Param yok evde tekim birkaç gün ve ucuza neler alıp hazırlayabilirim?
Yazıyorum canısı ayıpsın
Allah versin birader
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Param yok evde tekim birkaç gün ve ucuza neler alıp hazırlayabilirim?
Sucuğu dilim dilim doğra tavaya diz az tere yağ ve haifi döndürerek piştirken iki adet yumurta kır ortaya yumurtanın beyazı iyice pişince al afiyetle ye.
Gözleme
Açma olabilir bence aparatif olarak ben severim sende seversen yap derim çayla basit doyurucu
Nasıl yapılır
Makarna😂
Teşekkürler hiç aklıma gelmedi 😱
Yaaaa benim gibi zeki bir kiz karsina cikmamis demek ki😂😂😂😂
Aynen 😂 efsane bir kızsın sen 😂
tutututu 😂😂😂😂😂
Cevap
4Cevap
1. gün BİM' den barbunya plaki (denedim güzeldi) yanına pirinç pilavı 😊
2. gün 1 kase makarna haşlayın aldante olsun ama sonra 1 yemek kaşığı un kavurun, üzerine bir paket süt çırpıcıyla karıştırın sonra katı olursa biraz su ekleyin. Krema gibi olana kadar kaynatın. Makarnaları içine atın karıştırın ve borcama dökün üstüne mozarella ya da rendelenmiş kaşar serpin fırına 10 dk bekletin kızarınca çıkartın.
3. gün Tavuk kanat al yıka, üzerine çizikler at arkalı önlü, üzerine köri, kekik, pul biber çok az salca (yanar yoksa), 1 tatlı kaşığı yoğurt, 2 diş ezilmiş sarımsak ve yağ hepsini karıştır, yağlı fırın kağıdına diz fırına at. Airfryer varsa daha hızlı olur 😊
Ekmek arası evinizde ürünlerle sandviç yapabilirsiniz.
Dondurulmuş şinitzel ile hamburger, yine aynı şekilde paketli hazır köfte ile köfte ekmek vb birşeyler yapabilirsiniz.
Hazır konserve ton balığı alıp, içerisine domates soğan vb sebzeler ekleyerek sandviç yapabilirsiniz.
Kaşar peyniri, sucuk vb ürünler varsa tost yapabilirsiniz hem pratik, hem lezzetli olur.
5 kilo patates al 2 kilo domates ketçap mayonez al 1 litre yağ al kola Fanta al gerisini sen halledersin artık makarnayı unuttum
Bimde 3 liraya hazır dönerler oluyor öğrenciyken ne yapardık onlardan çokta ucuza geliyor :))
Bimden patates kızartması al hazır doğranmış kızart kızart ye :)
Kanka şıklar ne alaka :D
Bilmem sinirini çıkarmak isteyen vardır belki. Bak varmış mesela 😄
Yok estagfrullah : D
Makarna patates kızarması hazır çorba
Çorbalar yap iç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar