Aile & Toplum 2 ay İki lafın belini kıralım mı azıcık? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Mizah anlayışın iyiysee Güncellemeler2 ay Oho uykum geldi İki lafın belini kıralım mı azıcık? Görüş Yaz 32 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Lafontenden_mallar Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 100% 2 ay Mizahımın iyi olduğunu söylerler ama herkesle anlaşamam sürekli söylediğimi açıklamak zorunda kalmak yorucu 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 30 2 ay Aile & Toplum konusunda 756 görüş paylaştı. T'ı olmaz. Soru yanlış bir kere. Şöyle olmalıydı : Ben burdayım , keyfimde burada. Kahyası nerde? 0 2 Yorumla Soran 2 ay 😂 Yorumla Hlly-UMG 2 ay Günaydın Yorumla
ErotikAdam Takip Et Yoda Yaş: 33 2 ay Aile & Toplum konusunda 383 görüş paylaştı. kıralım kırmasınada çıkıkcıyı nereden bulacagız bu saatte (: 0 8 Yorumla Soran 2 ay Sen bi dur Yorumla ErotikAdam 2 ay çok kanasın ayaktamı bekleyecegim (: Yorumla Soran 2 ay Neyim Yorumla ErotikAdam 2 ay kaba Yorumla Soran 2 ay Nickin kabalık hakediyo napim Yorumla ErotikAdam 2 ay nickim ile ne alaka bana karşı olan tavrın Yorumla Soran 2 ay Ben sapıqım diyo Yorumla ErotikAdam 2 ay hehe sapıgım ben Yorumla
gizliii3444 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 2 ay burdan biri bana ic camasirin var mi kirli dedi bende babamin var gozumun onunde bakisiyoruz bi dedim 1 1 Yorumla Soran 2 ay 😂😂😂😂😂 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 28,2b görüş paylaştı. Mizah anlayışım iyidir 0 0 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 97% 2 ay Aile & Toplum konusunda 385 görüş paylaştı. Kıralım kız 😂 0 0 Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Mizahşörlük mü yapcaz 0 8 Yorumla Soran 2 ay Kafa dağıtmak istiyorum Yorumla Meredian 2 ay Neden neye bozuldun Yorumla Soran 2 ay İşte öyle Yorumla Meredian 2 ay Eh çok iyi sohbet ediyorsun Yorumla Soran 2 ay Burdan etmem Yorumla Meredian 2 ay Nerden edersin? Yorumla Soran 2 ay Dm den edeyrum Yorumla Meredian 2 ay Uyy haa sen bilun Yorumla
m Amanoof Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 754 görüş paylaştı. Çıt çıt püüü (izliyorum) 1 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 644 görüş paylaştı. adam olana cok bile 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 24 2 ay Aile & Toplum konusunda 5,1b görüş paylaştı. Lafın beline yazık değil mi 0 1 Yorumla Soran 2 ay Değil Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Aile & Toplum konusunda 3b görüş paylaştı. Kırmak için gelirler şimdi 0 5 Yorumla Soran 2 ay Sjdjdj sen de geldin abi Yorumla 44asi44 2 ay Ben seyirciyim 😃 Yorumla Soran 2 ay Uyuya kalıcam galiba sen izleyedur khjl Yorumla 44asi44 2 ay İyi uykular Yorumla Soran 2 ay Teşekkürler Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Guru Yaş: 30 2 ay Aile & Toplum konusunda 860 görüş paylaştı. Bu saatte bel kırıyor üst komşum 0 3 Yorumla Soran 2 ay Sus Yorumla Soran 2 ay Tirbiyisizzz Yorumla Aserehehadejetejebe 2 ay Ben naptım ulan Yorumla
AYUBOĞMAYAN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 93% 2 ay Hayır 0 1 Yorumla Soran 2 ay Ee yazma o zaman Yorumla
Nedesembosya Takip Et Xper 4 Yaş: 24 2 ay Üst düzey mizaha sahibim 0 1 Yorumla Soran 2 ay Örnekkk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
25Görüş
Mizahımın iyi olduğunu söylerler ama herkesle anlaşamam sürekli söylediğimi açıklamak zorunda kalmak yorucu
T'ı olmaz. Soru yanlış bir kere. Şöyle olmalıydı : Ben burdayım , keyfimde burada. Kahyası nerde?
😂
Günaydın
kıralım kırmasınada çıkıkcıyı nereden bulacagız bu saatte (:
Sen bi dur
çok kanasın ayaktamı bekleyecegim (:
Neyim
kaba
Nickin kabalık hakediyo napim
nickim ile ne alaka bana karşı olan tavrın
Ben sapıqım diyo
hehe sapıgım ben
burdan biri bana ic camasirin var mi kirli dedi bende babamin var gozumun onunde bakisiyoruz bi dedim
😂😂😂😂😂
Mizah anlayışım iyidir
Kıralım kız 😂
Beli kırmak önemli kıralım 😂
Mizahşörlük mü yapcaz
Kafa dağıtmak istiyorum
Neden neye bozuldun
İşte öyle
Eh çok iyi sohbet ediyorsun
Burdan etmem
Nerden edersin?
Dm den edeyrum