Benimki
haşlanmış 2 patatesi küp şeklinde (büyük ) doğruyorum. üstne zeytinyağı ve tuz ekliyorum. sonra kaşar rendeliyorum üstünü kapatacak kadar.
kaşarla patates beraber cok güzel oluyor :) sizin var mı
haşlanmış 2 patatesi küp şeklinde (büyük ) doğruyorum. üstne zeytinyağı ve tuz ekliyorum. sonra kaşar rendeliyorum üstünü kapatacak kadar.
kaşarla patates beraber cok güzel oluyor :) sizin var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Size galaksinin en pratik en lezzetli bir o kadar sürprizli yemeğiyle geliyorum. Vişneli Bamya tarifi✌️ Bakın ben ömrüm boyunca bamya yemedim, yiyeni hor gördüm, ıııyyyy dedim... Ve bamyaya bir şans vermeye karar verdiğim o kutsal gün, her şey değişti. Siz de bir şans verin, bu yemeği beğenmezseniz sözüm olsun gelip evinizde 2 gün yemek yapacağım🤟🏻🤟🏻
Vişneli bamya tarifi
Malzemeler:
Yapılışı:
İlk olarak yemeklik doğradığımız soğanı ve minikli minikli incelttiğimiz sarımsakları zeytinyağında, tuzunu ekleyerek 2-3 dk kavuruyoruz. Ardından temizlediğimiz bamyayı ve limon suyunu ekleyip orta ateşte 3 dk daha, bir birleriyle kaynaşana kadar pişiriyoruz.
Sonrasında çekirdeklerini çıkardığımız vişneleri ve şekeri ekleyip orta kısık ateşte 5 dk daha pişmeye bırakıyoruz. Son olarak 1/2 bardak sıcak su ekleyip bamyaların iyice piştiğini görünce afiyetle yiyoruz.
👌
Tamam da hocam pratik mi bu şimdi, vişneyi kim nerden bulacak? hele ogrenciyse 🙂