Gizli Üye(25-29)5 ayBen kendi yemeğimi yapan biriyim zaten... Asıl sorulması gereken şey siz kadınlar işsiz adamla evlenir miydiniz? 😉
Yemek yapamayan kadınala evleniriz ama bu özellik yerine başka güzel bir şey eklemeli. Sırf şeftalisi var diye ne gerek var evlenmeye. Zaten türk kadınları cinsellikten anlamıyor. G. Orwell 1984 kitabını yansıtıyor türk kadınları. Soğuk, iki yüzlü-, dedikoducu, Yapay, ruhsuz ve beceriksizlikler erkekleri suçluyarak zan altında kalmakta buluyorlar çözümü. Tutukulu, cilveli, ateşli kesinlikle değiller. Güzel olanlar bile sadece fiziki olarak güzel. karakter ve kadınsılık olarak cellattan farksızlar.
123 Yorumla
Soran5 aySiz de dört dörtlük değilsiniz ama. Ayrıca sorumu sormamın sebebi erkekler sadece evi çekip çeviren biri olsun diye mi evlenir sadece sorusunun cevabıydı.. Çalışmayan kadının elbette görevi ama kadın çalışınca iş değişiyor eşit görev dağılımı lazım tek tarafa yük binmemeli
Cevap sahibi5 ayMantık der ki çalışıyosun memursun 50k gelirin var. 10-15 kira olsa kalanıyla evlenmemeli kimse mantık çerçevesi içinde... Demek istediğim şu... Evlilik mantıkla kurulan ya da kurulabilicek bir şey mi? İç güdülerimizle birleştiğimiz ama aynı zamanda mantığımızın izin verdiği eşle evleniyoruz. İç güdülerden ibaretiz bir anlamda evlilikte. bazı ev işlerini yapabilir ama yapmaması kadın açısından daha iyidir. Ona karşı olan tüm ilgin kadınsı hisslerin yok ediyor ev işi yapan adam. Bedeli bu oluyor kadının bir süre sonra eşini erkek olarak görmemeye başlıyor iç güdsel doğanız gereği.
Soran5 ayTamam ben de bazılarına yardım edebilir diyorum neye yardım etmek istiyorsa valla çalışan kadın eve gelip yemekti bulasıktı bunlara eşi yardım etse gauet önemsenmiş hisseder.. kadın işten gelmiş bulaşık yıkadı diye kocasından mı soğuyacak allah aşkına🤣O yorgunlukta asıl geceye enerji kalmaz 😂
Soran5 ayŞöyle bir şey de var ev işi yapan erkeğe bi işin ucundan tutturmauan kadınları da erkekler anne gibi görüyor anaç davranıslar çünkü o da seksiliği azaltıyor
Cevap sahibi5 ayGüdü farklıdır. Düşünerek mantıkla yorumlanamaz şey güdü denir. ilişki-evlilikte %100 güdüseldir. Geri kalan her şeyde mantıksal. ilişki-evlilik bitmişse kadınlar mantıklarını işin içine sokmaya başlar. Problem çıkar ve boşanırlar sonunda.
Kadın evde yoksa erken gelmişse bir yemek banyo balkon yıkama felan vs. hazırlar ama kadın evde varsa yapmamalı. yardım gibi kalmalı bu durum ve evde kadın bulunmamalı o anlar.
Soran5 ayTamam benim dediğime ne diyosun peki anaç görme falan?
Soran5 ayNiye bu kadar korkuyorsunuz ki yardım etmekten bekar erkeklerin evleri güzel hallediyorlar her şeyi yani korkulcak ne var? Kendi işlerini hallettiler diye dişil enerjileri mi yükseldi şimdi
Cevap sahibi5 ayKadınlar çalışsa dahi gerçekten seviyorsa. İçinde tuku-şehvet varsa o erkeğe karşı kadın kendisi istemez ev işi yapmasını. Yaptırmaz gerçekten seven kadın özünde.
Soran5 ayBenim dediğime ne diyosun peki? Cevap vermedin
Cevap sahibi5 ay"Güdü mantıksal işlemez açıklamasının neresini anlamak istemiyorsun" diyorum bende... Ben askere gittim geldim. Annem alt katımda oturuyor. Onu çağırabilirim ama ben gerekirse gidiyorum. Erkek seni annesi gibi göremez ancak benzetebilir. Çökmüşsündür ve ilişkiniz de yataklar yaylanmıştır... Öpüşmeler sevişmeler sabah öpücükleri kaybolmuştur ve ev arkadaşı gibi olursunuz. Annem gibi görse sen allahtan başka ne istersin. Ev arkadaşı gibi görebilir. Annesi gibi görürse bir daha eş sevgili sen olmak istemezsin zaten 😂
Soran5 ayHayır sen anlamamışsın anneye benzetme konush çökme yatakta falan değil EV İŞİ konusunda her zaman ev işi yapıyosa bu kadın annesi gibi hep onu düşünerek yemek yapıyorsa olmaz onu arada bir düşünmesi lazım veya bulasık yıkarken özensiz bi kıuafet, dağınık topuz falan hep bakımlı istiyorsunuz ya o zaman yardım edebilirsiniz…Hem sen de demişsin kendi yemeğimi kendim yapabiliyorum bu ne güzel bi şey kadına mı dönüştün hayır 😃çok anlam yüklemeyin bu olaylara çalışmak da insanın ihtiyacı ev işi, yemek yapmak da temel ihtiyaç
Soran5 ayErkekler anaç kadın sevmezler bu yüzden kadın anne olduktan sonra soğuyorlar zaten en büyük senebi de budur
Cevap sahibi5 aySen anlamak istemiyorsun. Adam elini vurmaz diye bir şey yok. Seni özel hissettirmek ister şaraplı bir masa hazırlar. Genel manada erkek ev işlerin %25 oranından fazla katılırsa problem ifade eder. Oran bile verdim. %50 %50 yaparsanız karşında bir erkek göremezsin... İç güdüdür. Makyaj yapan bir erkek görünce nasıl tiksinti duyuyorsan öyle duyar gerçekten seven kadın. Boşanırsınız evde her şeyi %50 %50 yapan 1 tane örnek yoktur. varsa bile çocuk var diye boşanmıyorlardır.
Soran5 ayYa orasını geç şimdi mesela erkeğe bulasık makinesine dizmeyi öğreteceksin bilerek yapamıyor numarası yaparlar, ocak silmeyi öğretirsin bir daha yaptırmasın görevim olmasın diye sallamasyon yaparlar o yüzden yapıcak bişi yok uani ucundan tutsun herhangi bi şeyi düzgün yapsın %50 %%50 zaten olamaz kadın temizlik anlayışlıyla erkek temizlik anlayşı bir değil o yüzden..
Cevap sahibi5 ayÇocuk olunca kadınlar. Kadınlıktan mezun oldum ben 👸👸👸 Moduna giriyor. Sevişmeler öpüşmeler tensel şeyler azalıyor çocuk var ayıp kafasıyla... Siz anaç gördü sanıyorsunuz. Biz ise fiziksel temas bitti kadınlık bitti. Ev arkadaşıyız moduna giriyoruz. Sizin sığındığınız mazeret anaçlık olan şey ise çocuğa ilginizi odağınız kayıyor. Otomatik bir durum bu. Erkek temas görmezse ilgilenmez ilgisi düşer. Bu mekanik bir durum.
Soran5 ayAlakasız ya vücut değişince erkek de değişiyor zaten eskisi gibi hissetmiyo bi şeyler kadın da gözünde anne olarak kodlanıyor eskisi gibi seksi bulamıyor bu yüzden.. Bununla ilgili çok şey araştırdım ben
Soran5 ayYani bunda bile erkek ne kadar uardımcı olursa kadın daha iyi atlatır süreci değersiz hissetmez kendine vakit ayırır
Soran5 ayyani iki tarafta da bir şeyler değişiyor aslında ya bakınca
Cevap sahibi5 ay"Ya orasını geç şimdi mesela erkeğe bulasık makinesine dizmeyi öğreteceksin bilerek yapamıyor numarası yaparlar, ocak silmeyi öğretirsin bir daha yaptırmasın görevim olmasın diye sallamasyon yaparlar "
Cevap: Akşam taxiye çıkıcam hanım übere. Beni bekleme...1-2 gün yokum.
Sen öğreticeksin askere gitmiş adama blaşık dizmeyi, blaşık yıkamayı... Şu an sen bir erkeği eğitmekten bahsediyorsun 😂 Bir insanı eğitmeye çabala ve nasıl olucağını gör. Eşim yemek yapmayı bilmezse eğer özellikle yardım istemediği sürece yardım etmem. ben demem ona seni eğitelim diye. Köpekler eğitilir!!! İNSAN YETİŞTİRİLİR.
Soran5 aytaktiğiniz bu ben ne dedim sanki
Soran5 ayO cevap ne alakaydı hiç bir şey anlamadım aldatılır mıyım uani shhahshshs
Cevap sahibi5 ayBizler termostat gibiyizdir. Sen çevirmeye devam ettikçe ısınır kızıllaşırız. Çevirmezsen de soğuruz... İlgi-sevginin devamlılık süreci sende başlıyor evlilikte. Sevgililik de benzer ama evlilik kadar çevirmene gerek yok. Bir lafla "ayrılmak istiyorum" lafıyla ilişki bitebilir. beklenti yok o yüzden erkek hayatına devam etmek istiyorsa beklentileri minimum da oluyor sevgililikte.
Soran5 ayAnladım
En İyi Cevaplar
5 ayYapmayan derken? Yapmayı bilmeyen mi? Bilip yapmak istemeyen mi olduğu önemli
Yapmayı bilmiyorsa; birlikte öğrenebiliriz, hem bizim içinde güzel bir aktivite olur. Mutfakta eğlenceli biraz batmış bir şekilde ama önemli olan birlikte yapmak olur 😀
Yapmak istemiyorsa problem olur çünkü insan sevdiğine bir şeyler hazırlamayı yük olarak görmemeli... Ben nasıl yapıyorsam oda yapmalı ama görevi olduğu için değil yanlış anlaşılma olmasın ama ilk söylediğim gibi hatta birlikte yapmayı tercih ederim.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayÖğrenir veya öğreniriz... Valla bu tarz şeylere çok takılmayı sevmiyorum normal de bulmuyorum çünkü yemek yapmak dediğimiz de hemen kadın gelmemeli, gelmesin de...
51 Yorumla- 5 ay
Bilmiyorsa bile öğrenilir bunlar küçük şeyler
Önemli olan saygı sevgi huzur mutluluk çok
Kafa rahat olsun yeter
Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet evlenirdim sonradan da öğrenir yapmayı
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, bak şimdi! ❤️ Yemek yapamıyor ama ne güzel sevdik mi? Seviyorsak gerisi teferruat. Ben mutfağı aşkla seven biriyim ya, böyle bir durumda mutfak zaten benim elimde olurdu! 💪✨ Sevdiğin insanla mutfağa girmek, ona yemek yapmayı öğretmek ya da beraber keşfetmek bence çok eğlenceli olabilir. Hem böyle tatlı bir sebebi de bahane edip birlikte mutfakta daha fazla vakit geçirirsiniz, ne dersin? 😄
Hadi şuraya bir de bonus öneri bırakayım: Birlikte basit bir makarna yapmayı deneyin; hem romantik bir anı olur hem de biraz yemek öğrenmiş olur. 😉 Makarna İtalyan mutfağından gelsin, aşkı pekiştirir. 🍝20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bilmesi iyi olur aç mı kalsın 😃
30 YorumlaYeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Evet ama sonra zorla öğretirim ona 😄
22 Yorumla- 5 ay
Ben severim
- 5 ay
Döverek öğretir gibi ya söz 😂
- Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı.
u 5 ayevet evlenirim tabi ki
10 Yorumla Ben yemek yapan ütü çamaşır vs yapıyorum bu öğrenebilinir bişey yapmamak ayıp.. cunku ben hasta olursam eşim eşim hasta olursa ben yapmalıyım kaldı ki birlikte yemek yapmak en romantik ve en güzeli😇ama işte şans. evden şşe işten eve giden adamı kim napsın
10 Yorumla
5 ayYemek yapamıyor ✓
Yemek yapmıyor x
Yemek yapamıyor dediğin için Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki evet evlenirim birlikte yaparız hatta ben de öğretirim öğreniriz de
Lakinnnnn
Eğer yemek YAPMIYOR İSE KESİNLİKLE EVLENMEM !13 Yorumla
Soran5 ayKadın da erkek de bilmeli bence erkek kadın kadar bilmesine gerek yok ama anlamalı kendi kendine bir şeyler hazırlayabilmeli gerekince veya karısına hazırlamalı
- 5 ay
Elbette kadın ve erkek bilmeli çünkü bu bir
İnsani ihtiyaçtır burada mutabıkız
Sizinle benim anlatmak istediğim şey şuydu
Yemek yapamaması ( yapısından bugüne kadar tercih ettiği hayattan ya da beceri eksikliğinden kaynaklanıyor olur )
Ama yapmaması ise evine değer vermemesi anlamına gelir yoksa kesinlikle özellikle
Eşlerin ikisi de çalışıyor ise ortak bir çalışma en doğrusu olur
Eğer sadece erkek çalışıyor ise o zaman da bu işin sorumluluğunu erkekler hafta sonu üstlenmelidir
Soran5 ayKatılıyorum
- Yeme & İçme konusunda 647 cevap paylaştı.
5 ayHayır evlenmezdim.
Kimse kusura bakmasın ama eger bir kadının evlenecegi erkekten beklentileri nasıl doğal bir şeyse bir erkeginde bir kadından bazı beklentilerinin olması o kadar doğal ve normaldir.
Bi kadını hizmetçi olarak görmüyorum ama yani mutfak bilgiside olsun.
Bi zeytin yaglı sarma bilmeyen, börek yapamayan kadını ben ne yapayım.
Nereye kadar pizza hamburger🤷🏻♂️🤣
10 Yorumla
5 aymesele yemek yapması değil böyle hayatı boyunca aile yaşamış hiç bir bk bilmeyen kadını almam yani mesele yemek yapması değil ne olduğunu gösterir bu kadının ciddiye ama bunu kadın değildir bana göre
04 Yorumla- 5 ay
Önce Türkçe yazmayı öğren
- 5 ay
@Pembistann yazım hatalarımı sen düzelt boş durma bir işe yara :)
- 5 ay
Kalk yemek pişir sende bir işe yara
- 5 ay
@Pembistann ben yemek yapmayı biliyorum ki bütün bildiğin yemekleri yapabiliyorum :) zaten kendi yemeklerimi kendim hızırlıyorum kalk kız soğan doğra
- Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayYapamamak diye bir şey yok, kafa yormamak var, zira herkes yemek yapabilir, internetten video izlenir yapılır, ilk deneme olmasa da sonrası neden olmasın, videolar var , tam ölçülü tarifler var, herkes yemek yapar, yeter ki öğrenmeye açık olsun, çabalasın, zor da değil yani.
Patates kızartma makinesi bile var yahu, hamur yoğurma makinesi bile var , yemek yapmak en çok bu devirde kolay.00 Yorumla Ben yemek yapmayı biliyor ama seven biri değilim
Yemek yapmak sadece kadının görevi değil
Günümüzde her iki cinste çalışıyor
O yüzden erkeklerde elini taşın altına koyup öğrenmek zorundalar
10 YorumlaYemek yapmayı beceremeyen insan cahil ve gereksiz insandir hep hazirdan yemiş önüne yemek koyulmuştur kendisi hiç bir çaba ve sorumluluk almamış sorumsuzun tekidir onunla evlenmeyi bırak yan yana bile yürünmez.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 853 cevap paylaştı.
5 ayBenim kocam anlamıyor ben evlendim valla zamanla öğrenir dedik hala daha anlamıyor 😄
12 Yorumla
Soran5 ayYumurta kırmayı öğretmekten başla bacım🤣
- 5 ay
Ben bilmem aşkım yaaaa, ben yapamam oşkom yoooo diyo bacımiko 😂😂
- Yeme & İçme konusunda 503 cevap paylaştı.
5 ayYemek yapmaktan kolay bişey yok. Bilmemesi sorun değil öğrenmeye çabası olmaması sorun olurdu
12 Yorumla
Soran5 ayGerçekten öyle ben erkeğin de bilmesini isterim çünkü insanın en temel ihtiyacı..
- 5 ay
Kesinlikle.. bende kendimi aç bırakmayacak kadar biliyorum 😅 bi fırında tavuk yaparım üff 🤣
- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayYemeğini, mesleğini geçtim beni sevsin, gözü benden başka erkeği görmesin, sadakatli olsun, çıkarcı olmasın yeter. Fakat bu bile gerçekleşmedi. Şimdi tek isteğim var o da huzurum bozulmasın. Mutlu olmayayım ama kötü şeyler de olmasın.
23 Yorumla- 5 ay
Mesleği yoksa ben çalışıp ona bakardım. Yemek bilmiyorsa internetten baka baka yapar. Üstelik annem güzel yemekler yapıyor onun yanında staj yapardı. Neleri sevip sevmeyeceğimi daha iyi öğrenirdi. Fakat erkeklere zaafı olan kızlarla gelecek düşünmem.
Soran5 ayAnnemin yanında staj yapar ne ya dhjddh sadece sizin ne sevip sevmeyeceğine göre değil işler ha sevdiğinizi de yapar ama sevmediğinizi de belki o sever yani anlatabildim?
- 5 ay
Var ya bilmediğin konu hakkında yorum yapmışsın. Yazdıklarının onda dokuzu boş. Benim sevmediğim yemeği yaparsa ben yiyemem ve israf olur. Olaya farklı yönden bakmayı öğrenemedin.
Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bende sonrada öğrendim kendim icin baya zor oldu... onun icin evde imkaniniz varsa öğrenin derim. Gerisi yapa yspa olur yeterki beklenilmezsin hersey bi kişiden, mutluluk ve huzur olsun.
10 YorumlaErkek olsaydım diye cevaplıyorum kızın karakteri güzelse yemek yapmayı zamanla öğrenir atla deve değil ve günümüzde YouTube diye bir seçenek var. Malzeme olduktan sonra bir ayda öğrenilir Türk mutfağı
10 YorumlaOgrenilmeyecek şey değil yahu atla deve değil öğrenir zamanla önce iki yumurtayla başlar sonra menemen makarna derken sulu yemeklere geçeriz yavaştan
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ay2026 ya girecez halamı yemek konusu soruları 😂😅🤣 o kadar tarif kitabı internet artık instagramda bile tarif anlatım videoları var. Yani çaba gösterilirse olur. Olmaz diye bir şey yok
12 Yorumla
Soran5 aySormamın nedeni erkekler gerçekten eş mi istiyor yoksa evi çekip çeviren biri mi sadece
- 5 ay
Anladım.
Oda erkeklere bağlı
Çokda önemli değil
Bazen bir yumurta bile yeterli her zaman yemek yapılması gerekmiyor bence
Önemli olan karbonhidrat protein enerji dengesini kurabilmek.10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayMerhaba
Kadın olarak cevap vereyim bende zaten aşçı chefim yapmasada olur ben yeterim bize evelAllah diye cevap veresim geldi ama aşçı bir bey bulursam asla hayır demem
10 Yorumla Oldu canım isterse birde çocuğu ben doğurayım olmazmı yemek yapmayan kadını ne yapayim ben hayatımda
11 Yorumla
Soran5 ayDoğur abi
5 ayher şey çok kolay artık aç vodeodan bak neler neler yapar bilmeyen insan bizlerde sonradan öğrendik...
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yemeğe düşkün biri olarak kabul etmem yemek yapamamak bana göre evlilikte ciddi bir eksik paylaşım da düzen de zor olur
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 471 cevap paylaştı.
5 ayTamam yemek önemli ama bunlar halledilebilir sorunlar buna takılacak kadar... Değilim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBeraber yaparız öğreniriz hersey yemek değil yeter ki iyi niyetli ve sadık olsun herkes mükemmel değil zaten evlenirim tabi ama en azından bir iki yemek yapsın makarna yumurta vs
20 YorumlaYeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Evet evlenirim.
Yemek yapamıyor olması, bilmemesi sorun değil. Ben hertürlü yemeği yaptığım için birlikte yaparız onada öğretirim yapmayı, kendide zamanla hepsini öğrenir.
Ama ben yemek yapmam diyen biriyle evlenmem.00 Yorumla
5 ayGenel olarak evliliğe karşıyım sama evlenecek olsam bu bir kriter olmazdı benim için çünkü kendi yemeğimi kendim pişirebiliyorum bunu da keyif ile yapıyorum yapar yedirirdim hatta bakar besler yıkardım iyice bokunu pasını akıtır sarar sarmalardım ❤️
011 Yorumla
Soran5 ayHahahah onu çocuk sahibi olunca biz yaşıoz ama neyse
- 5 ay
Kadınlar ilgiyi sever ama evlenecek kadar ilgi göstermemek gerekiyor yani klasik tabir ile 2 kg süt için inek beslemeye gerek yok hem erkek yaradılışı gereği çok eşli yaşamak zorunda bu bizim toplumumuzda kabul gören bir anlayış değil ama gerçek binde bir evlilikler mutlu gider oda son 50 yılda ciddi anlamda değişti bugün evli ve mutlu olan insan kaç tane insan var çoğu rol yapıyor ve gelecekte daha da değişken olacak bu durum bence ❤️
Soran5 ayE ben de evliliğe karşıyım
Soran5 ayEvlenen çocuk sahibi olan her kadın mutsuz erkek de aldatır zaten sıkılır bu bi gerçek. O ilgiler romantizm tam bir yalan kadını kandırmaca
- 5 ay
Yok o romantizm falan yalan değil keyifli zaman karşılıklı kur yapmak gibi memelilerin doğasında olan bir davranış mum ışığında bakışmalar el ele tutuşmalar omuza yaslayıp dans etmeler güzel kokuları çekmeler iç gıcıklanmaları midede kelebekler o gülüşmeler özlemeler hissetmeler yalan değil ama geçici ❤️
Soran5 aySana çok eşlilik konusunda yazabilir miyim fikir alışverişi yapalım
- 5 ay
@veritasvosliberabit Hocam erkek doğası gereği çok eşlidir diyorsun böyle bir şey yok, genel olarak insanlarda, memeli hayvanlarda bile bir şey yok. Erkekte yüzlerce kadını hamile bırakacak sistem vardır, ama bunun meydana gelmemiştir. Eğer öyle olsaydı kadın erkek sayısı denk olmazdı.
Soran5 ayAyrıca dişiler ilgi sever uazmışsın çok eşli erkeği kıskanmazlar mı uani
Soran5 ayErkek mesela 4 karısı var bunlara nasıl bakacak artı bunların çocuğu oldu nasıl bakacak? Takılmalık olsa anlarım takılmalık seven kadın da var erkek de evlenmeden bu olabilir. Çok eşliliğin asıl sebebi üremedir soy devam ettirmedir
- 5 ay
Arif Susam - Evliler de sevebilir
şarkısı benden size gelsin, burada noktalıyorum yorumlarımı ❤️
Soran5 ayAynı yemeği yiyen kadın oluyo mantıken de neyse hahahajdl susuyorum ya kim napıosa yapsın aynen evliler düşünsün artık
5 aykesinlikle evlenmem iyi siz parasız erkeğin yüzüne bile bakmazssınız biz karnımızı bile doyuramayacak bi kızla neden hangi mantıkla evlenelim bu yaşa kadar ne pok yemiş te öğrenmemiş demezlermi
013 Yorumla
Soran5 ayÇalışan kadın için sordum özellikle
- 5 ay
çalışıyor olması yemek yapmayı bilmediği gerçeğini deyiştirmez erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer unutmayın bence bu ayrıntıyı
Soran5 ayÇok da umrumda
Soran5 ayYemek yaparım ama çalışıyosam ev işlerini görüyosam çok yüklenilmez mi bi tarafa yani?
- 5 ay
işte bukadar boşsun anladınmı kaliteni
oda seni senin kadar umursar merak etme sen rahat ol başkalarından doyurur karnını yatmaya gelir sana 🤫🤐
Soran5 aySktrisn o zaman 7/24 çalışan eşşeği mi olacam 😅😂
- 5 ay
pardon
- 5 ay
devamını görmedim kusuruma bakma
Soran5 ayOk
- 5 ay
yani böyle yazssaydın baştan mesela ben olsaydım başımın tacı ederdim ve elimden geldiğince yardım ederdim
- 5 ay
Kadına bu kadar mı muhtaçsin kendi karnını doyuramiyormusun koca bebek
Soran5 aySoruyu sormamın asıl sebebi buydu erkekler köle mi arıyor yoksa eş mi 😂
- 5 ay
Midemi bulandırıyor böyleleri yürüyen redflag
Ben yaparım ama temizliği bulaşığı o yapsın.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 9,6b cevap paylaştı.
m 5 ayKısmet bu işler yemek yapıp başkasına gidecekse ne anlamı var. Yapamasim daha iyi
10 Yorumla yemek yapmak kadının görevi insani görev falan degil he birde evlenmem yemek yapamayan kadınla evlenende görmedim
11 Yorumla
Soran5 ayHmm
5 ayOlabilir tabi, birlikte yemek yapardık. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp sonuçta
10 Yorumla
5 ayEvlenirdim evlenmek gibi bir isteğim olsaydı. Yemek yapmayi bilip bilmemesi çok önemli değil
10 Yorumla
5 ayKocama öğretirim sıkıntı yok çünkü zaten çoğu zaman birlikte yapicaz 💅🏾
10 Yorumla
5 ayAdam gibi adam olmalı evleneceğim erkek yemek yapmayı bilmiyor olması sorun olmaz.
10 YorumlaZor bir şey değil İnternete bakılıp yapılabilir ama tabii lezzet katması zaman alır 🤗
10 Yorumla
5 ayBen yapabiliyorum ikimize de yaparım ne olacak
10 YorumlaTabii ki, bu tarz şeyler küçük yaşta önemli gibi geliyor da inanın önemli değil
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı.
5 ayYapmaya hevesi varsa öğrenir sorun olmaz ama hiç yapmayacak biriyle evlenmem
10 Yorumla
5 ayYapamıyor değil yemek yapmayı sevmiyorsa çaba göstermiyorsa daha büyük sorun. Tabi damak zevki de sonradan kazanılan bir şey değil. Ama deneme yanılma ile içinde varsa yemek konusunda geliştirirsin kendini.
21 Yorumla- 5 ay
Benden.. Sana.. Gelene..
Karşılık.. Verir misin lütfen
Şimdiden tşkler😎 👍
5 ayNe demek yok para kazanmak erkegin gorevidir kadın calısmak zorunda degil demeyi biliyosunuz ama?
011 Yorumla
Soran5 ayKadın çalışıyorsa mesela yemek ev işlerini hallediyorsa yardım eder misin
Soran5 ayÇalışmıyorsa yemek yapmak zaten görevi oluyor
- 5 ay
ztn ben nicin evliyim esime destek gostermek evde is bolumunde ona destek cıkmak ve onun huzurunu dusundugum icin evliyimdir oda gelip bana parasal anlamda yardım edecekse ben de ev isi konusunda yardım ederim gelipte benim parama muhtacsa asla yardım etmem cunku ev isi onun gorevi oluyo otomatikman
Soran5 ayDoğrudur tabiki
- 5 ay
Ama yukarda tam tersini soylemissin
Soran5 ayNe demişim
- 5 ay
Yemek yapmak insani görev kadını erkeği yok anlayın demissin yani erkek de yapmali demissin
- 5 ay
he pardon yorumun ikincisini okumadim tamam
Soran5 ayGerekince yapabilmeli yemek yapmak sadece kadınlara özel bir şey değil ki erkekler de istedi mi güzel şeyler yapabilir
- 5 ay
Hayır ondan bahsetmiyorum elbette isterse tabiki yemek yapar ama karısı calısmıyosa kadın yapmalı cunku bu onun gorevi erkek de ztn calısıp evine bakıyo bide kendisi mi yemek yapacak hanımı dururken
- 5 ay
Sacma olan taraf bu ztn
Yoo onemli degil bir yengem vardi evlendi belki 1 yumurta kırmayı bilmiyordu simdi oyle guzel yemekler yapiyorki öğrenilir zor degil hersey İnternete artik bakar bakar öğrenirsin
00 Yorumla
5 ayOna her türlü yemeği yapmasını gösterir ve ogretirim. Öğrenmek istiyor ise ve cabaliyorsa mutlaka evlenirim. Ama keyfe keder ise o kadınlık dahi haomaktan aciz kalır uğraşmam
00 YorumlaEvlendiğimizde yumurta yapmayı biliyordu
Boşanmaya yakın pirzola sipariş etmeyi
Ama boşanma nedenimiz yemek değildi :)10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ay2025 yılında yemek YAPAMAYANİN DA GERİZEKALILIĞINA veriyorum artık YouTube tarif dolu açar yaparsın. Ben erkek olsam öyle bir kadını eşikten içeri sokmam.
113 Yorumla
Soran5 ayBen de öyle bi erkeği sokmazdım😃çocuk değiller sonucta el ayak tutuyorsa herkes yapar
Cevap sahibi5 ayKadın anaç bir varlık olduğu için bilmeli , erkekte basit yemekleri bilmeli , bir erkek bütün yemekleride çok iyi yapıyorsa bir kadına ihtiyacı kalmaz buda bir gerçek çevremdeki iyi yemek yapan erkeklerin hepsi bekar
Soran5 ayNe yani erkek evde yemek yapılsın diye mi evlenir
Soran5 ayAnaçlıkla ne alaka.
Cevap sahibi5 ayBaşka ne diye evlensin tabikide onun için evde Kadin yemeğimi yapsın bulasigimi yikasin , camasirimi yikasin konforum oluşsun. Cinsellik için bile evlenmiyiorlar artık her yer kız dolu işini bitirip evine gidiyor. Misal kendimden örnek vereyim ben 26 yasindayim evlilik düşünmüyorum nedenn! Çünkü bir erkeğin yapabileceği bana sağlayabileceği her şeyi kendim zaten yapıyorum tamirat olsun , araba sürmek olsun , evimi bile kendim yaptım odunumu kendim kesiyorum tarla sürmeyi biliyorum parami kazanıyorum ee erkeği ne yapayım alipta süs bebeği gibi evime mi koyayım , he çocuk için alırsın o ayrı ama ben çocukta istemiyorum
Soran5 ayTamam işte canım gerek yok keyif bozmaya ben de öyle düşünüyorum kendime göre yapıyorum her şeyi niye erkek alıp da onun hizmetçiliğini yapıyım onu memnun etmeye çalışayım ki param pulum da var çok şükür gerek yok yani
- 5 ay
Bende senin gibi * yangınının ateşi başına vurmuş ve bakire olmayan tatlım kızla asla evlenmezdim
Soran5 ayBakire olup olmadığımızı ne biliyosum
Cevap sahibi5 ayAynen canım aklın yolu bir... zaten aşkta Max bir yıl yürüyor çocuğuna kendin bakabileceksen dogurursun evliliğin sonuna kadar gideceğini bir garantisi yok heleki bu devirde
Soran5 ayAkıl almaz hem işe git hem evi temizle yemek yap tek olunca ev bıraktığın gibi olur ama erkek olunca öyle değil.. Hem de 9 ay çocuğu taşı doğur onca acı çek erkek de işten gelsin çocukla iki dakika oynasın ağlayınca geri versin.. Bu mu yani iğrenç bir hayal zaten çocuk olunca hayatın bitiyor yetmezmiş gibi 2. 3. İstiyorlar
Cevap sahibi5 ayÇok doğru yazmışsın her cümlesine katılıyorum , yaslanmanda cabasi iki bakımsız ol hemen gözü dışarıya kayıyor insan çevresinde böyle örnekler gorkdukcede evlenmek istemiyor benim çevremdede böyle çok var adam görücü usulü evlendi kadın hamile kaldı karnı biraz büyüdü hergun eskorta gitmeye başladı kadının ruhu bile duymuyor bunları gören insanin gözü açılıyor. Benim arkadaş çevrem hiç biri evli değil yaslarida biri 55 biri 59 biri 45 hergun dordumuz yuruyslere gidiyoruz , pilatese gidiyoruz geziyor eğleniyoruz evlenen arkadaşlarımız bizimle gelemiyor çok uzuluyorlar şu an hepsi pismanlar evlendiklerine bu dediğim arkadaşlarımın gözünün altında tek bir kırışıklığı bile yok genç kız gibiler evli olsalardı ohoo pert olmuşlardı. Ama tabikide istisnalar var evlenip genç kalanlar oda kocaları efendi sadık olanlar has adam olanlar.
- 5 ay
🤣
Soran5 ayNe gülüyon sen de? Erkek profili açmışsın çok belli
Gizli Üye(30-35)5 ayErkekler önce tabiki isterim der, daha 3 ay geçmeden annelerine kaçmaya çalışırlar 🤣inanmayın kızlar. İsyedikten sonra her şey öğrenilir.
10 Yorumla
5 aysimdi herkes evet onemi yok cart curt dicek ama knk kusra bakmayin bu cok onemli birsey
11 Yorumla
Soran5 ayErkeğin de yemekten anlamasını isterim ben ya
5 ayPeki siz çalışmayan bir erkek ile evlenir misiniz? Evlilik sorumluluk gerektirir.
04 Yorumla
Soran5 ayBen de çalışıyorsam?
- 5 ay
Ben ve eşim ikimizde çalışıyoruz ama yemekte yapıyoruz ev işi de. Çalışmak yemek yapılmasına engel değil ki
Soran5 ayOlması gereken bu işte ikiniz de ev işine el atıyorsunuz ben de onu diyorum ortak yemek yapılabilir normal
- 5 ay
yani tabi evlilik zaten bu. Hayatı paylaşmaktır.
- Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u 5 ayBilsin ya.. ondan tencere tencere yemek yapmasını beklemem ama bir çorba kaynatabilsin en azindan lütfen
00 Yorumla Ben evlenmem velevki evlendim zorla ona öğretirim, erkek eve geldi mi hatunu o yemeği yapmış olacak benim için hamaratlı kadın çok önemlidir
00 YorumlaSeviyosam evlenirim birlikte öğrenirdik ne olacak ama artık kimseyle evlenecegimi sanmiyorum yoruldum
00 Yorumla
5 ayZamanla öğrenebilirsin canım ama şimdiden basla ogren biraz
03 Yorumla
Soran5 ayBilmiyorum demedim
- 5 ay
Yapamıyorum demek ne demek
Soran5 ayOooff
Gözlemim, erkeklerin sevgililerinde yemek yapamıyor olmasına çok takılmadıkları yönünde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBen yaparım hatta istediği yemekleri öğrenirim, sorun değil.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 606 cevap paylaştı.
5 ayİstekli mi öğrenmeye yoksa yapmam deyip çekiliyor mu? İstekliyse belki yoksa hayır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayEvet evlendikten sonra öğrenir yapar sorun öğrenmek için bile çabalamaması olurdu
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı.
5 ayEvlenirim sorun değil. Eşim evlendiğimde hiçbirsey bilmezdi Şimdi master chef
10 Yorumla Bence herkesin yemek yapabilmesi lazım kadın erkek farketmiyor
10 Yorumla
5 ayEvlenirken yemek memek bunlar en son dusunecegim seyler... Beraber yapariz ogreniriz
00 Yorumla
5 ayEvlenirim o da başka bir ev işini yapsın bol bol
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 778 cevap paylaştı.
5 ayEvet ama düzensiz ve pasaklı biriyle evlenmek istemem
01 Yorumla- 5 ay
haklısın
- Devamını Gör (139)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım