Hatırladım da normal erkek arkadaşıma kokoreç çok severim diyince inanamamıştı bu ojeli tırnaklara ve süsüne kokoreç sevmezsin görüntüsü çiziyorsun ama demişti naaalaka yaa benim en sevdiğim şey kokoreç
😀😀
Bir bayan kokoreç sevemez mi? Neden kadınlar kokoreç seviyorum deyince uzaylı muamelesi?
Paranla ne yiyosun yaa 😅 bir kiz arkadasimla eglenmeye cikmistik sabaha dogru donduk corba icelim dedik tuttu iskembe corbasi siparis etti. O gun ayrildim direk. bir kiz kokorecmis iskembeymis ne bileyim kelle paca yememeli yaa bu kadar kibar nazik pitir pitir bir kiz yemege oturuyosun tatli tatli baygin bir bakisla ben iskembe icicem diyor 😓 vallahi fenalasicam simdi 😅
Şimdi bayan dendi mi akla incelik, nezaket, saflık duruluk gelir. E şimdi sen gidip yiyeceksin kokoreci. Miden onu yarım sindirecek. Sonra tuvalete gidip cıvık cıvık bir çıkaracaksın üfffff leşşşşşşşş. E hani nerde kaldı incelik, nerde kaldı saflık duruluk.
Ne var canım her kesin yaptığı bir şey. Mesela ben. Bir ortamda benimle karşılaşsan büyük ihtimal ne kadar efendi ne kadar iyi bir insan dersin. Ama bu benim zıçtığım gerçeğini değiştirmez. Seninle tanışmadan on dakka önce tuvalette zıçmadığım ne malum? Belki elini sıktığım elimle taharetlenmişimdir. Böyle tere yağı gibi malzemeyi avucumun içine sıvamışımdır. Ama ne önemi var. Sonuçta sabunla yıkamışımdır :)
Be hiç yemedim ondan tadını bilemem ama güzeldir ya. Kokoreç 'di ahmet usta diye bir adam vay youtube da yerken videoya çekiyordu onu izleyince çok canım çekti. Kokoreç te ne eti kullanılıyor. Kelle paça. Sakatat severim ama dışarda yapılanları yiyemem çünkü ıyi temizlendiginden emin olmam lazım.
Ya ben yerim sorun değil. Ben bu konuda midesizim ama dışarda yemem genelde çünkü kokorec olsun diğer şeyler olsun özenle temiz yerde olmazsa asla yemem. Temiz olduğuma inandığım yerlerde yiyorum sakat atı
Canım çekti ya valla fena oldu yağlı yağlı tutup bütün kokoreci of. Midyeci ahmet usta var youtube de ona bir baksana adam bir yiyor benim canım çekiyor.
kadınları öyle bir hale getirdiler ki lahmacun kebap kokoreç sogan sarımsak yemez eliyle asla birşey yemez mutlaka çatal bıçak olacak (pizza siparişimde bana plastik çatal bıcak veren işletmeye saygılar... bip...) ya dünyaya bir defa geliyoruz zaten belli bir yaştan sonra hastalıklar çıkacak yaşımız gençken yiyip içelim
kokoreç ile aram pek yok ama lahmacun ve kebap konusunda asla yok demem beşevlerde 2 tane var benim bildiğim kokoreç işi yapan birisi minibüs ile geliyor akşamları baya kalabalık oluyor tiksinirim falan diye daha gidip yemedim benim şansıma duzgun olmaz falan
kokereç hiç yemedim kokusu güzel geliyor ama neyden yapıldığını öğrenince yemek istemiyor ayrıca avrupada yasaklandı sağlığa zararlı olduğu için ve temiz olmadığı için
sana kokareç alacam :).. telefon alıcam der gibi..:) ya kokareç yenmez mi? bok abi herseyı güzel. aşkta bir bok yemeyen yok yalansa döve döve siteden atsınlar..
Sorun yok beaaa bursada benle bir gun yemek sabah deryada cirba ile baslar tuzlama iskembe ya da kuzu gerdan. Derya olmaz ise dede doner terbiyesiz kelle paca bu kavalti :))
Oglen ya eski ukudag kebapcisi ya da uludagda ekirgeden cikarken sehri sefaya gelmeden onceki virajda olan sucuk ekmekci :). Ordan sahin tepe turk kahvesi :))
Aksaminada kucuk sarayda bir pideli kufteeee. Ordan da rumeli tatlicisina triliceyee ohh miss :)
Kadini cok abartan milletiz ya kucuk yaslardan cici bici büyüturler el bebek gul bebek sanki kadın diye sunu yapamaz sunu yiyemez algisina bende uyuz olurum oda erkek gibi herşeyi yer icer..
En İyi Cevaplar