Yeme & İçme Kahveli sözler Bırakalım? MrsVeteriner Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Üstada sormuşlar kahve demişler Aklıma gelir iki çift söz demiş *GözIerinin kahvesinden koysun ömrüme, kırk yıIın hatırına onda kaIayım.* demiş üstad CemaI Süreya Kahveli sözler Bırakalım? Cevapla Çift Soruları En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et
chatlackgirlll Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl #CezvedekiAşK diye bir üye vardı ilk siteye geldiğimde ve her sözü kalbe dokunuyodu o geldi aklima bak şimdi:))Bu da kahve tepsimde yazan söz 🍃💕 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Ne o kahvenden 1 yudum bile içmemişsin. Yoksa beni 40 yıl sevmekten mi korktun? 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Kahve kadar iyi gelebilecek tek şey, o kahveyi birlikte içebileceğin bir dost. 1 0 Yorumla
SinirliBiber Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 370 cevap paylaştı. Tabi ki. :):cf.kizlarsoruyor.com/.../...-ac37-9962ac9f7f36.gif 1 0 Yorumla
Alfa59 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Kahverengi bakarım 40 yıl hatırı vardır gözlerimin.@SinirliBiber ağabeyin ünlü sözü 2 4 Yorumla SinirliBiber +1 yıl Teşekkürler. Güzel hatırlamanız. Yorumla SinirliBiber +1 yıl cf.kizlarsoruyor.com/.../...-ac37-9962ac9f7f36.gif Yorumla Alfa59 +1 yıl @SinirliBiber ricalar Yorumla Alfa59 +1 yıl :).. Yorumla
MOPYorhan Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Çok oldu şu gözlerim nemleneli, kalk bir çay koy da demlenelim. 1 0 Yorumla
sweet__man Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Üstada sormuşlar ama ne sorduğunu bilmiyorum. Üstad senin en güzel yerin kahverengi gözlerin demiş🙄 1 0 Yorumla
SisliHatıralar Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Aşk: kahvenin cezveden taşması fakat dökülmemesidir. 1 0 Yorumla
coktaumrumdaa Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl En sevdiğim şeyi icemiyorum yasak :/ 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ay ben senin ictigin kahvenin telvesi olayim >,< 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar