Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yani yemek konusunda yeiardım ederim zaten ve her an yemek yapma zorunluluğunda olmasını da istemem ama bilinçli şekşlde böyle düşünüyorsa yani ben istemiyorum işim olmaz falan diyorsa zaten evli değilizdir
Aynen öyle bilinçli yemek yapmak istememesi hiç normal değil
Evin hakimi kadındır. Orası kadının mekanı (çöplüğü diyelim😅). Bunun bazı sorumlulukları var. Bilinçli bir şekilde yapmıyorsa zaten evliliğimiz olmaz.
Yemek yapmak istemiyorum diyosa ben arkami doner ceker giderim me demek yapamam yardimci olurum yapmak istemiyorum diyecek bi kenara cekilecek olmaZ
Cevap
15Cevap
Evet ben yemek için evlenmiyorum ki. ama seven insan sevdiği ile ilgilenir yani ben de eşime sürekli yemek yapmak isterdim zaten kimin yemek yaptığının bir önemi olmazdı bizim için çünkü yani yemek değil aşk için evlenirdim
Birbirimizi seviyorsak ikimizde birbirimizin eksik yönlerini kapatırız ben yemek yapmayı bilmiyorum o biliyor o yemek yapar ben onun yapamayacağı işleri yaparım gül gibi geçinip gideriz. Ben ona sen mecbursun benim kölemsin demiyorum karımsa beni düşünecek bende onu düşünücem bu kadar
Peki karın sana yemek yapmaya mecbur değilim derse?
ya da yemek yapmak istemiyorum derse nereye kadar?
Sen ödemek zorundasın ysaya göre erkek eve bakmak zorunda yasaua göre
Hayır değilim. Hamileyim nasıl regil olayım?
Kocasına ve kendisine yemek yapamayanı geçtim de ileride çocuğu olsa aç bırakacak birisiyle asla evlenilmez.
Sen de baba olucaksun bırakma çoçuğunu aç?
Sende anneymişsn ya sen bu kafada düşünüyorsun ya peki sen keyfine göre mi çocuklarına yemek yapıyorsun mantıklı bir cevap bekliyorum
@Huzurumkalmadıığğ bacım sen ne saçmalıyorsun. Erkek sabah işe gidecek 12 saat çalışacak 1 saat yolda git 1 saat gel 14 15 saatini dışarıda geçirecek sonra gelip çocuklara yemek yapıp yedirecek. Kadın ne yapacak akşama kadar tv de esra erolla evle beni kocam tiktokta beni aldattı canlı yayın açtım para yollayana verdim gibi beyinsiz varlıkların bile izlemeyeceği şeyleri izlesin sonra her işi erkek yapsın neden bir cahilin 200 gram vajinası için. Kusura bakmada bu zihniyetle muhtemelen ya 3 gün sonra kapıya konursun ya da hiç evlenemezsin.
@Huzurumkalmadıığğ gel sana 12 saat ve üzeri çalışan en az 100 kişi göstereyim. Ek olarak seviyen yerlerdeymiş. Yazık seni alan adama da çocuklarına da acıdım. Ek olarak bir anne çocuğuna bebeğine yemek hazırlamak zorundadır. Içimden geldiği için yapıyorum zorunda değilim diyemez. 2 yaşında bir bebek annesi yedirmezse açlıktan ölür. Neyse senin gibi birisini engelliyorum.
Bravo hakan tebrikler yorumun için yazık o çocuklara adama cidden
Beni desteklediğ için teşekkür ederim
Bir sebebi olmalı. Neden yapmak istemesin? Kendi de yiyecek sonuçta. En kötü birlikte hazırlamayı teklif eder.
110 kilo birisi olarak yemek yapmak ile arası olmayan bir kadınla evleneceğimi sanmıyorum.
Ya beraber de yapılır ama bu her zaman olamaz ki adam işten geldiğinde sıcak yemek ister evli bir kadın eşine yemek yapmalı, yapmak zorunda
Zorunda diyemem ben, yardım da ederim ben de girer yaparım hepsine tamamım ama özellikle ben yemek yapmam, yapmayı bilmem ve öğrenmem diyorsa olmaz.
Anayasaya göre değil abla zorunda deyip durma dkwşdnd
Ya o zaman alın elinizi koyun şeyinize oturun ev hanımıysan temizliğini yemeğini yapacaksın siz ne a. ptl mantıksız insanlarsınız.. ulan kendinize gelince yemek yaparsınız sevdiğiniz adama eşinize yemek yapmak bu kadar mı zor
Aminn kardeş
Aynı evde mutlu yaşamak istiyorsak, beraber yapacağïz.
Niye ben kendime köle mi aliyorum elim yokmu gider kendim yaparim mecbur mu kadın
Kesinlikle öyle yetistirilmisler hicbir kadin zorunda değil
😀😀
Hiç olmadı birlikte yaparız
Nereye kadar? Sonuçta bir kadın evinde yemek yapmalı eşine tabiki beraberde yapılır ama o eş işten eve geldiğinde sıcak yemek ister eşin yapmak istemiyorum dese nereye kadar bunu idare edebilirsin?
Gastronomi okuyan biri olarak dert etmem
Yani bunun neden yapmak istemediğine baglı
Aşıksam neden olmasın
Kocam yemek yapmayacaksa almam nikahıma
Ya bir kocada yapar ama canım arada beraber yaparsınız o yapar ama sen eşine diyebilir misin yemek yapmak istemiyorum mecbur değilim
Diyebilirim yapmayabilirim ama ben yapmak isterim. Kendi ellerimle beslemek isterim
Güzel cevap
Ş🤣Bravo
Yani niye istemez ki? Bunu bir düşünmek lazım.
Buradaki gereksiz bir şahıs kadın dinen ve yasal olarak yemek yapmak zorunda değil diyor keyfi yapmak istemiyorlar canları isterse yaparlarmış:D
Gördüm o soruyu yorum da yapmıştım. Peki kendisi ne yiyeyecekmiş?
Bilemiyorum bir kadın çocuğunu da emzirmek zorunda değilmiş gerçekten o kadının çocuğuna kocasına acıyorum yazık
Erkeklerin çoğu böyle bir kadını istemez ki. Adam dese bende sana bakmıyorum diye ne olacak?
Ya tamam da evlendiysen kardeşim bir kadın olarak yemeğini yapacaksın evini temizleyeceksin bunları gözün kestirmiyorsa evlenmesin
Bunu yeni neslin çoğu anlamıyor. Sözde özgürlük adı altında böyle şeyler pompalanırsa böyle bir neslin yetişmesi de normal.
Kesinlikle ama zevke afedersin yatağa gelince hiç rahatsız değiller evliliği yataktan ibaret sanıyorlar
Bazıları da hizmet sanıyor yatak hakkında hiçbir şey bilmiyor veya yapmak istemiyor yapmıyor. Çuval gibi yatan bir kadından da bir şey olmaz. Garip bir durum.
Hayır
Kuru fasulye ve pilav
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?