Hepsinin cevabini istiyorum 😂 Cok mu oldu sorular🤔 Bunaldiniz mi 🤔 Açın bir dondo yiyinn o zamannn 😂😂😂 Dondurmanin vazgecilmez sarkisi 😅 Poncik suratli 😅
Neyli dondurma tercih edersiniz? Peki külah mi kupta mi seversiniz? Ve en onemlisi hazir mi yoksa fabrikasyon olmayan dondurma mı?
Külahta olsun kornet külahı olsun külahın içinde süpriz hediye olsun 5 liralıl olsun üstü çikolata ve fındık kaplı olsun bide zahmet olmaz sa boğazım şişer diye ılık su istiyorum ve ıslak mendil 😋
Bastan mi yaratacaksin beni 😂😂😂 Bu ne ya bir kac bademcikli kiz bu sefer kesin rekorlar kitabina gecerim 😂😂😂 Ki benim bademcikletim yeni gelen bademcikleride ayartir 😂😂
Senin yazılımını baştan dizayn edip tekrar oluşumunu şu an ki zamana ekleyip dondurmaları yemeni sağlayacağım :D Kesinlikle rekorlar kitabına en çok dondurma yiyen insan olarak geçeceksin çünkü bademciklerin çok sağlam olacak :D Hayır eski bademcikler yeni bademciklerin sözünden dışarı çıkamaycak çünkü yeni bademciklerin enerjsi daha fazla olacak ve etki alanı daha yüksek olacağı için eski bademcikler yeni bademciklerin hükmü altına girip yaşamına devam edecek :D
Tamam Allah aşkına bir yerlere kapaklan bakalım halıyla birbirinize sarılın yılların özlemini giderin :D :D Belki halı seni kendi içine sarıp sarmalayarak kaçırır :P Evet daha neler olacağım bir bilesn :P
HAhaha zaten filmin ismini de senin nikinin özelliklerinden dolayı koymuş kadar olduk onu da hallettiğimize göre bu film çok izlenir :D İlerleyen bölümlerde göreceksin mavi boncuk :D
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Neyli dondurma tercih edersiniz? Peki külah mi kupta mi seversiniz? Ve en onemlisi hazir mi yoksa fabrikasyon olmayan dondurma mı?
En İyi Cevaplar