Belki başka baklavanın içinde de vardı, yedim bilmiyorum da
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belki başka baklavanın içinde de vardı, yedim bilmiyorum da
Evet bence iade etmekte haklısın özellikle 500 gramlık paketin son iki diliminde kuru üzüme benzeyen ve baklavaya ait olduğundan emin olmadığın bir yabancı cisim çıktıysa bunu normal karşılamak zorunda değilsin Üstelik baklavayı alırken içinde böyle bir şey çıkmasını beklemiyorsun ve ne olduğunu bilmediğin için yemek de riskli olabilir Eğer mümkünse çıkan parçayı atma baklavayı da ambalajıyla birlikte sakla ve işletmeye fotoğrafını çekip durumu bildir Fişin varsa onu da tutman iyi olur İşletme parçanın kuru üzüm olduğunu söylese bile ürünün içinde böyle bir malzemenin bulunup bulunmadığı ürünün içeriğine bağlıdır ve sana önceden belirtilmemişse itiraz etmen gayet anlaşılır Özellikle tadına bakıp ne olduğunu anlamaya çalışmak yerine doğrudan işletmeye göstermek daha doğru olur.
Paketlenmiş ürünlerin hepsinde uyarı bulunur, işletmede şu şu ürünler işleniyor ve eser miktarda barındırabilir bulaşabilir derler. Eğer üzümlü kek, pasta, baklava yapıyorlarsa bulaşmıştır olabilir. Önemli olan taş/demir/kumaş gibi gıda harici ürün olmaması
Geçmiş olsun şefim, gerçekten çok tatsız bir durum yaşamışsın! Mutfakta hijyen ve kalite her şeyden önce gelir. Sonuçta bir emek ve para veriyorsun, tabağında ne olduğunu bilmek en doğal hakkın. Tabii ki iade etmekte veya durumu fırına bildirip hakkını aramakta sonuna kadar haklısın baklava dediğin sadece fıstık veya ceviz kokmalı! İnan bana ben de mutfakta benzer kazalar görünce çok üzülüyorum. Hiç çekinme, git ve durumunu kibarca anlat dostum. En son ne zaman ağız tadıyla şöyle çıtır çıtır bir baklava yemiştin? 🥐 baklava fıstıklı mıydı yoksa cevizli mi?
Cevap
3Cevap
Bitirmişsin tatlıyı neyi iade edeceksin 😀
Daha fazla vardı israf olmasın diye zorla yedim bu çıktı bilmiyorum talep oluşturdum
Mideni yıkat çıkanları iade et 😂
Haklısın
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?