiniz şimdilik bu belirtiler yok ama doktora görünmemde fayda var sanırım.
- +1 yıl
Hemen paniğe sokmayın yahu, sen bir doktora git.
Soran+1 yıl@skauralodge yok gerek kalmadı iyim ben saolun
2ci dilimde hiç mi anlamadın kokusundan tadından görünüşünden nasıl açsan artık 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım maalesef salça sürdüm farkedemedim tadından kokusundan
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
Dedem de yemisti anlamadik ertesi gün öldu :(
14 Yorumla
Soran+1 yılHmm iyiymiş
Soran+1 yılBaşın solsun ben şaka sandım
Sıkıntı olmaz bazen israf olmasn diye bende yiyorum
20 Yorumla
+1 yılBende dün küflenmiş sucuk yedim bir yeş olmadı korkma bir şey olmas
00 YorumlaKendi yemediginiz, yemekten cekindiginiz, yedikten sonra boyle korktugunuz seyleri hayvanlara vermeyin!.
328 Yorumla
Soran+1 yılSen şakamısın ya git oku araştır azcık hayvanlar ile bizim sindirimimiz farklı Allahın cahili
Soran+1 yılDuyar kasıcan bari böyle zamanlarda kasmayın mk insanı sevmeyen hayvanı sevmesi beklenmez göstermelik duygularını al bsgt
- +1 yıl
m.haberler.com/.../
Al kodumun cahili.
Soran+1 yılYa sen ne tür bir malsın ulan kendim farketmedim küflü olduğunu diyorum kodumun salağı bayat veriyoruz hayvanlara ziyan olmasın diye embesil surat bayat ekmek zaten mama yapımında kullanılıyor küflüyü verecek değilim
Soran+1 yılİnsan olanla çok güzel diyalog kurarım :) sende insan olsaymışssın:)
Soran+1 yıl@Zn997 sıkıntı şu ben burada bununla uğraşıyorum Allah başka dert vermesinde duyar kasıyosun sanki ben hayvan düşmanıymışım gibi yeri de değil üstelik
Soran+1 yılBen ne yapmışım ki asıl senin gibi bişeyi insanı bırak bir canlı yapabilrmi? Burada ortada bir sorun var işe yaramayan muhabbetlere sokma beni tanımıyorsun ben de seni sanalda herkes herşeyim der fakat gerçekte ne kadar sağduyulusun sen öyle gözlerimi yaşarttın
Soran+1 yılYa süsüne püsüne bakacağına insanlık dersi al azcık bende bakıyorum ama insana da hayvana da aynı değeri veriyorum anlıyomusun? Küflü ekmeği verdiğimi yazmadım önce bir geliştir beynini beni eleştiririm sonra. Bide geçmiş olsun diyor Allahın duyarlısı
Soran+1 yıl@Zn997 sende aç kıçına gül okeyyyy:)
Soran+1 yıl@Zn997 kezo sensin ya patates suratı
Soran+1 yılKıskanacağım en son kişi sen olursun boşu boşuna ego kasmaya çalışma yok duyar kasar yok ego yeter galii Kasım kasım kasıldınn bu kadar tepelerde görme gömeriz
Gizli Üye(30-35)+1 yılhadi safsın anlamamışsın gözündemi görmüyo körmüsün
04 Yorumla
Soran+1 yılSaf olan sensin sanırım orada yazıyor benim yediğim de küf yoktu ondan görmedim ama diğerleri küflüydü
Cevap sahibi+1 yılhadi ordan o zmaan niye küflü ekmek yedim diyosun şimdide ekmekde küf yoktu diyosun trollsun
Soran+1 yılŞakamısın senn poşetiçinde dilimlenmiş ekmek altlarda küf oluşmuş üstten alınca sonra gördüm okeyy
Cevap sahibi+1 yıltamam
Hayır. Küfün azı yararlıdır. Çok yemediysen bisi olmaz.
00 YorumlaÖldürmeyen güçlendirir devam et 😁
10 Yorumla
+1 yılBişey olmaz bende çok yedim. Alerjin varsa bilmm.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılBir gitsen iyi olur nolur nolmaz
10 Yorumla Yoğurt ye ve tedbiren doktora git
10 YorumlaSanmam ama git doktora yine de
10 YorumlaAyvayı yemişsin be kızım 🤢
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora git ve kendi yemeyeceğiniz şeyleri hayvanlara da vermeyin! Zehirlenir miyim diye panik olmuşsun onlar da zehirlenebilir biraz empati lütfen
11 Yorumla
Soran+1 yılYa lütfen şu önyargınızdan kurtulun ya
Biseycik olmaz küf şifadır
10 YorumlaÇok yemediysen problem olmaz, merak etme.
00 YorumlaDoktora git sağlık ocağına
00 Yorumla
+1 yılHayır faydalı.. Küf antibiyotiktir
10 Yorumla
+1 yılGit bir görün derim
10 Yorumla
+1 yılGit hemen doktora
10 Yorumla
+1 yılyogurt ye
10 YorumlaBirşey olmaz
10 Yorumla
+1 yılGit mideni yikat
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir şey olmaz yoğur falan ye
00 Yorumla
+1 yılÖlmezsin
10 Yorumlaallah bilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni bir kere opuyum geçer gülüm merak etme 😘
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUnutmadim Unutamam kara sevdam merak etme 😘😘😘😘😘
+1 yılöleceksin
00 YorumlaKendinizin yiyemeyeceği seyi hayvanlara vermeyin