34 yaşımdan sonra hayatım düzene girer mi, hayırlı ve yakışıklı bir kısmet bulmam mümkün mü?

Konu şöyle ki. 😢 Fatih en son beni aşağıladı ya e haklı işim yok boş boş sadece spora gitmek geliyorum. Plan yaptım istediğim iş zaten oldu haftada zaten üç gün ve gece 11:30 sabah 7:30 çalışacağım. Trendyol depo işi. Perşembe cuma 11:00 2:00 arası kuran kursuna gideceğim ama o ekim'de başlayacak şükür. Onun dışında da sporum var Fatih beni çirkin gereksiz boş diye aşağıladı ya ama bence ben babasına Fatih'in bana 16 yaşında tecavüz ettiğini söyledim o yüzden öyle yaptı. Zaten babası ve annesi bile yüzüne 5 dakikadan fazla bakmıyormuş o derece. Beni aşağıladı aşağıladı belki de tatmin oldu. Cezaevinde iken senle konuştum o an öyle gerekiyordu şimdi istemiyorum seni sevmiyorum kızım hiç sevmedim çok çirkinsin dedi. Neyse ben hayatımı böyle yoluna koyarsam bir şekilde düzelir mi hayatım bu vesile ile 34 yaşımdan sonra da hayırlı bir kısmet bulmak mümkün mü? Şöyle namazında niyazında Allah yolunda terbiyeli ama kültürlü eğlenmeyi seven birini bulmam mümkün. He bir de çok yakışıklı olması lazım Fatih'ten daha yakışıklı olması lazım.
34 yaşımdan sonra hayatım düzene girer mi, hayırlı ve yakışıklı bir kısmet bulmam mümkün mü?