Similac mama kabızlık yaparmı, similac mama bebeğe kilo aldırır mi?

Nrrrr55 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bizde 7. Ayı bitirdik bende bikaç mama degistirdim reddetti hep. Sonra doktoruma bahsettim bu durumdan mamayla alakali olmadigini ek gıdaya gectiginde ister istemez mamanin tanidini begenmedigi ve icmek istemedigini soyledi. Hipp veriyorum ben ama sadece uyudugu zamanlar veriyorum o zaman iciyo 😊
Merhaba.
Bebeklerde mama kullanımı, anne sütünün olmadığı veya bebekte laktoz alerjisi gibi durumlar olduğu zaman anne sütü yerine veya anne sütünü desteklemesi amacıyla olur. Mamalar ilk doğumdan itibaren kullanılmaya başlanabilir. Mamayı hazırlarken kaynamış ve ılıtılmış suyu biberona doldurup bebeğinizin ayına uygun ölçüde mamayı suya ekleyin ve ağzını kapatarak iyice çalkalayın. Mamayı bebeğinize vermeden hemen önce hazırlayın, mamanın tamamı tek seferde bitmiyorsa kalan mamayı 1 saat oda sıcaklığında bekledikten sonra kullanmayın.

Similac mama bebeğe kilo aldırır mi? Similac mama %100 Laktoz + GOS, Taurin, DHA ve Nükleotid ve GOS içermektedir. Her mama gibi similac mamanın da kilo aldırıcı etkisi vardır. Tatlı içeriği sayesinde bebeklerin severek tükettiği bir mamadır.

Similac kilo aldırır mı baktık, şimdi de similac mama kabızlık yaparmı onu inceleyelim.
Araştırmalara göre similac mamanın kabız yaptığı görülmüştür. Şunu unutmamak gerekir ki bebek büyüdükçe bağırsak sistemi değişir ve tuvaletini yapma oranı azalır. Kabızlığın similactan kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız mama değiştirebilirsiniz veya mamayı yaparken içerisine az miktarda doğal zeytinyağı ekleyebilirsiniz.

Kabızlık sorununa karşı similac’ın üretmiş olduğu Similac alimentum, besin öğeleri açısından özel tıbbi amaçlı kullanılan hidrolize bebek formül ürünüdür. İnek sütü ve proteinlerine karşı hassasiyeti olan veya alerjisi olan bebeklerin ve beslenmesi için kullanımı uygundur. Protein intoleransına bağlı olarak aşırı gaz problemi ve kolik gibi semptomları olan bebekler için özel olarak formüle edilmiştir. Kabızlık şikayeti yaşayan bebekler için gönül rahatlığı ile kullanılabilir.
Similac tad olarak güzel benim kızım mama seçen bir bebek olmasına rağmen güzel yedi kabız yapmadı ama kiloda fazla aldırmadı. Bebelac gold da güzel kabızlık gaz oda hiç yapmadı tadı gene güzel o biraz daha kilo aldırmıştı ama bebekten bebeğe değişir sanırım bu durum
Ben oğlumda kullandim bir kutu aşırı gaz yapti ve evet kabizlikta yapıyor ama bu tum mamalarin gerçeği sma gold sistem en iyi gelen ama onunda uretimi durcakmis optiprosu çıktığından oda asiri gaz yapiyor cocugum telef oluyordu sma gold sistem kullaniyorum buldukca topluyorum cok rahat etti çocuğum bununla
Bu mamalar bebekten bebeğe fark edebiliyor hic mama kullanmadim ama çalışırken çok mama çeşidi kullanirdik bebeklere çünkü her bebek ayni mamayi kabul etmezdi bunye olarak
Benim kızım mama takviyesi yapmama rağmen neredeyse hiç kilo alamıyordu doktora danıştığımızda bize Evolvia’yı önerdi. İçeriği anne sütüne çok yakınmış ve bebeğin sağlıklı bir şekilde kilo almasını sağlıyormuş. Gerçektende öyle oldu yaklaşık 1,5 aydır kullanıyoruz 1,6 kg aldı. Kabızlık ve gaz problemide neredeyse hiç yaşamadık.
Bebeğinizin hangi mamayı uygun onu anlamaya çalışın bebeklere göre degişebiliyor hangi mamanın iyi oldugu hangisi sizin bebeginize iyu geliyorsa onu kullanın benim kızım var 4 yaşında mamyla büyüdü 1 yıl boyunca doktor önerisiyle SSM kullandım çok aşırı kusuyordu doktora gittim hiçbirşey yok dedi mamayı değiştirdik hiç kusmadı ama aşırı kusuyordu (10 yaşındada kızım var )
Doktoruna veya eczacına danış bence işin ucunda nede olsa çocuğun var👐
Hazir mamalarin hepsi kabiz yapar ben anne sütü pek veremedim SMA kullandik 1 yaşına kadar hic bir problemimiz çıkmadi şükür
güzel bir mama
Benim yeğenim de kullanırdı bundan.
Gayet güzel bir mama
Hipp güzel mama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?