Güncellemeler
1 yıl
Bu postu açalı 1 yıl olmuş. Almanya’da külah 🍦 yine aynı para iken Türkiye’de neredeyse 2 kati olmuş. Geçen sene 50₺ olan dondurma 90₺ olmuş 🫣
Almanya Türkiye’yi kıskanıyor 🥺😢😥
Almanya Türkiye’yi kıskanıyor 🥺😢😥
1 aydır Turkiyedeyim tüm dondurmaları yedim ama dondurmaların hiçbirinde eski kalite yok 🥺
Almanyadaki 1€ luk kornetler bimdeki maras dondurmalarından güzel 🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben en çok magnum yemeği seviyorum
Bacım oradaki dondurmayla hiç buradaki dondurma bir olur mu?
Ah ahh olaydı da bir İtalyan dondurması yeseydik
O lezzet yok Türkiye'de ya da en azından benim yaşadığım şehirde.
Neyse dondurmaların hepsi güzel😋😋
Sen bir de Özsüt ve Mado'dan dondurma ye bakalım. Özellikle Mado dondurması ile meşhur zaten tatlılarından daha çok.
Bize artık saman da yedirseler tadı güzeldi diyeceğimiz için hiç konuşmayalım bile bu konuları🤦♀️😒
Niye bu kadar işsiz misin
Maraş dondurmasının yerini başka şey tutar mı
İtalyaya git bir pastaneye gir dondurmayı tat sonra bir daha düşün 🤔
İtalya’ya gidersem haber veririm.
O zamana kadar en iyisi Maraş dondurması.
Dediğin gibi Maraş dondurması çok iyi ama Türkiye’deki Maraş dondurması değil Almanya’daki Maraş dondurması güzel. Buradaki saf keçi sütünden yapılıyor Türkiye’deki süt tozundan 😂
4 aydan fazladır maraştayım ama dondurması o kadar övüldüğü gibi değil her yerde yedim dondurma tek farkı keçi sütü
sgit o zaman almanyaya yetti bu senin türkiyeyi eziklemen senin acilen türk pasaportluğun alınmalı hak etmiyosun türk vatandaşlığını falan da
Keşke beni sınır dışı etseler vize almakla uğraşmam 🥹 benim işime gelir, Suriyelilerle Afganlarla beraber yaşamaya çokta hevesli değilim canısı 😒
kesss hak etmiyosun o cifte pasaportu eziksin zavallı ülkenin durumunu bizde biliyoruz bu kadar kötülemene gerek yok
bide tr pasaportun var ondan utan
Yeterince utandım zaten. Atalarım adına da utandım mesela atalarımız kanıyla bu vatanı gavur eli değmesin diye şehit olurken. Baştaki zatın bu vatani 3 kurusa gavurlara hem satıp hemde vatandaşlık vermesinden çok utandım mesela 🧐
benim standart aldığım bir yer var hiç bozmaz devamlı alırım
Aslında Maraş dondurması güzel olur ama kornet dondurmada güzel oluyor
Sen renkli, gıda boyalı, bol katkılı açık kapalı farketmez dondurma yiyorsun ondan lezzet yok
Golf dondurmanın bütün ürünlerini seveceksiniz
Pastanede yapılan dondurmayı diğerleri dondurma değil mi şekerli bitkisel yağlar
İtalyan keçi sütü dondurması ve çikolata soslu karışım efsane 😌 Maraşlı biri olarak diyorum ki italyada dondurma daha güzel
Külah orman meyveli :D
Çubuklu - magnum. Veya Cornet
Maraş dondurması severim
Hakiki Maraşın üstüne tanınır mı hiç
Antep fıstıklı 😍
Butik dondurmacılardan alıyorum
Külah da satanlar azaldı kendilerini imal ediyor !
Hepsini seviyorum ama ilk görseldeki çok seviyorum
Maraş dondurması hepsinden güzel.
Külahta limonlu
Kulah
Maraş..
Külahta dondurma ❤️
Külah
Sevmiyorum
Magnum.
Külah
Külah tek geçerim
Maraş dondurması