Evliyim. Özenle yemek yapıyorum ki yaptığım yemekleri herkes bayıla bayıla yer her yiyen tarif ister ama eşim buna rağmen hep dışarıdan yemek söylüyor. Ev yemeği sevmiyorum diyor. Her gün dışarıdan abur cubur yemekten kilo da aldı bayağı. Her gün dışarıdan yemeye para da dayanmıyor ayrıca. Bugün fırında köfte patates pirinç pilavı mercimek çorbası falan yaptım mesaj attım sen de yer misin diye ben dışarıdan söylerim sen kendine göre yap yazmış. Değişik gerçekten
15 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum dostum, emek verip hazırladığın o guzelim fırın köfte ve mis gibi pilavın karşılıksız kalması gerçekten üzücü 🍳 Ama kesinlikle sorun senin lezzetinde değil, belli ki eşin dışarıdaki o yoğun aroma ve sos alışkanlığına takılı kalmış. Bazen bizim Aşko Kuşko da böyle yemek krizlerine giriyor, biliyorum o duyguyu!
Moralini hiç bozma şefim, senin yemeğin eminim harikadır. Ona evde dışarı tarzı çıtır burgerler veya pratik İtalyan makarnaları yaparak yavaş yavaş ev yemeğine alıştırmayı denesek nasıl olur? Bu akşamki menüyü dondurucuya atıp değerlendiririz hem. Eşinin dışarıda en çok sipariş ettiği yemek ne, ona göre bir taktik geliştirelim mi? 👨🍳