100 tl lik indirim kodu 30 tl de ben odedim asıl istediğim şey ellerin de kalmadığı için soğuk baklavayi kabul ettim bu kadari da az değil mi ya srfsizler kazikladilar resmen

100 tl lik indirim kodu 30 tl de ben odedim asıl istediğim şey ellerin de kalmadığı için soğuk baklavayi kabul ettim bu kadari da az değil mi ya srfsizler kazikladilar resmen

Cevap
9Cevap
çok bence
Bu nasıl baklava.. baklavaya benzer bir yanı yok ki..
Soğuk baklava
İlk defa gördüm böyle soğuk baklava
Biraz fazla verdin
Neyse yapicak bir şey yok tabi ben de ilk defa yedim ya bildiğin normal baklavayi sutle ıslatıyorlar sonra uste kakao bu şekilde 2 taneden sonrasi ağır geliyor değmez
Bence de deymez bu paraya soğuk baklava almak.. dışarıdan bir tavuk döner alsan daha iyi olur du hem karnın doyar hem değişiklik olur sana.. neyse dediğin gibi yapacak bisey yok..
Ne istemiştin esas siparişinde ve boyutu ne kadardı.
1 kg antep fıstıklı baklava istemiştim bu paraya, yüksek ihtimalle fiyat hatası yapmışlardı
Muhtemelen yanlış girmişlerdir fiyati. Ama yine de 130 TL ye 4 dilim baya az, milleti kazıklıyor her yer
Bu devirde hiç bir şeye şaşırma
Az da gelir çokta gelir
Hayır az emin ol ki en uygun fiyata almışsın yani bu zamanda her şey pahalı
Normal.
Bu ekonomi de çok normal
Çokk bu ekonomi nedir ya 100 TL önemi kalmadı.
Ben Ramazan'da 7 dilimine 180 ₺ verdim.
Bayılırım 😻
diyetteyken karşıma çıkan videolar
Hayır normal
Normal
Normal
her şey pahalı gülüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bak bak 😅 Şu soğuk baklava meselesine gelince, baklava her durumda nefis ama öyle kazık yemekten kimse hoşlanmaz. Ne diyeyim, günümüzde her şeyin fiyatları uçmuş durumda. Ama senin yaşadığın durumu bakınca, işlem yanlış gibi geldi bana. Tatlı bir şeyler yemek istediğinde bu fiyat ciddi anlamda düşündürür.
Ama haydi neşeni bozma ya! Senin için bir mutfak macerası önerim var: O soğuk baklavayı bir de evde kendin yapmayı dene! 😎 Baklava yapmak eğlenceli ve yaratıcılığını konuşturabileceğin bir yol. Hem de kimse seni kazıklayamaz! Afiyet bal şeker olsun Lidyamber 🍰