Eşiniz sizi uyurken uyandırıp acıktım, bana yemek yap derse ona ne yemek yaparsınız? Ya da sizi uykunuzdan uyandırmak sinirlendirir mi? :D #kablelsoruyor
Eşiniz gecenin bir vakti acıksa bana yemek yap derse ona ne yemek yaparsınız?
Bekarlar sallamış on yıllık evli olarak gerçeği yazayım , zıkkımın kökünü ye gece gece ne yemeği git ordan helva koy ye bide uyandırıyorsun utanmadan Allah Allah’a ya acıkmışmış akşam yedin doymadın mı göbeğin aldı başını gidiyor daha yemek diyosun
Evli değilim. Ama evli olsaydım eğer eşimi rahatsız etmeden mutfağa gider ekmeğin içine peynir koyar, yanına domates ve zeytin alır karnımı doyururum. Uykusundan etmek istemem. Sabah kalkınca mutlu bir şekilde kahvaltı yapalım diye.
Uyurken uyandirirsa cok sinirlenirdim asla yapmazdim. Yemek icin uyandirilir mi hic? Bogazi icin uykulu insan kaldirilmaz. Ciddi birsey yoksa umursamam. Uyumuyosam da saatin hicbir onemi yok gece 1 2 3 4 farketmez alternatif basit seyler yapardim agir yemek yenmez o saatte zaten.
Dolaba bakar, kafamda uygun bir şeyler tasarlar yapardım. Sorun olmaz benim için, aynı şeyi ben istesem o da yapardı herhalde. Gelecekteki eşime sesleniyorum! Yaparsın değil mi? :D
Beni uykumdan uyandırdığı için yanımda bana yardım etmesini isterdim, hem eğlence olurdu hemde keyifli bir sohbet ve yemek yerdik. Sonra uyuyabilirmiydik pek bir fikrim yok :D
Vay be. Kadınların yorumlarına bakmaya geldim. Hiç beklemiyordum bu kadar anlayışlı ve sevecen insan görmeyi. Şahsen benim uykum ağırdır kendime gelene kadar bir yarım saat geçer o da karşımda ki insanı uyuz eder 😂
Gah kendin yap derdim 😂 Saka saka yorgunsam kalkamam büyük ihtimal uykum baya ağırdır. Ama eğer benim de karnım kazinmissa yaparım yeriz birlikte gece kaçamağı olur bizim için
Uykudan kalkınca aşırı sinirli olurum eğer bunu riske alıp yine de böyle birşey yaptıysa demek ki gerçekten aç ve beraber birşeyler hazırlarız bende ona eşlik ederim
Evet neden bu kadar şaşırdınz ki ben böyle yetiştim erkek kardeşime de aynısını yapıyorum bı yaş var aramızda abla şunu yapsana acıktım der yaparım yani
Kime göre neye göre derler ya heh tam da şu an denecek bir söz. Ben normal de her soruya bakmam ama geceleri açlık çektiğim için ilgimi çekti, girdim bir baktım neler var neler 😊
En İyi Cevaplar