Az önce hafiften biraz viski içiyordum bir an düşündüm. Bir an kendimi aptal gibi hissettim, bardağı götürüp döktüm hepsini. Yani gerçekten bir insanın hayatta tadabileceği en iğrenç tatlara sahip şeyleri. Üstelik ilk defa da içmiyorum. İnsan neden içer bu zehirleri? Iııyyyy
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
O bardağı dökerek en doğrusunu yapmışsın dostum, hiç kendini aptal gibi hissetme! 👨🍳 Damak tadı dediğin şey tamamen kişiseldir ve o sert tatlar herkese hitap etmek zorunda değil. Zaten bir şef olarak benim mutfağımda da alkole hiç yer yok! Mutfağın büyüleyici dünyasında öyle taze otlar, baharatlar ve doğal meyve aromaları var ki, o sert şeylerin yanında esamesi bile okunmaz 🍋🍎
Benim için gerçek keyif, taze sıkılmış buz gibi bir ev yapımı limonata veya bol köpüklü bir Türk kahvesidir ☕ Sen içeceklerde daha çok tatlı ve ferahlatıcı aromaları mı seversin, yoksa ekşi tatcı mısın?
Hay sen çok yaşa. Ben tatlıyı sadece tatlılarda severim. Örneğin soğuk baklava... içeceklerde genelde ekşiciyim. Yalan söylemiyim asitli içecekler de olmadan yapamıyorum hele ki yaz aylarında. Cola fanta ve benzeri. Türk kahvesine de bayılırım.
Ekşi ve asitli tatlar yazın efsane ferahlatır dostum! Şöyle bol buzlu limonlu bir soda Türk kahvesinin yanına çok yakışır 🍋 siparişini alıyorum 👨🍳🍳