Aile & Toplum İki lafın belini kıralım mı azıcık? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yapay Zekaya Sor Mizah anlayışın iyiysee Güncellemeler+1 yıl Oho uykum geldi İki lafın belini kıralım mı azıcık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Mizah anlayışım iyidir 0 0 Yorumla
Lafontenden_mallar Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Mizahımın iyi olduğunu söylerler ama herkesle anlaşamam sürekli söylediğimi açıklamak zorunda kalmak yorucu 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. T'ı olmaz. Soru yanlış bir kere. Şöyle olmalıydı : Ben burdayım , keyfimde burada. Kahyası nerde? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Günaydın Yorumla
ErotikAdam Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl kıralım kırmasınada çıkıkcıyı nereden bulacagız bu saatte (: 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sen bi dur Yorumla ErotikAdam +1 yıl çok kanasın ayaktamı bekleyecegim (: Yorumla Soran +1 yıl Neyim Yorumla ErotikAdam +1 yıl kaba Yorumla Soran +1 yıl Nickin kabalık hakediyo napim Yorumla ErotikAdam +1 yıl nickim ile ne alaka bana karşı olan tavrın Yorumla Soran +1 yıl Ben sapıqım diyo Yorumla ErotikAdam +1 yıl hehe sapıgım ben Yorumla
gizliii3444 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl burdan biri bana ic camasirin var mi kirli dedi bende babamin var gozumun onunde bakisiyoruz bi dedim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı. adam olana cok bile 1 0 Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mizahşörlük mü yapcaz 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kafa dağıtmak istiyorum Yorumla Meredian +1 yıl Neden neye bozuldun Yorumla Soran +1 yıl İşte öyle Yorumla Meredian +1 yıl Eh çok iyi sohbet ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Burdan etmem Yorumla Meredian +1 yıl Nerden edersin? Yorumla Soran +1 yıl Dm den edeyrum Yorumla Meredian +1 yıl Uyy haa sen bilun Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Lafın beline yazık değil mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bu saatte bel kırıyor üst komşum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sus Yorumla Soran +1 yıl Tirbiyisizzz Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Ben naptım ulan Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kırmak için gelirler şimdi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sjdjdj sen de geldin abi Yorumla 44asi44 +1 yıl Ben seyirciyim 😃 Yorumla Soran +1 yıl Uyuya kalıcam galiba sen izleyedur khjl Yorumla 44asi44 +1 yıl İyi uykular Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
AYUBOĞMAYAN Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ee yazma o zaman Yorumla
Nedesembosya Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Üst düzey mizaha sahibim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Örnekkk Yorumla
36bucukhahaha Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Minareden at beni in asagi tut beni 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmadı Yorumla 36bucukhahaha +1 yıl Tirmala beni kasi beni Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Olur mu paşam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur tabi Yorumla Soran +1 yıl Ee niye gizliden yazıyosun ne bu gizem nası yazam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam çıkıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçiyorum tekrardan gizliye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Mizah anlayışım iyidir
Mizahımın iyi olduğunu söylerler ama herkesle anlaşamam sürekli söylediğimi açıklamak zorunda kalmak yorucu
T'ı olmaz. Soru yanlış bir kere. Şöyle olmalıydı : Ben burdayım , keyfimde burada. Kahyası nerde?
😂
Günaydın
kıralım kırmasınada çıkıkcıyı nereden bulacagız bu saatte (:
Sen bi dur
çok kanasın ayaktamı bekleyecegim (:
Neyim
kaba
Nickin kabalık hakediyo napim
nickim ile ne alaka bana karşı olan tavrın
Ben sapıqım diyo
hehe sapıgım ben
burdan biri bana ic camasirin var mi kirli dedi bende babamin var gozumun onunde bakisiyoruz bi dedim
😂😂😂😂😂
Çıt çıt püüü (izliyorum)
adam olana cok bile
Mizahşörlük mü yapcaz
Kafa dağıtmak istiyorum
Neden neye bozuldun
İşte öyle
Eh çok iyi sohbet ediyorsun
Burdan etmem
Nerden edersin?
Dm den edeyrum
Uyy haa sen bilun