En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Başlangıçlar önemlidir tıpkı ilişkinizin başlangıcı gibi yemeğin başlangıcı de önemlidir birlikte bir antre seçerek hem yemeklerinizi beklerken bir şeyler atıştırabilir hem de olası karın guruldamalarının önüne geçebilirsiniz kolay yenen yemekler seçin ilk buluşmada balık kılçığı ayıklamak büyük bir soruna dönebilir biftek, ızgara sebze, ızgara tavuk ya da somon gibi sorun çıkarmıcak seçeneklere yönelin karşınızdakinin kararlarına saygı duyduğunuzu gösterin görüştüğünüz kişi vegan ya da vejetaryen olabilir buluşma mekanını buna göre belirlemeye çalışın ilk randevuda onu anladığınızı ve saygı duyduğunuzu göstercek tercihler yapmaya çalışın alkolü abartmayın içeceğiniz içkiye beraber karar verin ancak ilk buluşmada ipin ucunu fazla kaçırmamaya ve çok içmemeye özen gösterin
00 Yorumla
- +1 yıl
Selam :)
Bence ilk buluşma yemeği diye bir şey yoktur. İki taraf ne yemek istiyorsa o anda karar verilir ve yenir ama benim açımdan lezzetli yemekler yenmesi daha makbuldur.
Yiyebileceğiniz yemeklerden bazılarını söylüyorum;
1-Balık
2-Pizza
3-Makarna
4-Döner
Bir ilişkide kişinin her halini görmemiz gerektiğinden dolayı balığı ve döneride ekledim.00 Yorumla
Hafif yemekler daha ideal olur. Ağır yemek sizi ilerleyen dakikalarda çirkin gösterebilir :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Rakı balık yapmıştık Urla’da deniz kenarında çok keyifliydi
44 Yorumla- Soran+1 yıl
İlk görüşmede hızlı bitecek bir yemek yesek nasıl olur? İki tarafta birbirini pek tanımadığı için konuşacak konu bulamayabilme ihtimalimiz çok yüksek.
- +1 yıl
Maksat vakit geçirmek değil mi🙄 neden kısa tutmak ister insan anlamıyorum laf lafı açar işte ne güzel
- Soran+1 yıl
Konuşacak konu bulamazsam kilitlenirim diye korkuyorum
- +1 yıl
İlla çıkar şimdiden bunu düşünüp kasmak gereksiz
- +1 yıl
Başlangıçlar önemlidir tıpkı ilişkinizin başlangıcı gibi yemeğin başlangıcı de önemlidir birlikte bir antre seçerek hem yemeklerinizi beklerken bir şeyler atıştırabilir hem de olası karın guruldamalarının önüne geçebilirsiniz kolay yenen yemekler seçin ilk buluşmada balık kılçığı ayıklamak büyük bir soruna dönebilir biftek, ızgara sebze, ızgara tavuk ya da somon gibi sorun çıkarmıcak seçeneklere yönelin karşınızdakinin kararlarına saygı duyduğunuzu gösterin görüştüğünüz kişi vegan ya da vejetaryen olabilir buluşma mekanını buna göre belirlemeye çalışın ilk randevuda onu anladığınızı ve saygı duyduğunuzu göstercek tercihler yapmaya çalışın alkolü abartmayın içeceğiniz içkiye beraber karar verin ancak ilk buluşmada ipin ucunu fazla kaçırmamaya ve çok içmemeye özen gösterin
00 Yorumla - +1 yıl
Samimiyetimize bağlı olarak değişir. Eğer samimiysek beraber güldüğümüz ve mutlu olduğumuz sürece nerede ne yediğimizin bir önemi yok.
Yeterince samimi değilsek daha ciddi mekanlar arasında gözüme kestirdiğimi seçerim.
Tabii restorana gidiş yolunu, yolda göreceklerimizi ve dönüşte onu nasıl bırakacağımı hesap ederek seçerim kesinlikle.
Araba yokken buluşuyorsam en fazla onun evine 30dk yürüyüş mesafesinde bir yeri seçerim ki kız yedikten sonra fazla yürüyüp yorulmasın ya da takside sıkılmayalım.
İlk buluşmalara da çok fazla önem vermem sadece kendimi en doğru şekilde tanıtmaya odaklanırım.00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yani o kadar klişe ve yapmacık bir muhabbet ki, ya neden ilk buluşmalarda böyle kasvet içine giriliyor, sonra ilişki ciddiye binince soğan ciğer kebap yeniyor, evlenince sarımsak soğan ağır yemekler, amaç ne kafa ne çözemedim kendini beğendirmeitici görünmeme çabası mı anlamadım. Ben eşimle ilk buluşmada adana dürüm yedim, gayet de çekici, elit ve güzel bir iş kadınıyım, ne yiyelim diye sordu, canım dürüm çekti dedim hoşuna bile gitti doğal olmam, valla o kadar çekici gelmişim ki sen tanıdıklarımdan o kadar farklısın ki demişti, şimdi sık sık kebap yiyoruz, napım olduğumdan farklı görünmeyi sevmiyorum, yeri geliyor sushi yiyoruz, yeri geliyor balık vs.
10 Yorumla - +1 yıl
Abi böyle bir resim üzüm taneleri önünde sipsivri tatlı biber gibi sandiviç te içinden yeni çıkıp dilimlemiş sendeki de aşkmı ben nelerini geçirdim demiş kesivermiş ne yiyelim ki bakalım geçelim biz 🤭
00 Yorumla Sanırım pizza yemiştik.
Her şey yenebilir ama bence soğanlı sarımsaklı şeyler yemek hoş değil ilk buluşmalarda... Bir yandan da sohbeti sürdürmek gerektiği için hafif şeyler yenmeli.10 YorumlaZamanında flörtümün biriyle boğazda balık & şarap ikilisiyle zaman geçirmiştik. Yavaş yavaş, çok tatlı geçiyor zaman... Tabi o zamanlar pandemi falan yok. :)
10 Yorumla- +1 yıl
kumpir yeyin böylece karşınızdaki kişi kumpir içeriğini seçerken nasıl davranıyor görmüş olursunuz :D
00 Yorumla - +1 yıl
Kokoreç yenmeli bence hem kızlar içinde daha uygun olur soft romantik ortam olur mahalle kokoreççisine gidilmeli
00 Yorumla - +1 yıl
Bana fark etmez, Mc Donalds olsun balıkçı olsun Popeyes olsun. Lezzetli olsun yetinirim
10 Yorumla - +1 yıl
Hafif şeyler tercih edilmeli. Ağızda koku yapmayacak şeyler
10 Yorumla iskender bafra pidesi pizza kumpir lahmacun hamburger döner
00 Yorumla- +1 yıl
Rakı ve Balık olmalı. Deniz kenarı bir resturantta akşam yemeği olabilir.
00 Yorumla - +1 yıl
hep hamburger yemeye gittim bu soruya cevabım da bu
00 Yorumla - +1 yıl
Valla benim için hiç farketmez lux bir yemekte yerim normal bir simit çayda yerim
00 Yorumla Ilk buluşmada tercihim yemek değil bir şeyler içmek olur. Ama baktım sohbet iyi kafalar uyuşuyor kokoreç yemişliğim vardır. Canım Burak acaba kiminle şimdi:)
40 YorumlaCanınız ne çekiyorsa o yenir dük'ün oğlu kızı değilsiniz ya ne olacak sanki?
00 Yorumla- +1 yıl
Bence yemek yenmemeli bir kahve içilebilir veya başka bir içecek daha fazla birbirinizi anlamanız konuşmanız açısından ayrıca kocaman ağzını açıp da yemek yemezsin ilk buluşmada coffie hoştur coffie 😂😂
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Hamburger yemiştik ama keşke pilav kuru fasulye olsaydı onlar daha çekici geliyor
10 Yorumla - +1 yıl
bak aslanım gidiceksin yanına dicen ki "acılı çiğköfte gömek mi?" bu kadar fazlasına gerek yok herkes çiğköfte sever sevmeyen cindir kimse hayır da diyemez bu kadar
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
yemek yenmez. İlk buluşmada yemek değil de aparatif ve içicek daha uygundur duruma.
00 Yorumla İlk buluşmaya böyle gidilirse adam kadını yer ilk buluşmada
31 Yorumla- +1 yıl
İlk buluşmada dönerciye gidin arkadaşlar. Döner ile ayranı aynı anda bitirebilen kız ya da erkekle evlenin. Onlar çok ender bulunurlar. :) :)
10 Yorumla Bence her şey yenir çünkü ilişki yaşayacağınız insanın yanında çok rahat olmalısınız. İlişkinizin samimiyetini artırır.
00 Yorumla- +1 yıl
Istersen çiğ köfte ye seni bunla yargilarsa yıl alsın
00 Yorumla Ben genelde kahvaltı seviyorum kahvaltı sonrası cay ve kahve muhabbeti bence güzel oluyor
00 Yorumlaonu bunu bilmem ama ben çiğ köfte veya lahmacun yerdim sksjsjsjsj
00 YorumlaBuluşmaya bu resimdeki gibi gelmişse yiyecek yemek belli 😂
00 Yorumla- +1 yıl
en iyisi rakı balık güzel nezih bir mekanda, deniz kenarında..
00 Yorumla Bence ilk buluşmada yemekten ziyade bi kafeye çıkıp bişeyler içmek daha yerinde olacaktır
00 Yorumla- +1 yıl
Sorudan çok görsel daha ön planda gibi 😁
20 Yorumla - +1 yıl
Valla ben tost o da gözleme yemişti jskshskbskwbs
00 Yorumla - +1 yıl
bi hamburger gider slmxledleödleödl
00 Yorumla - +1 yıl
Subwayden sandviç ayran yemiştik.
00 Yorumla - +1 yıl
Görsel süper olmuş 😂😂
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bu resimi neden koydun anlamadım 🤦🏻♀️
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
İlk buluşmada bunu giyende ne bilim
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Amtatlısı yedim :D
İlk buluşma için gayet hoştu00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Özellikle mi seçtin fotoyu 😂
00 Yorumla - +1 yıl
Hafif yemekler daha ideal olur.
00 Yorumla - +1 yıl
Pizza hamburger veya döner
00 Yorumla - +1 yıl
Açık çay yeterli
10 Yorumla - +1 yıl
Pizza ve balık güzel bence
10 Yorumla Oy ne guzell.😋
10 Yorumla- +1 yıl
Lahmacuncuya götürmüştüm. Masummm.😄
10 Yorumla - +1 yıl
İskender veya asana kebap bol soganli
10 Yorumla Tavuk döner ayran devir ekonomi devri
00 Yorumla- +1 yıl
Dökülemeyen saçılmayacan kolay seyler
00 Yorumla - +1 yıl
döner veya lahmacun ldlcmdmc
00 Yorumla - +1 yıl
Karşındaki kişiye bağlı
00 Yorumla - +1 yıl
tost
00 Yorumla - +1 yıl
Canın ne istiyorsa.
00 Yorumla - +1 yıl
Bence adana kebap felan ahshaha 🤣
00 Yorumla Hamburgerrrrr 😁😂
00 YorumlaKokoreç olabilir 😬
00 YorumlaCanımız ne isterse
00 YorumlaLahmacun yenir kanka
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Alkol içmiştikkk
20 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
lahmacun yemiştik
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yapma kanka
00 Yorumla - Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
İlk buluşmada hangi yemek yenilebilir?
Yemek duygusal anların ve romantik iş, evlilik, kutlama ve sevinç ile sonlanan en güzel eylemdir. Tabi ki mutluluğun imzası yenilen yemektir. Ortama ve zevklere göre değişir ama çoğunluğun sevdiği duruma göre seçimler yapılmalıdır. Bazen mutluluk ya da en sevdiğiniz yemek bir simidi ikiye bölmek ya da 2 çayla bir tostu paylaşmak dedik ya önemli olan budur. Bu şekilde mutlu olunur.
Yenilen teferruat belki tabi ama şöyle de bir durum var. Bir şef olarak önerim ve tespitlerimi söyleyeceğim. En lezzetli yemeğin erkeklerin başının eti olduğunu söyleyen bunca kadın yanılıyor olamaz. 😂😂
Evet değerli dostlar, yemekten çok mutluluk bence çünkü dünyada şöyle bir analiz var; moraliniz sıfırken dünyanın en iyi yemeğini yeseniz de keyif vermez ama mutlu sevinçli iken bir parça kuru ekmeğin lezzetini ömür boyu unutamazsınız. Sevgi en güzel yemek bence, buluştuğunuzda yediğiniz yemek heyecanın verdiği lezzetle en güzel yemektir.