Konu şöyle ki. 😢 Fatih en son beni aşağıladı ya e haklı işim yok boş boş sadece spora gitmek geliyorum. Plan yaptım istediğim iş zaten oldu haftada zaten üç gün ve gece 11:30 sabah 7:30 çalışacağım. Trendyol depo işi. Perşembe cuma 11:00 2:00 arası kuran kursuna gideceğim ama o ekim'de başlayacak şükür. Onun dışında da sporum var Fatih beni çirkin gereksiz boş diye aşağıladı ya ama bence ben babasına Fatih'in bana 16 yaşında tecavüz ettiğini söyledim o yüzden öyle yaptı. Zaten babası ve annesi bile yüzüne 5 dakikadan fazla bakmıyormuş o derece. Beni aşağıladı aşağıladı belki de tatmin oldu. Cezaevinde iken senle konuştum o an öyle gerekiyordu şimdi istemiyorum seni sevmiyorum kızım hiç sevmedim çok çirkinsin dedi. Neyse ben hayatımı böyle yoluna koyarsam bir şekilde düzelir mi hayatım bu vesile ile 34 yaşımdan sonra da hayırlı bir kısmet bulmak mümkün mü? Şöyle namazında niyazında Allah yolunda terbiyeli ama kültürlü eğlenmeyi seven birini bulmam mümkün. He bir de çok yakışıklı olması lazım Fatih'ten daha yakışıklı olması lazım.
22 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Abla pek spora gidiyormuşsun gibi durmuyor ya Kb ama
😅 komikti
yalan mı ama şimdi tam okumadım ama :D
Ablacım güncel olarak onu görüp öyle değerlendiriyoruz şimdi. Fotoğrafta biraz öyle görünüyor.
Mehmet gacıya engel atacağım da hakkımda yazdığı yorumları siler misin?
@Aşmestayy bu ne anlatıyor ya :D :D ben admin değilim soru da benim değil silemem sanırım
Bir sakin olun arkadaşlar bu ne böyle ya XD
Kısmet peşinden koşulmakla bulunmuyor maalesef 😅
Kısmet bu işler
İşe gir birileriyle tanışırsım
Tabii ki mümkün Allah yardımcın olsun
Ohoooo neler çıkar neler
Sen kendini düzeltmeden düzene girmez
Evet mumkundur gonlunu rahat tut