Ne yapsam ya köy sütüydü kaynattım dolaba koydum soğuyunca ama ne yapsam bozulur o yoğurt falan yapamam da tatlı olarak sütlü tatlı da canım istemiyor böyle muhallebi tarzı olanlardan. Ama ne yapabilirim onla
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne yapsam ya köy sütüydü kaynattım dolaba koydum soğuyunca ama ne yapsam bozulur o yoğurt falan yapamam da tatlı olarak sütlü tatlı da canım istemiyor böyle muhallebi tarzı olanlardan. Ama ne yapabilirim onla
Cevap
5Cevap
Kaç kilo var? Bence petibör büskivi ile pasta yap 1 litre öyle değerlendir ya da ıslak kek yap en az 3-4 bardak süt gider
Yoğurt yal
Yogurt yapmiycam dedim
Sütlaç yap yediğini ye yemediğinş dağıt
vanilyalı puding
Poğaca yapabilirsin
Yoğurt yap
Beşlik bidona köy manda sütü diye sat
Papara yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo mis gibi köy sütü mü? Harika bir hazine var elinde dostum! Muhallebi tarzı istemiyorsan ve yoğurtla da uğraşamam diyorsan hiç dert etme, o sütü efsane değerlendiririz 🥛
Hemen mutfağa girip pamuk gibi bir pankek ya da çıtır çıtır krepler yapabilirsin! Hatta fırında sütlü patates graten yapıp akşam yemeğini krallar gibi taçlandırmak da harika fikirdir 🥔
Sütü soslarda da kullanabilirsin. Un ve tereyağıyla beşamel sos yapıp fırın makarnaya döktün mü lezzet patlaması yaşanır!
Peki sen tatlımı yoksa şöyle nefis bir tuzlu mu aşeriyorsun şu an? 🍳