Kariyeri olan kişiler yemek yapmayı öğrenmeye fırsat bulamayabilir eyvallah,
ama bir baltaya sap olmadığı halde yemek yapmayı da inatla öğrenmeyen tipler benim de sinirimi zıplatıyor..
Bununla ilgili bir konu da açmıştım zamanında..
www.kizlarsoruyor.com/.../q3402802-yemek-yapmayi-inatla-ogrenmeyen-kizlar-neyin-kafasinda210 Yorumla- +1 yıl
Benim görüşüm ile bire bir aynı.. :)
Hayatları "isyan" üzerine kurulmuş huzursuz tipler..
Ayrıca "ataerkillikten" veya "hizmetçillikten" bahsetmeleri çok saçma..
Konumda da bahsettiğim gibi, bekar kalsalar ve hayatlarında hiç erkek olmasa bile yemek yapmayı öğrenmeleri şart.. Sonuçta kendileri de yemek yiyen bir bünyeye sahipler..
Her şeye muhalefet olmaya ve isyan etmeye o kadar alışmışlar ki kendilerinin de yemeğe ihtiyaç duyduklarını unutmuşlar.. Sanıyorlar ki tek yemek yiyen erkek.. Tek ütülü giyen erkek.. Çamaşır makinesinde sırf erkeğin çamaşırları yıkanıyor, evde temizlik sırf erkek için yapılıyor..
İlginç bir kafa yapısı..
Bir de bunun "paramı erkeğe yedirmem" versiyonu var..
Erkeğin kazandığı "evin parası"dır, kadının kazandığı ise "kadının şahsi parası"..
- +1 yıl
Boşver hiç uğraşma, ne halleri varsa görsünler..
Ölene kadar anneleri arkalarında olmayacak.. Sonsuza dek pizza söyleyerek de yaşayamazlar.. Aç kalmamak için eninde sonunda "eşşek gibi" öğrenecekler.. :D
Hem belki de o tipler olmasaydı, senin gibi düşünen kızların kıymetini bilemeyecektik, değil mi? :) - +1 yıl
Kıymetimin bilinip bilinmemesi değil olay beni göğe çıkartın da demiyorum ama ne bileyim bir anne bir baba bu tarz şeylere çok önem verir kızının yaptığı yemeği yemek önemlidir onlar için, en azından ben öyle gördüm. Babamın yemeğime ettiği bir iltifat benim için dünyalara bedel 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenince evin ihtiyaçları olacak; yemek, çamaşır, bulaşık, temizlik, ütü, alışveriş gibi. Bu ihtiyaçların karşılanması zaten zorunlu. Mecburen yapılacak. Bu yüzden Ne erkeğin ne de bayanın "yapmıyorum" deme şansı yok. Her iki tarafta elinden geldiğince bu işleri yapacak. Yoksa evlenmeyin.
10 Yorumla
+1 yılYemek yapmak öğrenilir önemli olan karakteri olsun. Yemek yapmayı bilmiyor diye kimse kimseyi bırakmaz yemek yapmayı biliyor diye kimse kimseye aşık olmaz. Soğanı salçayı kavurup üstüne ne koysan yemek oluyor zaten bilmemek çok bişey kaybettirmez insana
04 Yorumla- +1 yıl
Kadın çalışıyorsa eğer her akşam her akşam yapmak zorunda değil bence. Kadın yemek yapmak zorundadır diye bir algı yanlış.
- +1 yıl
Soruda imla hatası yaprım diyosun ama neresinden tutsan kadın yemek yapmak zorundaymış gibi bir algı
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek olsaydım evlenmezdim. Ama bende bilmiyorum :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Cinsini bu kadar kötülemen cidden sinir bozucu. Yaptığın yemekle mi değer ölçülecek. Kadına görev değildir yemek temizlik çocuk bakımı vs. Erkekte yapacak, kadın yapıyorsa.. Ve erkeğin yapması kadına bir hediye veya minnet unsuru değildir. Kendinize gelin. Kadını bu kadar basitleştirmeyin, ötekileştirmeyin !!
222 Yorumla- +1 yıl
Kiyamam. Yemek yapmayi bilmiyor bak bu kiz demedi demeyin:)))
- +1 yıl
Sonunda cimsiyet rollerinin gereksizligini anlayan biri. Helal kizim
- +1 yıl
Al işte :))) ondan saldiriyon bize :) adami acliktan öldür kilo verdir emi:)))
- +1 yıl
Ya aslında yemek yapmaya ben bile biliyorum. Sarma sarmasini falan bile. Çünkü ger insan bilmeli aslinda kendini doyurabilmeli. Yanlismiyim Allah askina
- +1 yıl
Doğru düşünmüyor muyum. Kadim tamam hizmet konusu geçtim ama temiz olmali ve yemek yapmasini bilmeli. Atiyorum kadinin çocukları oldu? NW olucak çocuklara kim yedir çek:)
- +1 yıl
Evde kadin erkek calisiyor sa ortak yapilir herşey. Ama kadim calismiyorsa. Kadinin görevidir yemek ütü temizlik. Nicesi;)
- +1 yıl
Kendi görüşün ben ne diyebilirim sana en fazla? Ama soruyu oraya buraya cekistirme. Evine yarın birgün sevdiğin adam veya baban geldiğinde kadının içinden gelir ona yemek haziralmak. Hemen çıkıyorsun sanki kadının en önemli ve tek görevi yemek yapmak dedim anlamak istediğin gibi anlama. Diğer dediğine gelince, sadece tek başına sana aşık olup napacak adam onun önüne bir taş yemek koysan eksilmezsin aşk karın doyurmuyor hiçbir erkek hergün yemek yapmaz sende biliyorsun. He dersen ki ben eşimin ailesiyle yaşarım kayinvalide hazırlar ya da param bol dışardan yerim senin bileceğin is iyi akşamlar...🙋
- +1 yıl
yemek yapmayı bilmeyen biriyle evlenirmisiniz, ibaresi yanlış. evlilik bu gibi durumlarla mı ölçülecek? Yemek temizlik çocuk vs ihtiyaçları eşler birlikte yapmalılar. Doğru olan bu. Ki zaten konu tam olarakta bu değil, konu senin söyleminin evlilikle kıstas olunamayacağı kısmı.. Evlenmem diyen erkeğin kadına resmen aşağılacı bir bakış açısıyla baktığını düşünüyorum. Çok açık ve net. Kadını bu kadar indirgemeyin diyorum. Erkek neye ve kime göre yemek yapamaz veya yapmamalı veya kadın neye ve kime göre yemek yapmalı, yapamasada öğrenmeli.. Bu ayrımı kim yapıyor?
- +1 yıl
Ben sana iyi Dilek'lerde bulundum senin görüşün ben daha bir şey diyemem daha fazla dedikçe ne diye saldırıyorsun? Ben de senin gibi cazgırlaşıyım mı bunu istiyorsunuz ben anlamadım güzellikle anlattım hala saptırıyorsun laflarımı daha ne diyim kızım sana, baban da evine geldiğinde yarın birgün burda yemekleri biz hergün ortak yapıyoruz eşimle müthiş iş bölümü var (yersen) annemle seni mutfağa alalım siz kendiniz yapın bugünde de o Zaman. Konu kilit
- +1 yıl
Cazgırlaşmanın sözlük anlamına bakmanı tavsiye ederim. Eleştiriyi cazgırlaşmak olarak görmen çok şaşırtıcı. Kendi ailemde de iş bölümü uygulaması yapıyoruz elbet, olması gerektiği gibi. Sen saçını süpürge edeceğim misali kocana süpürge edersin. İnsanların taleplerine karşın hayatları şekillenir. Talebin buysa umarım hayatında ona göre şekillenir. Daha fazla konuşmaya gerek duymuyorum. Cazgırlaşma eylemini yapmadan ben konuyu kendimce burada kapatıyorum. İyi günler
- +1 yıl
Saç baş yolarsaniz ayirmam he :) Aaaaa ne bu be :)))
- +1 yıl
Niye RTE sevmiuo musun sen :)
- +1 yıl
Anliyorum tabi sende haklisin:)
Yeme & İçme konusunda 305 cevap paylaştı. Yemek yapmayı bilmeyen biriyle evlenirim. Ben zaten yemek yapmayı çok iyi biliyorum eşimede öğretirim. Ama yemek yapmayı istemeyen biriyle evlemem. Yemek yapmayı bilmemek değil istememek sorun😄
12 YorumlaAllah düşürmesin öyle bir kadına. Gider kötü kötü tatsız sağlıksız yemekler yapar beni ve çocuklarımı sağlığımdan eder. O yüzden kadın gezip tozmadan önce güzel yemek yapmayı öğrenmeli.
12 Yorumlasadece yemek yapabilmesi yetmez çok ama çok temiz yemek yapmalı öyleside yok sanırım
12 Yorumlahayır evlenmem bu kadar net.. Seven kadın içinden gelerek o mutfaga girer zaten..
12 YorumlaÖmrünün sonuna kadar makarna ve yumurtayla beslenemiceklerine göre evlenmezler. Evlendikten sonra ögretirler ya da hic evlenmezler bence sjjsjs 😊
20 Yorumla
+1 yılYemek yapamayan kadınlar da evlenmeye can atıyordu evet , erkeğin numarası ne ki böyle bir konuda seçim hakkına sahip olabiliyor.
21 Yorumla
+1 yılsalca soğan domtes üçlüsü ile ne yaparsan yap yemek cıkar, onuda beceremiyorsa verin belediyeyey gitsin :D
10 YorumlaYemek yapma konusu ve kadın cinsi neden birbiri ile bağlantılı?
47 Yorumla- +1 yıl
Laf sokmadim ama sen öyle algiladiysan bilemem, hatalar var eşitlik yok ataerkil bir toplumuz napalım yani bunları düzeltmek adına yemek mi yapmayalım ev mi temizlemeyelim napıyorsak kendimizede yaparız her şeyi kocan için baban için değil o yemekten sende yiceksin sende o evde oturcaksin. Herkesi kendin sanma dediğim şeyde haklı olduğumu biliyorsun ondan baana sanki sana carlamışım gibi davranma🙋
- +1 yıl
Her işimi niye yapsın ki? ben onun kıyafetlerini de yıkarım yemeğini de yaparım o bunu benim görevim olarak görmediği sürece. Ne erkek tek başına yapmak zorunda ne de kadın!
Yapmadığımı nereden çıkardın be güzelim.. Haklarımı savunuyorsam bu illaki pis pasaklının teki olduğumu mu gösterir? Benim amacım laf sokmak değil fakat dediklerimi düşün.. Hayırlı akşamlar Allahın kıymetli kulu. - +1 yıl
Ben sanki bu kadının en asli görevi dedim de, farkindaySan sorum da erkek olsam tercih etmezdim dedim sonuçta erkek milletini sen de iyi biliyorsun birgün yapar iki gün yapar sonra sıkılır. Konuyu carpitan saldıran sensin ben normal bir soru sordum sen kadın haklarına girdin. Pasakli olup olmayışın ya da yemek yapıp yapmamanda beni ilgilendirmez üzerime vazife değil. Lütfen anlamadan yorum yapma insanlara. Hayırlı aksamlar..
Erkekde bilmiyor cinsiyetlemi geliyor bu işler ozaman nüfus cüzdanına yazsınlar hep bu zmaanda biri çıkmış erkeği şımartmış sonra dünyanın düzeni değişmiş erkek delisi kadınları. İşi. işte
23 Yorumla- +1 yıl
Hı sen bu sorudan bunu mu çıkardın? Yemek yapınca sadece kocana yapmazsin tatlım. Öğrenince kendine öğrenirsin aslında. Ve kadının içinden gelir eve babası gelince sevdiği adam gelince yemek yapmak. He el bebek gül bebek buyutulmussen bilemem o da senin ailenin tercihi. Umarım yemek yapabilen bundan şikayet etmeyen esin olur🙋
Bence yemek yapamamak diye bir şey yoktur. Ben öğretirim ona isterse. Tek kusuru yemek yapmamak olsun yeter ki.
01 Yorumlaneden ki ev işleri herkesin ortak sorumluluğunda ayrıca sadece tipe ve ev işleri yeteneklerine bakarak evlilik mi olur
24 Yorumlayemek deme nolur geçen bir yemek pişirdim ondan beri o yemekden tiksiniyorum
13 Yorumla
+1 yılŞahsen ben çok iyi yemek yapıyorum, ortalama bir ev hanımı kadar ev işi yaparım. Eksik kaldığı yerlerde ben açığını kapatırım. Ama en azından sulu yemek yapmasını, pilav yapmasını bilsin.
111 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme, abartılacak bir şey değil :D Böbürleniyor gibi gözüküyorum ama durum bu. Yapılması zor yemekler vardır elbet ama pilav zor değil. Yumurtayla da bir ömür geçmez.
- +1 yıl
Ya sen benim becerimi boş ver, mevzu eşimin becerisi :D Tamam, pilavı ben yapayım, ana yemeği o yapsın yeter :D Oldu mu :D?
- +1 yıl
Lahmacun, gözleme, şiş, kebap vs kendim yapıyorum :D Dışarıda da yerim ama çok pahalıya geliyor 😁😁😁
- +1 yıl
Ben şimdi işten gelmişim, yorgunsam nasıl yemek yapacağım :D? Ben mutfakta yemek yapayım, karı popişini devirip yatsın, utanmayacak mı :D?
- +1 yıl
Canım benim, ben 7 senedir evde her işi yapıyorum, gocunmadan. Temizlik, bulaşık, çamaşır, ütü, yemek, çocuk bakmak. Her şey. Ben şu an köyde yaşıyorum. Bazen çamaşır asarken kızlar traktörle yoldan geçiyor, gocunmuyorum. Benim demek istediğim şu,"nasılsa kocam yapıyor" deyip sallarsa yapmam. Bilmesin, öğrenmeye yapmaya hevesli olsun yapmazsam en adiyim;yaparım da, öğretirim de. Eğer o da çalışıyor olursa, işten geldiğimde direk mutfağa girerim.
- +1 yıl
He eyvallah ya, sağ ol :D
+1 yılöyle bir kadın var mı? yemek yapmak işine gelmeyen desek daha doğru olur bence
11 YorumlaBilmemesi öğtenmicek anlamına grlmez ya benim annem hiç bişi bilmiyormuş evlendiğinde mesela
02 Yorumla
+1 yılKendi yemeğimi yapabiliyorum ama yemek yapamayan kadınla evlenmem en azından öğrenmesini bekklerim :D
01 Yorumlaben bilmiyorum yapmam da valla hizmetçi yapsın bana ne
01 Yorumla
+1 yılEvlenirim öğrenir ne olucak sanki:) ama yemek yapmam derse yemek yapnayida bilmiosa evlenmem:)
015 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok doğru. :) ama sevgi iste insani kör eder :)
- +1 yıl
Knki niye öyle diyorsun:))
- +1 yıl
Aynen knka:)
- +1 yıl
Laf aramizda fena yazmissin knka helal olsun:) oraya yazmiom ki görmesin:))
- +1 yıl
Yok be knka ne yürümesi:) yurucek olsam sana yürürüm:) sen daha sicak kanlisin:)))
- +1 yıl
Kiskandi knka seni. Boşver bunlari') yemek yapmaya bilion ya :))
- +1 yıl
Sevdim seni knka:)) link at kiz bana:))
- +1 yıl
Tamam kankacım görüşürüz;)
+1 yılBen yaparım yemeği sıkıntı olmaz yeterki gönlümü fethetsiz ama öyle kız yok ve gelmeyecek.
04 Yorumla- +1 yıl
Benim ki gitti gelmeyecek kanka bulamam.
- +1 yıl
Hava sıcaksa vantilatör gibi dönen birini bul kanki sana bu yaraşır.. İnsan yerine koyanlarla başka koyanları karıştırma istersen :)
+1 yılBilmemesi sikinti degilde ogrenemiyor olmasi sikinti
01 Yorumla'' Sen yemek yapamıyorsun evlenmem ben senle '' çok saçma bir mazeret olurdu :D
011 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar çalışmıyor mu? Sanki tek erkeklerin iş hayatı varmış gibi konuşmuşsun. Evleneceğin kişinin işi olmayacak sanırım yoksa bu cümleyi kurman gerçekten çok komik. Kadınlarda iş hayatında artık sadece siz çalışıyormuşsunuz gibi konuşmaktan vazgeçin. Kadınları ev hanımı olmak zorundaymış gibi göstermişsiniz.
- +1 yıl
@lucyheartfilia Kadınlar çalışmıyor gibi bir şey söylemedim. Kimseyi bir şey olarak göstermeye de çalışmadım. Benim demek istediğim şey, eğer çalışan sadece erkek ise, bu durumda üstüne ev işi ve yemek için de uğraş vermesi saçma olurdu. Her iki taraf da çalışıyorsa (ki bunu isterim kendi adıma) o zaman ev işleri ortaklaşa yapılır tabiki :)
tipip güzel ama geçmişi kötü ve yemekte bilmiyor gelen gecenle gönül eglendiren tipler onlar allaha yakın bana uzak olsun
00 Yorumla
+1 yılO benim kalbimi ısıtmışsa bir kere, ben de evimin tenceresini ısıtırım bana koymaz 😊
00 Yorumla
+1 yılTemizlik yapsın da yemekleri ben yaparım sorun değil girmesin mutfağa...
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç yok yeni boşandım zaten bir sürede olmasın sanıldığı kadar kolay bir erkek değilim bir kadının hayatıma girmesi için önce güvenimi kazanması gerek ki oda neredeyse imkansız...
+1 yılsen çevrendeki kızlara baksana hepsi erkek katili gbi. artık laf denmiyor bıktık bu kızlardan :)
00 Yorumla
+1 yılya benim annem de babam da calısıyor kendim cok beceriksizim yapamıyorum ben ev yemeklerine hasretim bana güzel yemek yapan biri lazım ileride
01 YorumlaBunu karşındaki kocan olarak düşünme çocuklarınnda oldugunda onların beslenmesi için öyün yapılması mutlaka gerkli ve bilmesi gerekli çocuk baba ben acıktım demez anne ben acıktımder sen annene anne neyaptın acıktım be akşama diye sormuyormusun
00 Yorumla
+1 yılHayır hergün yemeği ben yapmam
15 Yorumla- +1 yıl
@katze4 aç kalırız yani o kesin
- +1 yıl
@katze4 sevgili yapmadan yemek hayalini kuruyoruz ya kader diyelim
+1 yılYapmamakla yapamamak farklı. yapsın lezzetli olmasada olur. bence eline sağlık cümlesi lezzet için değil emek için söylenmeli
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖgrenilir.
Yemek kurslari var
Her kanalda yemek tarifleri var
Önemli olan ic ve dis guzeligi03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYoo alakasida olmuya bilir.
Ben hep okudum calisdim ve bizim evin bir duzeni vardi temizlikte yardimci oluyordum ama yemek konusunda pek deyil simdi ben el bebekmi yetisdim :)
Ben normalde evlenmeyi düşünmüyorum ancak yemek mevzusu kafamı karıştırıyor var sen düşün
02 Yorumla
+1 yılBecerikliyse sorun yokta, beceriksiz ise sıkıntı büyük..
01 Yorumlayok kardeşim kadın dediğin yemek te yapacak erkeğine kölede olaçak
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 360 cevap paylaştı. gah lan yemek yap derim yapar öyle bir şansı yok :D
07 Yorumla
+1 yılevlenirim illa yapmıcak diye bişey yok öğrenir ben bile yapıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
1 çeşit biliyorum ya oda et sote ya da mangal her akşamda aynı şeymi yicez haftada 1 yaparım yeter öğrensin netten baksın yapsın. öğrenmiycek bişey yok
- +1 yıl
zorda kalınca yapar emın ol annesinin evine benzemez en fazla 1 hafta sıkıntı çekilir o 1 haftada makarna yeriz
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemek yapamayan erkekle evlenmem
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapmıyorum ciddiyim. Tıp okuyorum yorucu bir mesleğim olacak ev işleri de kocama kalıyor doğal olarak.
- Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılBen yaparım yemeği sorun değil. Yeterki kafalar uyuşsun
04 Yorumla- +1 yıl
Yok talip falan, ciddiyim bugün lasagna yaptım, tek kişilik
- +1 yıl
Eyvallah 😀
+1 yılBen cok iyi yaparim o bilmesesde. olsun gelsin opucuk versin bana ytr
00 YorumlaYemek yapamiyosa ne diye başıma bela edeyim.
Yemek yapmayı bilmeyen diğer haltlarıda bilmez :p00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbeni mutlu etsin benimle hep ilgilensin iyi seks yapsın yemeyi ben yaparım
00 Yorumlaherkes sonradan öğnenir, doğuştan öğrenen var mı?
02 YorumlaEvlenirim kadın yemek yapmak zorunda değil
13 Yorumla
+1 yıl@TrueBloodYeniden aha da bunu buraya kodum.
113 Yorumla- +1 yıl
özellikle soru mu aradın lan 1 saat :D :D :D kanka ben çok yemek ayıran biri değilim. Aç da kalan biri değilim bilirsin olmadı kendim yaparım lakin bir yere kadar :) Sanal alemlerde gününü gün edip "Ama aşkım annem hiç mutfağa sokmadı ki beni" Diyen bir hatunun samimiyetsizliğinden de nefret ederim. Ayrıca ben malum şahsın elinden çok yemek yedim zamanında :) :)
- +1 yıl
@TrueBloodYeniden benim elimden de az yemek yemedin kanka, konuyu şimdi niye ona getiriyosun :D
- +1 yıl
Nereye getireyim ulan seninle mi evleneyim :D :D :D
- +1 yıl
@TrueBloodYeniden Abi sosyal medya da neden bu kadar rahat söylemlerde bulunuyonuz lan. Tamam homofobik dğeilim ve hatta yeri gelir kişilik hakkı olarak destekler saygı duyarım ama yine de bizim de çok matah olmasa da bir çevremiz var güzel kardeşim.
- +1 yıl
senin çevreni yerim lan ben :D
- +1 yıl
@TrueBloodYeniden Kanka seni yerim cümlesi bütün sevişmelerin atasıdır baktığın zaman. Sen benim çevreme mi halleniyon lağn ?
- +1 yıl
Ulan ismail, anıl, murat, zeki ve arif gibi adamların da dahil olduğu çevreye kim nasıl hallenebilir?
- +1 yıl
@TrueBloodYeniden Ölüm timi lan hakkaten baktığın zaman. Koy The Expendables'a sırıtmazlar :D
- +1 yıl
Tuncay amca ve müco dedeyi de ekleyelim :D
- +1 yıl
@TrueBloodYeniden Sylvester Stallone ve Chuck Norris olmadan kadro Hollywood standartlarında olmazdı tabi ki :D O değil de kanka bizim geyiğimiz gelmiş.
- +1 yıl
- +1 yıl
Yeme & İçme konusunda 598 cevap paylaştı. çok zenginse olabilir :)
04 YorumlaYeme & İçme konusunda 389 cevap paylaştı. Evlenmem erkek olsam ne yiycez sürekli kahvaltı mi
10 Yorumla
+1 yılbenim. icin daha guzel olur beraber ogreniriz
02 Yorumla- +1 yıl
yemek yapmaya ne varki cok buyutiyonuz gozunuzde
- Yeme & İçme konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılyemek yapmak istesin, uğraşsın.
01 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen ogretirim sıkıntı yok
05 Yorumla- +1 yıl
Her akşam olmasa da bazı akşamlar yaparim
- +1 yıl
9 senedir yalnızım sıkılmadim. Masaya 1 tabak fazla konulacak sıkıntı değil
Asla :)
10 Yorumla
+1 yılEvlensinler ne olacak canım 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Ahaaa😂😂😂
ahçı mı alıyorum eş mi? tabiki evlenirim
00 Yorumla
+1 yılyani sevdikten sonra önemi yok
00 Yorumla
+1 yılBir kadınla evlenmem.
00 Yorumla
+1 yılKatya adındaki yardımcın yapacak 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Yardımcım*
+1 yılNasıl hiç mi yapmicak?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bilmiyorsa işim olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi erkek evlenmek isterki ☺
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnların gözünü para bürümüş ondandr
evlenirim
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirim, Zamanla öğrenir.
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar