Kişilik & Karakter Dertleselimmi meraba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 4 yaşımda psikiyatri dr gitmeye basladim 15 yasinda tecavuze ugradim 16 yasinda babam kendini @ldürdü hep yalnızdım arkadasimda yoktu kardeste yoktu teyze dayı bi yararı yoktu Güncellemeler1 yıl 🥲 Dertleselimmi meraba? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. geçer umarım bunlar 0 0 Yorumla
Dominar250 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Beni yorar bu dertleşme almiyim ama geçmiş olsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl bos yorum yapma o zaman Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Anlatmak istersen dinlerim dostum 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ne yaşadın sen böyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ne bılın Yorumla Soran 1 yıl m Yorumla
Richerbey0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Zor bi durum Allah yardımcın olsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl yardımcı falan olmuyo edebiyat Yorumla Richerbey0 1 yıl Çözüm yolu var mı? Yorumla
Usluçocuk001 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Kötü bir hikaye peki bir çözüm bulabildin mi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl yok Yorumla Usluçocuk001 1 yıl Peki şu an hayatin nasıl Yorumla Soran 1 yıl kötü sıradan Yorumla Usluçocuk001 1 yıl Anlatmak ister misin pekk Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 996 cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
geçer umarım bunlar
Beni yorar bu dertleşme almiyim ama geçmiş olsun
bos yorum yapma o zaman
Olur anlatmak istersen dinlerim
Anlatmak istersen dinlerim dostum
Ne yaşadın sen böyle
ne bılın
m
Zor bi durum Allah yardımcın olsun