En iyi bebe bisküvisi hangisi, eti cicibebe mi ülker bebe mi?eti cici bebe mi ülker bebe miHangisi daha iyi eti cici bebe mi ülker bebe mi? Ben ilk ülkerle başladım sonra etiyi denedim beğenmedim ama bir iki arkadaşım eti cici bebenin tam has bebe bisküvisi olduğunu söylediler. Sizce en iyi bebek bisküvisi eti cicibebe ülker bebe mi, neden?
Eti cici bebe mi ülker cici bebe mi daha çok iyi, ya da daha çok kilo aldırır?
Bebeğiniz için soruyorsanız eti cicibebe falan kof kilo aldırır sağlıklı bir kilo değil kardeşim şekerli onlar. Organik bebek markaları üzerinden gidersen daha sağlıklı alabillirsin en azından. hero baby bebek bisküvilerinde katkı ve koruyucu yok o yüzden daha temiz içerikli bi ürün
Eti cici bebe ve ülker'i vermek istemiyorum full şeker. Hero baby var ya kavanozları olan, onun organik bisküvisi çıkmış. İçeriği organik, şekeri kararında ve içerik olarak da başarılı. En çok sevdiğim özelliği ise sert gibi olsa da kolay erimesi. Bebeğe sağlıksız kilo aldırmıyor bence doğal olduğu için. ikizlerime yaparken kendim de yiyorum bazen.
Cici bebe muhtemelen kilo aldırır canım çünkü tadı çok şekerli ama kof kilo yani o. Biz bile severek yiyoruz. Sağlıklı bisküvi alternatifleri var onlara da hero baby var ya onun organik bisküvisi var mesela, sağlıklı kilo almak için daha ideal