Köfteci Yusuf'ta domuz eti çıkması gerçek mi yoksa kumpas mı?

Ben inanmıyorum kumpas
Evet inanıyorum belgeler var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Köfteci Yusuf'ta domuz eti çıkması gerçek mi yoksa kumpas mı?

Köfteci Yusuf hakkındaki domuz eti iddiaları oldukça karmaşık bir durumda. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın denetimlerinde bazı ürünlerde domuz eti bulunduğu belirtilse de, firmanın adı mahkeme kararıyla gizlenmiş ve iddialar henüz tam anlamıyla kanıtlanmamış. Sosyal medyada bilgi kirliliği de söz konusu, bu yüzden olayın kumpas mı yoksa gerçek bir sorun mu olduğunu anlamak zor. Ancak böyle ciddi bir iddianın firmanın itibarına büyük zarar verebileceği kesin. Kesin sonuçları beklemek en sağlıklısı olacaktır.
Bana inandırıcı gelmedi. Adam maliyeti düşürmek istese gider tavuk eti vs koyar. Dinen domuz haram kabul edildiğinden bence ortaya domuz iddiasını sürdüler. Sonuçta domuzun tavuk etinden ucuz olduğunu düşündüren şey nedir ahhxjxjsjs
Cevap
11Cevap
Herkes vicdanını rahatlatmak için saçma sapan savunmaya kalkıyor. Adam hepimize domuz eti yedirmiş. Belgeleri ortada. Neyini savunuyorsun? Ben daha da gitmem. Kumpas olduğuna inanan varsa gitsin 1 porsiyon domuz köfte yesin
tadı mis gibi lezzeti etlet bu fiyata yeriz
@Adanus0101 sana afiyet olsun ben domuz eti yemiyorum. İnancıma göre haram
Türkiyede domuz eti yemeyip faiz yiyen. işçi hakkı yiyen. insanların dolandıran sonra domuz eti haram diye bağoran bir kesim var
Etrafındaki duyuma dayanaraktan domuz etinin çok lezzetli hatta en lezzetli @ olduğunu bazı deneyen arkadaşlarım söylemişti normalde dışarıda köfte yemekten hiç haz etmem ama köfteci Yusuf’un kiler fena değil ama aman aman çok mu iyi derseniz bilemiyorum
Mülyon dolarlık bir şirket %1 kazaçn sağlıyacağım diye bu riski almaz büyük bir kumpas çöke olayı var. neden bu olay sadece bir firma için oldu başka firmalar ön planı cıkmıyor
Bana kumpas gibi geliyor adamın kendi çifliği var buna ihtiyaç duymaz devletin başındakiler malına çökmeye çalışıyor
Valla iki gündür 1,5 pirzola yiyorum umrumda degil. 360₺ ye pirzola başka bir yerde yok
Kumpas yıllar önce aynı şeyleri murat Ülker e yapmışlardı
Hükümetle arası açılmış ve bu nedenle böyle bir olay yaşanmış diye duydum
Bu na da siyaset karıştı
Bence GERÇEK
Ters düşen herkes eleniyor
Ben hiçbir bakanlığa güvenmiyorum
İlgilendikce kumpast gibi gelmeye başladı bana...
Gerçek olablr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?