4 gündür sütle bisküviyi karıştırıyorum ve yiyip yatıyorum. 9-10 kiloya ihtiyacım var. Kısa sürede bu kiloları almam lazım.
Bebe bisküvisi kilo aldırır mı ?
Bebe bisküvisi kilo aldırır mı ?
sen şakamı yapıyosun? :S inanamıyorum 42 kilosun ve mutsuzsun yok artık. kızım ben senin boydayım 48 kiloyum kilo vermek için aç gezip deli gibi spor yapıyorum 42 kilo olmak için canımı bile veririm be saçmalama ego tatmını mı yapıyosun anlamadım ama ben şu an gerçekten çok sinir oldum. oturda şükret ve yemek yiyebildiğin için mutlu ol inşallah bende 1 ayda 42 olurum inşallah inşallah inşallaaaaah yaş 19 bu arada benim
Benim yaş 20. Ego tatmini falan değil gerçekten çevremdekiler hep çok zayıfsın diyolar. Bide kiloyu hep yüzden veriyorum. 48den 42ye düştüm. 50 kilo olmak istiyorum
saçmalama ben 50 kilo oldum çok şişman o zamanda şişmanım diye üzülüceksin hatta 2 kilo daha ver bende 40 41 olmak istiyom çok istiyom inşallah 1 ayda olcam hep ağlıyorum. bence sende şükret yani ya. ayrıca sana zayıfsın diyen şişkolar kilo vermeli hepimiz çok kilo vermeliyizzzz
aç geziyom be açç
yemekleri sen götür tabi :(((
Boyun kaç senin ? Ben 48 kiloyken bile zayıfsın diyolardı. 55 olmamı istiyolardı. Zaten çabuk kilo veren biriyim ama alamıyorum bir türlü
165 boyum. bana zayıfsın diyolar inanmıyorum çünkü benim şişman ve çirkin olmami istiyolar. bende onlara inat kilo veriyorum eskiden bende 55 kiloydum şişmanım diye bikaç gün çok ağladım gözlerim kuruma derecesine geldi tansiyonum düştü üzntüden bayıldım falan kilo vermeye çalıştım 1 ayda 1 kilocuk verdim bileklerimi kesmeye çalıştm ama yapamadım çok şükür zayıfladım inşallah 42 kilo olurum çok kıskanıyom sen gibileri çok nefret ediyom sizden bari şükredin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:( umarım istediğin kiloya ulaşırsın. Ama benim onlar için olmasa bile hayalim için kilo almam gerekiyo
off ulaşmak zorundayım çünkü oyle olanlar dha güzel hep ben en çirkinim çünkü ben obezim :'( bıktım ağlamaktan
Abartma be çirkin falan değilsin. Sen kuruntu yapıyosun baya takmışsın
kuruntu mu? yok artık ben sadece zayıf ve güzel olmak istiyorum şimdi senin tüm kemiklerin de gözüküyodur ya ne güzel yaaaaa benimde gözüksün ya of yaa :'(((((((((
Yok görünmüyo :) ben yüzden kilo veriyorum. Yüzüm zayıf
ne güzel keşke bende yüzden versem yüzüm 65 kiloymuşum gibi zayıflamıyo bence ince ve zayıf yüz çooooooooook daha güzel. gözüküyodur ya ohoo o zaman benim 38 kiloya inmaem lazım offff sevgilim de izin vermiyo kilo vermeme salak yyaa
Zayıflama sende. Gerçekten takmış durumdasın.
olmaz zayıflamak istiyorum kendimden utanıyorum çok şişman olduğum için :(
utançımdan insan içine çıkamıyorum :((
Yok daha neler
gerçekten eve misafir geliyo şişman olduğğum için beni görmelerini istemiyorum çok üzülüyorum kimseyle görüşmüyorum. anladın mı lşimdi 42 kilo olmanın değerini :(
Yoo hala 10 kilo alma konusunda kararlıyım :D
bence kilo alma lafı çok korkunç ben sadece kilo vermek istiyorum her akşam ağlıyorum canım çıktı aertık şişman olmak istemiyorum 42 olmak zayıf ve güzel olmak istiyorum ancak 44 olunca insan içine çıkabilirim
O zaman bir diyetisyene git sende.
diyetisyen zayıflama kilo al diyo salak
O zaman psikologa git :)
gitmem zayıflayınca düzelicem ben 42 olmak istiyorum :(
O zaman da pişman olup kilo almak istersen hiç şaşırmam
asıl sen zayıflamak isticeksin alırsan
Yok ben istemem. istesem bile zayıflamam
istersin görürsün tm kızlar senden zayıf olunca anlarsın bana bak kafayı yedim yaa zayıflıcam diye ne güzel işte 42 kilosun sen şükret:(
Dedim ya hayalim için kilo almam gerekiyo. Kimin kilolu ya da zayıf olduğu umrumda değil takmam bile. Sende kuruntu yapmayı bırak bence.
bir erkek için kilo almak istiyosan yapma sakın erkekler çok zayıf kızlardan hoşlanıyo
Erkekle alakalı değil. Kimse için kendimi değiştirmeye niyetim yok ;)
e o zaman hayalin neymiş merak ettim de bakim
:) polislik. En az 50 kilo olmam lazım
oo desene en başta tamam o zaman
Sende fazla takma
o zaman sana öneri vereyim bol bol milkshake iç yağlı süt yoğurt bal kuruyemiş ye. bide bence beyaz ekmek yeme o zayıf insanlara k, ilo aldırmıyo. beyaz undan uzakdur tam buğdaylı ekmek ye o kilo aldırır
benimde hayalim kemiklerimin gözükmesi :)
Boğazınızdan aşağı fazla olarak inen "her sey" kilo aldırır. Suyu hariç tutuyorum
Yani kararında yerseniz hayir, ama ipin ucunu kaçırmışsaniz aldırır
Ben pek alamıyorum ama çok çabuk kilo veriyorum
al yazımı oku şunu ye bunu ye desem emin ol 1-2 gün yiyeceksin sonrası yalan olacak yine o yüzden ne yemen gerektiğini kendin secersin siteye üye olunca günlük yediklerini hesaplarsın az geliyorsa birşeyler daha yersin yazıyı okuyunca anlarsın zaten.
https://i.hizliresim.com/DoljVm.jpg
Okudum. Siteye üye olup bakıcam artık
bulgur, pirinç, haşlama patates, fırında patates. makarna, Tam Buğday Ekmeği, fasulye, nohut, mercimek, elma, muz, mısır, esmer pirinç. kuru üzüm, kuru incir, kaju , şeftali, armut, üzüm. kestane bunları tüketmeye özen göster karbonhidrat oranları en yüksek olan besinler kaloriyi tamamladın mı kilo almaya başlarsın. yağdan uzak dur sonra kilo alıp vucudun bicimsiz olmasın düzenli al sporda yaparsan yararına olur.
Kuru üzüm ve kuru incir dışında diğerlerini hemen hemen yiyorum ama sürekli değil
demek ki yediğinden fazlasını yakıyorsun daha fazla yemen gerek :)
bir yerden sonra yiyemiyorum
zaten cokta aşırı yemek gerekmiyor sadece karbonhidratı protein kalori miktarı yüksek yiyeceklere yönelcen sorun kalmıyacak :) cokta zorlanırsanda bir kilo aldırıcı alırsın sıkıntı olmaz urun.gittigidiyor.com/.../optimum-nutr-serious-mass-2727-gr-cilek-aroma-122339377 burdaki ürün gayet iyi 4-5 kilo garanti 1 ayda düzgün beslenirsende dahası :) neyse ben yemeğe kaçtım sonra senin gibi zayıflamıyım :D
tamam teşekkürler :D afiyet olsun
Şu veya busu yok yemenin. Dengeli ye herşeyi, Aşırısı zarar ortası karardır.
Ne kadar yersem yiyim kilo alamıyorum
O senin hüsnü kuruntun. Alırsın ama vucut bu atar bilmem. Normal şartlarda olması gerektiği gibi vucut kullanması gerekir kullanmıosa vucudunda sıkıntı var maalesef. İyi bak derim vucuduna yorma çok erken iflas etmesin derim
Anladım
Cevap
16Cevap
İrmikli şeyler ye irmik kilo aldırıyor.
Nutella kaşıklayabilirsin yatarken ama sana yağ olarak mı döner kilo olarak mı bilemicem :D
Yağ olmasın da :)
Onu da denerim
aldırmaz. yattığın yerden biraz zor. kardiyo egzersizler eşliğinde yüksek protein içeren bir diyet uygulaman gerekir.
Diyetisyene gitmeyi düşündüm ama gitmedim hiç
Evet haklısın
Kalori ihtiyacını hesapla. Üstüne 800 900 kalori ekle ve beslenmeye devam et..
Kalorisepeti. com yardımcı olabilir.
"Sipraktin iştah açıcı ve kan yapıcı" şurubu öneririm 1 ayda 8 kilo rahat alırsın ilacın yan etkisi biraz halsizlik ama kilo alıyorsun
Şurup falan mı ? 1 ayda 8 kilo iyi
evet şurup kesin sonuç veriyor ama yan etkisi halsizlik o kötü
Zaten halsizim ölü gibi olurum heralde :D
ama öğle arası 1 saat uykuyla gidiyor halsizlik :D
bir bu bisküviyi deniyim olmazsa alırım bunu :)
bisküviyi sütle yatmadan önce 1 büyük tabağa koy ve öyle ye
Öyle yapıyorum sonra uyuyorum
merhaba aksjajks aldırdı mı sonuç ne bende denemek istiyorum
Aldırmadı hiç boşuna deneme :(
Valla aynıydım. Bıraktım sonra. Anlicağın işe yaramadı :)
sadece onları yemesen daha iyi normal yemek ye bol bol ekmek arası ye aralarda
Gün içinde de çok yemek yiyorum. İştahım açıldı
o zaman en kısa zamanda alırsın kıloları :)
İnşallah alırım
onun icinde cok fazla besleyici sey var mutlaka alirsin
İnşallah
o kadar aldırmaz gibime geliyor. ekmekle makarna ye.
Yiyorum
ya arkadasım ben fanrikasında caslısıyom öyle olsa ordakiler dana gibi olurdu ama aldırırmı bilemem
Aldırmaz mı ? :(
sanmıyorumki bebekler kilolu olmazmıydı sen ne kadar yiyosunki
10-15 taneyi kaseye koyup süt ekliyorum. 4 gündür başladım. Farkettiğim tek şey iştahım açıldı
her öğün yiyomusun? eti cicibebe mi?
Evet eti cici bebe. Uyumadan önce yiyorum.
bilmem benim kiloya ihtiyacım var 15 kadar ve ben cicibebe fabrikasında calısıyom işe yararsa bende yerim helde her caya gittiğim günde bir paket yerim serbest nasıl olsa istediğin kadar ye:)
Bana da yolla :D
ahhh keşke dışarı çıkarmak yasak ama fabrikada istersen 10 paket ye :(
İşçi lazım mı :D
bayanlar alınmıyo bzim orda bir tane bile bayan yok ama cikolata fabrikasında var sadece orayada bayan alımı durmş gibi ama istersen topkek verdiler balık verdiler cikolata verdiler bize :)
Neyse çalışmıyorum :D sen benim yerime de ye
pek yemem cicibebe ama cubuk yeriz kek yeriz :)
Onu da ben yemem :)
Yapcak buisey yok o zaman :)
Evet :)
yesene sende cici bebe :)))
Ben pwk sevmem ama yiyelim bakam :)))
Aynı dert bendede var bacım. Ben bacaklarimdan almak istiyorum ama
Ben yüzden :(
yo ben hergün yiyiorum kilom hiç yükselmio
Yiyip uyuyo musun ?
yani televizoyankarşısındaa yiyip yattıgımda oluo
öyle yani :D günde bakkaldan 20 tane çikolata alıp yiyiorum yinede kilo alamıorum
Ben alırım inşallah :)
ozaman size bir önerim var protein tozu almanız
Pek sağlıklı değilmiş sanırım o.
kullanmasını bilirsiniz değil proteinn yozunu sütlü çikolatanın içine atın ve için ardından yemegini yiyip 3 şaşal su tüketin tamam
Bu olmazsa son çare onu denerim
Aldırır ama sağlıklı bir şekilde kilo alamazsın
Ne yapmam lazım ?
spora başla ağırlıklarla bu senin sağlıklı bir şekilde doğru bir fiziğe sahip olmanı sağlar çünkü kilo aldığında sarkıklıklar baş gösterir bu sefer bunları düzene sokman daha zor olur
Sporu da düşünmedim değil
Spor salonuna git ve kilo almaya yönelik çalışma yap hemde bol bol ye
Pekii
Seni taniyorum galiba ismini söyler misin?
Tanıyorum derken ? Sen gizliliği kaldır ben bakıyım tanıyo muyum diye :)
İsminin ilk harfini soyle tek? :)
C :P
C degil bence :D
Ne o zaman?
G ?
Hayır
o değilde küçükken deli yerdim onları he :D
Bende bende :D o zaman kilo için değildi tabi :)
Bana 10 kilo lazım fazlası değil :D
1.65 boy 42 kilo. 47 kiloydum stresten dolayı kilo verdim :(
Ölümüne :D
Saol :)
Bence buda bünye meselesi
Kolay kolay kilo alamıyorum ya
Bende hic alamiyorum ye ye alirsin diyolar alakasi yok
Aynen. Belli bir yaştan sonra alırsın diyolar
Besleyici oldugu icin aldirir herhalde
Umarım aldırır
evet aldırır canım..
inşallah
Dogru yoldasın :)
Umarım kilolar kalıcı olur :)
kilo almak kolay canım o konuda rahat ol :)
Ben alamıyorum işte :(
alırsın canım bebe püskevitine devam gece yemek yat uyu azcık göbiş yapar ama kiloda alırsın :)
Göbek seviyorum zaten :D
iyi o zaman gece yemegi ye uyu saglıksız ama :)
Yapıcak bişey yok. Kilo almam lazım. Herkes zayıfsın diyo sinirlerim bozuldu
canım rahat ol zayıflamak istemiyosun kilo almak istiyosun en basiti bu :)
Yok be benim için kilo vermek daha kolay :D
aldırıyo malesef
Kesin demi? 10 kiloya ihtiyacım var
aldırır ama fazla abartma
1 hafta deniycem. Kilo aldırıp aldırmadığına bakıcam. Aldırırsa devam edicem istediğim kiloya ulaşıncaya kadar
iyi istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
inşallah
süpppppppeerrr
Aldırır.
inşallah ya
Aldırır.
Isal eder isal. d
Şİmdilik bişey yok :D
Olucktr. d
inşaalah :)
Pardon yanlış oldu :(
Allah korusun be :D