Eşinin/sevgilinin yaptığı yemekten saç/kıl/tüy çıksa rahatsız olur musun?

Bu devirde yemek yapabilen sevgilimiz oldu da içinden saç kıl çıktı diye söyleneceğiz. Üstelik o bir kız yani yemeğe en fazla saç teli düşer onu da görmezden gelip yok edersiniz. Yemek yerken kimse rahatsız edilmemeli üstelik o sevgilin anlayış ve alttan alma olumlu bir iliski sunacaktır.
Evet çok sıkıntılı bir durum rahatsız olurum :)
Olmam, alır atar yemeğe devam ederim 😂 bazen yemeklerimden saçlarım çıkıyor ağzına geliyor o tiksinmiyor 😂
@naylondon asla 😂 yaza düğün var.
Amin 😊 teşekkürler.
Olurum sanırım. :// Kusura bakma ama iğreniyorum sevdiceğim.
Cevap
17Cevap
bir kere oldu. Yemek yapmayı pek bilmem ama yaptığım bir gün yemekten saçım çıktı, eşim bana gösterdi. Bende pişkin pişkin yemek buldun kılsızını arıyorsun dedim koptu gülmekten 😂😂
Saç çıkan yemekte bişey var derler 😁 oyüzden saçı sıyrır yerim bir dönerci ya da kebapcı ustası abbus arasına günde kaçkez dokunuyor millet o elleriyle yemek yiyorsa eşimi elinden zehir olsa içerim :)
Benim için uğraşmış emek vermiş ve olabilir yani kıyafetinden falan da düşebilir bozuntuya vermem devam ederim yemeğime, sevdiğim adama da belli etmem böyle bişiyi 🍃💕
Ayyyy! Çok sıkıntı.. Olurum ama bozuntuya da vermem açıkçası. Kimsenin rahatını da bozmaya gerek yok diye düşünürüm.
Her kim olursa olsun fark ettirmemeye çalişiyormuşum gibi yapip fark ettiririm gorunce zaten utanir belki ama bilsin yani bir dahakine daha dikkatli bir sekilde yapar diye ümit ediyorum
Ben rahatsız olmam ya olabilir beni düşünüp yemek yapmış canım benim
Genelde saç çıkınca alır atarım ve yemeye devam ederim. Ama çok çıkarsa 2 den fazla iştahım kaçar herhalde 😅
Ben rahatsız olmam ama kızım olur.
Olmam devam ederim. Başkasının yaptığından bile çıkınca kötü hissetmemesi için çaktırmadan alıp yemeğe devam ediyorum sevgilimin saçından mı iğrenicem
Herkes rahatsız olur tabikide ama verdiğimiz tepki önemli, kirmadan incitmeden dikkat etmesini söylerim ama çok irdelemem takmam
Aşkı aldıysa benden beni, gözlerim görmez hiç o kılı.
Yutabilemesem de çaktırmadan içinden çıkanı yok edebilirimli bir güce sahibim. ❤
Ayırırım tabağımdan yemeğe devam ederim ama yabancı bir yerde olsun yemem o yemeği
Çok tiksinirim ayrıca böylebişey olması imkansız
Eşim beceriksizin biri
O gün içerisinde saçını yıkamışsa sorun olmaz. Ama yağlıysa... 🙈🙈🙈
Rahatsiz olmam dersem yalan olur... o yemegi yemem yani... hijyen onemli..
abartmadan kendisinede yemekten tüy çıktığını söylerim bir dahakine dikkatlı olsun :D
Ben yaptigim pastanın icine kacirmisim sevgilime denk geldi bozuntuya vermedi oda ama bir iki catal daha alip doydum dedi ahshsh
Olurum annem yapınca bile kızıyorum. Kavga bile edebiliyorum. Eşim olsa ağzına bile zıçarım.
Yemekten çıksın sorun yok bide onu ağzından çıkarması berbat oluyor 😂
Fena olurum takıntılıyım yemem. Tabi kalbini kırmam
Insanlık hali ya olabılır buyultulcek bırsey degıl cıkarsa yenısını yaparız
Belli etmeden alırım, biraz tiksinirim ama uğraşıp yapmış sonuçta.
İğrenirim o an yemek yiyemem ama bozuntuya da vermem kısaca doydum derim...
Kırılmasın diye ona belli etmeden zorla da olsa yerdim.
Kadin ne kadar cabalarsa cabalasin çıkıyor. Yiyenler de oluyor ama kendi yaptığım yemekten saç kılım çıksa ben tiksinir dökerdim.
Birşey söylemem alırım atarım yere devam ederim okadar hazırlamış bir saç telinden ne olacak Allah aşkına ya o hazırlasın yeterki:)
Biraz yerdim herhalde içim kan ağlasa da, incelik yapmış sonuçta
İlk defasında rahatsız olmam ama daha sonralarda rahatsız olmaya başlarım.
yani midem bulanır ama ona farkettiememeye çalışırım
harfleride yiyorsun
@Koçerkeğii :D :D
💌.. at bana
@Koçerkeğii neden?
gel anlatiyim cok uzgunum 😔
poponu yerim onun ya nolcak
Rahatsız olurum tabi.
Yani evet ama belli etmem
Evet ama üzülmesini istemem
Olurum
Olmam diyenin..
Tüyü çıkarır yemeye devam ederim
Kendi saçım bile olsa yemem
Olsam da belli etmem.
her zaman çıkacak değil ya milyonda bir
eşim ise asla rahatsız olmam :)
En nefret ettiğim şeydir.
Kesin kusardi istahi kacardi
tabakla birlikte yemeği değiştiririm
Olurum ama onu da kıramam
Allah korusun öyle bir durum olursa cınga çıkar
Kil kildir tiksinirim
Olurum tabi ama rencide etmem
En tahammül edemediğim şey
Kendi saçım bile çıksa igrenirim
tabağı değiştirmesini rica ederim..
O an sofradan kalkarım. Genel olarak tavrım bu
Hayır göstermeden çıkarırım bahsetmem
Ben direk mide bulantisi kusma ve kapanis.
Rahatsız olurum ama belli etmem
Olurum ama belli etmemeye çalışırım.
Görmezden gelir rencide etmem 🙄
Sik sik olursa evet.😊
Hayır insanlık hali
Sofradan kalkarım.
Olurum yemem de..
Olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar