Avrupa Yakası'nın bir bölümünde böyle bir şey olmuştu. Kadınlar sakatat sevmiyor gibi yapıyorlar ama gizlice yiyorlardı. Komik bir bölümdü. Siz böyle yemekler yemekten utanır mısınız?

Avrupa Yakası'nın bir bölümünde böyle bir şey olmuştu. Kadınlar sakatat sevmiyor gibi yapıyorlar ama gizlice yiyorlardı. Komik bir bölümdü. Siz böyle yemekler yemekten utanır mısınız?

Kokariç yemek asla utanılacak bir şey olarak gelmiyor bana. Ama dediğim gibi özellikle kadınlar arasında sakatata karşı sebebini bilmediğim bir önyargı var. Sakatat yiyen insanı dışlayanlar bile var
ben de sebebini anlamadım gitti :D
Mumbar, şirdan vs yemem görüntüsü yüzünden ama işkembe, kokoreç, karaciğer deli oluyorum. Hatta çocukken ağlarmışım işkence çorbası diye memleketteyken özellikle her gün bir kase çorbam restorantta hazırdı içerdim. Kokoreç dışarda yenmez hale geldi uçtu fiyatı çeyrek yetmiyor yarım yiyince bütçe sarsılıyor 😅dondurulmuş kokoreçi alıyoruz evde kendimiz yapıyoruz uzun zamandır. Bknz:Fotoğraf ektedir.
afiyetler olsun :D
Cevap
8Cevap
Ben hiç sevmiyorum böyle yemekleri
Ben kokareç dışında her yemeği yerim inkar etmem de ne bileyim güzel görünüyor ama kokusu çok mide bulandırıyor.
bol baharatlı yiyince kokusunu bastırıyor
Kibarlıklarına asortikliğine zedeleme olur diye bakıyorlar bide işkembe kokoreç vs çeşitleri sevenleri de hakir görüyorlar 🤣
Bol sirkeli bol sarmsakli işkembe, kelle paça, tuzlama dayanamam 😋
kokorecle pek aram yok ama sevmiyorum da değil hani olsa yemem demem
Nıye utanalım yemek degıl mı o erkeklere ozel mı sankı
Kokoreç falan yenmez mi ya hiç aldırmadan etrafa gömerim valla
Göründüğü gibi tadı da kötü olur düşüncesiyle birde bazıları iğreniyor
Sevmiyorum ama Gerçkten de yemiyorum kokusu midemi bulandırır
İgrenen kadınlar dan nefret ediyorum abi herşeyi yesin ya yemektir sonuçta bu
Utanmam. Kadınların narin gözükmesi biraz da erkeklerin onları itici bulmaması için
Yok ben seviyorum cidden
Sevmiyorum gerçekten yalan değil.
Yaani doğal olmak varken :)
Kadınların dualist yapısını anlatıyor desem:)
kokoreç yedim bi b*ka benzemiyodu
aynen kelle paçada cok sviyolar 😆
Ben bayılırım
İyi ki sevmiyorum
kokorec>>>>>>>
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?