Listedeki ilk buluşmada karizma bükücü yiyecekler arasında suşi, simit, salata ve mantı gibi seçenekler var..“İlk Buluşmada Yenmemesi İçin Anayasa Çıkarılası 10 Karizma Bükücü Yiyecek” başlığı ile Yemek. com, ilişkinin sonraki evrelerine saklanması gereken yemekleri listeledi;
"Suşi, Mumbar dolması ya da şırdan, Spagetti, Islak hamburger, Simit, Kumpir, Hamburger, Mantı.."
Açıklıyoruz: Tavuk döner İlk buluşmada yüzlükler harcamaya gerek yok elbette ki. Ama maksimum 10 lira tutacak tavuk döner de biraz ucuza getirmek demek. İlk buluşmada tavuk dönere ‘bizimle değilsin’ diyorlar-mış :/
Peki sizce, listedeki hangi yiyecek ilk buluşma için kötü bir seçenek? #Meczup
İlk buluşmada karizmanızı çizdirecek yiyecekler nelerdir?
Bence en önemlisi ilk sıradakiler soğanlı, sarmısaklı yiyecekler. Onun dışında yemesi zor olabilecek, spagetti gibi yiyecekler olabilir. Elle yenmesi gereken türden tavuk kanat olabilir yine biraz ortalığı batıracak..
Ama adabıyla yenebilecekse, lahmacun ve hamburger yenebilir bence. Ben bunları yerken gayet dağıtmadan yiyebiliyorum açıkçası. Pizza'nın neden bu kadar kişi tarafından söylendiğini hiç anlamış değilim zaten. Pizza yemekte ne var ki?
Ne alakasi var. bir erkegin cebinde son 10 tl si olmasi ve onuda sana harcamasi bence inceliklerin en guzeli. hele hele bu erkek sigara icen bir erkekse ve kisitli imkanlariyla bana tavuk doner ismarliyorsa karizma cizen degil etileyen bir hareket olur. ben onunlayken ne yedigime bakmam. bana neler hissettirdiklerine bakarim. kizlari da anlamiyorum sevgilini gormek mi amacin yoksa ac karnini doyurmak mi😕
Bence karnı doyuracağından emin olunan şeyler seçilmeli 😨
Lahmacun yemiştik 😨 o ısmarlıyordu 😨 bana 3 tane kendine 1 tane söyledi 😨 sordu bana bitirince doydun mu diye " doymadım yaa... Bir bu kadar daha olsa yerdim " dedim 😞 sonra arkamdan " doymadı öküz... Param buna yetti " gibisinden bir şey söylemiş 😞 çok üzüldüm 😞 😒😒😒 İlk buluşmada karnınızı doyuracak şeyler seçin 😞 benim düştüğüm duruma düşmeyin 😞
Lahmacunu yerken karizmatik duruyordun 😍😍😍 ne kadar da karizmatik lahmacun yiyen bir erkek dedim 😌😌😌 Arkandan söyledeydim ya da yazsaydım göremezdin 😄 Sen gör diye yazdım oraya 😊
O ezikleyip, basitleştirdiğin tavuk döner var ya saydığın o burjuva sınıfının yemeklerini adamlığıyla tokatlar. Yanında bir de cin biberi olacak of. Mis.
Suşi en başta gelir çünkü çubuklarla uğraşırken döküp saçmamak elde değil. Mantı da tehlikelidir, ağza sığmaz, sosu damlar. Simit susamlarıyla gömleği mahvedebilir. Bir de midye tava var ki ağzın yağ içinde kalır. En kötüsü domatesli, sulu bir şeydir, zıplar bir yerlere. Yani ilk buluşmada çatal bıçakla zorlanmayacağın, parçalı ve kuru şeyler tercih edilmeli. Kocaman bir hamburger de listede olmalı aslında.
Aslında buna çiftler kendileri karar vermeli böyle şeylere bilimsellik katmak çok saçma. Şu an hayatımdaki kişiyi 2013 yılından beri tanıyordum aynı iş yerindeydik 2 yıl aynı yemekhanede yedik yemeklerimizi 2015 de sevgili olduk ilk buluşmada yemek yetmemiştik çay içmiştik sadece sonra çok kez döner de yedik simitte kebap da yedik suşi de tatlı da her şey yani böyle şeyleri çok da kasmaya gerek yok bence.
ben lahmacun veya pizza birader ya da şöööyle bol tereyağlı iskender ya da kuşbaşılı pide bunları yemek eksi pozisyonuna sokacaksa umurumda olmaz yani yer geçerim keyfi bilir ister beğensin ister beğenmesin ben ocak başı adamıyım işine gelirse :/ ...
Edebe adaba dikkat edilince ne yersen ye karizma bozulmaz kuzum. şırdan da yeriz kokoreçte, hamburgerde , sucukta. Sucuk yiyen adam karizma olmuyor diye kaide mi varmış :D
Kizlar yemek yemiyo ki ye demekten dilimde tüy bitti. Hangi bulusma olursa olsun ilk sinrakiler farketmez. Adana ismarliyom yok ona yok buna yok durumun yarisini yiyip yarisina can dusmani gibi bakip bana uzatan sevgilim oldu ya. Oşkom bon yiyemiyom sen yirmisin falan
Yemekten zıyade bazı yemeklerin isimleri cok karmasık onu soyleyememek karizma yerlerde mesela ben profteröl demeyi tam 2 yıl lık bir çalışmadan sonra dıyebildim namıssısın kızınında en sevdiği tatlı :)
Vallaha karizma marizma anlamam ben ilk buluşmada zaten evde yiyip gidiyorum. Haa acmıyım canımın istediğini yerim istersem kokoreç yerim. Eğer kızın gözünde karizmam cizildiyse yol yakınken ayrılsın. Çokta fifi
Valla ne olduğu farketmez her yemeği yerim ki zaten öyle nazikte olmaya gerek yok seviyorsam bir ömür boyu beni yemek yerken görecek şekilden şekile de girmeye gerek yok, bıçak kullanmayı sevmem zaten, onun dışında sadece soğanlı birşey olursa rahatsız eder beni.
Bence ilk buluşma da yemek yenmez. İki tarafta çekingen davranacaktır ve yemek eziyete dönüşüecektir. Çay, kahve eşliğinde bir birini daha iyi tanımak için sohbet etmek çok daha mantıklı...
karnimiz doysunda ne olursun nerede olursa olsun yani tavuk donerde yerim esnaf lokantasindada ayak ustu biseyde olur ya da yemek degil kabak cekirdegi citlesek bile olur yani 😂😂
hamburger de öyle tam bir ısırıyorsun ketçap mayonez her yerden akıyor. düşünüyorum da biriyle ilk defa buluşacak olsam kesinlikle yemek olmaz bu. rezil olurum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Simdiki erkekler cimrilikten yemege bile zarzor goturuyorlar. Once yiyip sonra bulusuyorlar. Ac kopikler.
Evinde sabah kahvaltısı için babasına sucuklu yumurta pişiren , pizzayı dürüm yapıp yiyen kızların barlarda kafelerde prenses gibi takılmaları... Allahım sen sabır ver :( :/
En İyi Cevaplar