Yeme & İçme Arkadaşlar kakaolu kek tarifi veriyorum hımhızlııı gelir misiniz? sorrytointerrupt Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 🔷3 adet yumurta,1 su bardağı toz şeker,1 su bardağı süt,1 çay bardağı sıvı yağı,2 su bardağı un,3 yemek kaşığı kakao, kabartma tozu - vanilya 25 dakika 150 derecede tamamdıır😅💁 Arkadaşlar kakaolu kek tarifi veriyorum hımhızlııı gelir misiniz? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Eline sağlık :) yapılma aşaması güzel fakat piştikten sonra görmek isterim. Belkide çayı kapar gelirim 0 8 Yorumla sorrytointerrupt +1 yıl Teşekkür ederim harika kekim😅😅 Yorumla novel +1 yıl Kekini yerim :) Yorumla sorrytointerrupt +1 yıl 🍮🍩🍰👏👏 Yorumla novel +1 yıl media.tenor.com/.../tenor.gifçaylar benden tadının güzel olduğunu biliyorum :) Yorumla sorrytointerrupt +1 yıl Pekala😅 Yorumla novel +1 yıl Sigara hariç tabi :) o yok Yorumla sorrytointerrupt +1 yıl Sigaraya karşı değilim👍 Yorumla novel +1 yıl Ben kullanmıyorum :) Yorumla
RiveninUltisi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Un ve kabartma tozum yok başka tarif verebilir misin :D 0 3 Yorumla sorrytointerrupt +1 yıl Yapamam😱 Yorumla RiveninUltisi +1 yıl Üzdün :( Yorumla sorrytointerrupt +1 yıl Malesef💁 Yorumla
kablelvukuu Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl ellerine sağlık afiyet olsun ☺🤗 1 1 Yorumla sorrytointerrupt +1 yıl Gel beraber olsun 😊 Yorumla
negerekvarkișimdi Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ellerime sağlık, afiyet olsun 🤗 1 1 Yorumla sorrytointerrupt +1 yıl Teşekkür ederim 💁 Yorumla
Yardımsever-Hanım Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ellerine sağlık 😊 0 1 Yorumla sorrytointerrupt +1 yıl Tesekkürler😊 Yorumla
MYangireK Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Ellerine Sağlık 0 2 Yorumla sorrytointerrupt +1 yıl Tesekkürler🙏 Yorumla MYangireK +1 yıl Ricalar 😊 Yorumla
En İyi Cevaplar