Daha önce bundan yiyen var mı?
Ekşi mi oluyor tatlı mi
Benim yediğim bozuk muydu
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
içindeki kreması bozulmuş yeni aldıysan git iade et hemen yemekten pek bişey olmaz en çok bağırsaklarını bozarsın bende yemiştim bir kere arabada sıcaktan bozulmuş canım çok istediği için yemiştim hatta kardeşim bunu limonlusunu mu yapmışlar demişti :D
İndirimdeyken aldıysan bozuktur. Yoksa süper tadı var
Hayır, o bozulmuş. Çöpe at
İnşallah mideni bozar
Bozulmuş yaz aylarında krema çabuk bozulur. Ama lop lop yutmayıp bir iki ısırık aldıysan sadece bir şey olmaz merak etme
senin yediğin bozuk tırlar içinde geliyor hava sıcak rafa koyulana dek dışarda kalıyor yazın alınmaz bu urun
Cevap
8Cevap
eksi olmamasi gerekiyor birdaha bimden vs birsey alirken son kullanma tarihine bakin bunlarin genelde son kullanma tarihi gecmis oluyor
İçindeki krema çabuk ekşiyor ekşimeye başlayınca bozuluyor demek bir zararı yok yani at çöpe gitsin ya da aldığın yere götür geri alırlar
Bir şey olmaz bende çok yedim içindeki krema çabuk bozuluyor işte.
Bu ürünü alırken son kullanma tarine bak beş gün falan kaldıysa al üç dört gün kaldıysa alma ekşiyor
ben yedim, sana uzun zamandır kalmış olan. kutu denk gelmiştir dava aç bence
bimde ve a101 de satiliyor çok alırım ucuzada geliyor ama tadı güzeldir dene derim😊
şu an aynı durumu yaşıorum 1 tane ekler yesim son 2 lokmada bi ekşilik geldi zehirlenirmiyimm
şu an aynı durum başıma geldi bir şey olur mu veya sana oldumu
" son kullanma tarihi "
Tadı ekşiyse atın, sormanıza bile gerek yok. Zehirlenecek bile olsanız 8 saatten önce zehirlenmezsiniz. Çok hassas bir mideniz yoksa da tolere eder zaten. Ufak bir diyare ile durumu kurtarırsınız. Fakat bol bol su ve mümkünse rahat atlatmanız için yoğurt. Diyare halinde muz ve türevi yiyecekler tüketirseniz daha kolay atlatırsınız.
Tatlı oluyor bozuk yemişsin ✩
A101 in ekleri değil mi o
Yedim de zehirlenmeidm
Onun tarihi geçmiştir.
Yedim. Çok taze oluyor genelde
Son kullanma tarihine bakmadın mı
şimdiye kadar bişey olmadiysa bundan sonrada olmaz
yedigin bozukmus normalde tatli oluyor cunku
Ayy kesin Bozuk bozuk satmislar sana
hastaneye git uzatma
Bozulmuş
hahhahaahhwhahgaag