En çok hangi çeşit dondurmayı seversiniz?

Hazır dondurmaların hiçbirini sevmem.
Sütlü dondurma da pek sevmem. Eskiden yerdim ama suyla yapılan dondurmaları yedikten sonra sütlü olanlar sakız gibi gelmeye başladı.
Ev yapımı, suyla yapılan, günlük ve doğal dondurma severim.
Bu arada, resimde bir sorun göremedim. İşte resim, işte dondurma, işte soru gibi soru. :)
Cevap
35Cevap
Meyveli severim
önce resim çekmesini öğren
Ben genelde külahta meyveli dondurmaları daha çok seviyorum
Ya dondurma mevsimi değil. hasta olacaksınız. kucuk çocuklar da almışlar bu gün ellerine birer dondurma. ya Bi sıcak bir soğuk hava yapmayın gülüm. gecmiyor lanet grip
magnum bademli olan twister (ocean) birde açık satılan yıllardır yediğim yerin dondurmasıı 👌🏻💯
Limonlu ve cevizli dondurmaya bayılıyorum, üstünde de çikolata sosu ve onun da üstünde fındık kırığı olacak.
Vallaha ben maraşlıyım. Bizim klasik külahtaki dondurmadan vazgeçemiyorum. Hele birde Antep Fıstığı'na batırıldıysa yemede yanında yat 😍😍
Çeşitten kasıt tat mı acaba. Neyse karamelli kavunlu sakızlı muzlu limonlu seviyorum ben hepsi güzel ya
çoğu kişi görmüştür ama adını bilmiyordur. mavi renkli bir dondurma. favorim o. italyan karameliiii.
Bademli Magnuma bagikiy 10 tane olsa yerim 40a kadar yolu var 😂
Bayılıyorum
İri çekilmiş Antep fıstıklı ve çikolata parçacıklı dondurma 😋
Benim için fark etmiyor külahta severim çubukta tabakta da fark etmez
Yani farketmez qslında ama magnum ve açık dondurmalara bayilirım
Acikta satılan külah dondurmalari daha cok seviyorum
Frigola
Onu da iki ısırıklık yaptılar artık
Fark etmez, hepsinin yeri ayrı
Ben en çok magnum seviyorum diğerleri de güzel ama en çok magnum yerim
Açık dondurma severim ben seçeceksin külaha dolduracak
Sevgilimin dondurmasını seviyorum hararetimi sıcaklığımı falan alıyor sağ olsun beyim 😙
Dondurmayı artık sevmiyorum
Ben sadeciyim her şeyin sadesini severim.
En İyi Cevap