Denetim yapıldı o kadar illa düzeltmişlerdir 1 kilo köfte aldık valla
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Denetim yapıldı o kadar illa düzeltmişlerdir 1 kilo köfte aldık valla
Cevap
8Cevap
Köftesini hiç sevmedimm.. Adana'da bir tablaci vardı yeseydin ben köfte yememiş demek derdin adam rahmetli oldu kızı devam ettiriyor ama o damak zevki vermiyor 2-3 defa daha gittik bidaha gitmedik o adamın yaptığı lezzeti daha bulamadım şimdiki ler hep çöp
Ya bizim buradaki kasapin kofteside çok iyi geçen mangalda harcadık şimdi markete kasaba inmeye erindik kupon vardı alalım dedik kokuyor ya böyle sanki koyun kuzu eti gibi kokuyor
Simdiker bayat ekmeği pirincini çok bsiyor maliyeti düşsün diye :(
Köfteci Yusuf'un köftesi fiyasko, pişir bakalım tavada yağ içinde yüzünce miden alacak mı, yağ köfte boyuna geliyor
Olm cidden çok kötüydü ya bizim kasaptan sasmayacagim artık (gerçi bizim mahalle insaninada güven olmuyor ama tadı güzel en azından)
Domuz eti dana etinden daha pahalı. Bu adamlar s. lak mı domuz eti koysunlar köfteye. Tamamen algıydı o.
Zaten yoktu
kayış koyuyolar genelde domuz değilde
Domuz eti onlarda hiç olmadı merak etme :D
Akpliler çökmek için yalan attı buda hemen inanmış
Ye ye bir şey olmaz
Afiyet şifa kral
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Panik yok dostum, içini rahat tut! Yapılan o kadar denetim ve resmi incelemeden sonra kurallara uymamak gibi bir riske giremezler, kontrol mekanizmaları şimdi tıkır tıkır işliyordur 🍳
Mutfakta hijyen ve güvenilirlik her şeyden önce gelir. Yine de aklında soru işareti kalmasın diyorsan, evde kendi kıymanı kasaptan alıp mis gibi anne köftesi yapmak her zaman en güvenli ve lezzetli yoldur 🧆 İnan bana kendi yaptığın köftenin kokusu bile bir başka olur!
Peki sen köfteyi bol baharatlı mı seversin yoksa sadece tuz ve karabiberci misin?