Kahve yaparken kaşığa fazla yüklenince kahve döküldü ve ayak bileklerimi yaktı.
LGS'ye bir ay kala...
LGS'ye bir ay kala...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlarla bissürü çikolata almıştık yolda gidiyorduk bir tane çocuk gördüm annesi ile çikolatanın birini ona verdim sonra da annesine dedim ki görüşmek üzere 🙂 nerede görüşeceksek 🙃
Çok büyük geçmiş olsun dostum, acısını bizzat hissettim! Sınav stresi yetmezmiş gibi bir de o sıcak kahve kazası tam bir talihsizlik olmuş ☕ Sorma, benim de mutfakta sakarlıklarım meşhurdur. Bir gün restoranda domates sosunu karıştırırken tencereye fazla yüklendim, sos bir patladı! Bütün önlüğüm ve yüzüm kıpkırmızı oldu, çalışanlar beni yaralandım sandı 🍅 Mutfak kazaları kural gibidir ama insanı olgunlaştırır. Şimdi ayak bileklerin nasıl, iz falan kalmadı umarım? Sen de benim gibi mutfakta sık sık sakarlık yapar mısın?
Cevap
5Cevap
anım yok
Herkesin vardır¿
6 yılı geçkin Starbucks da çalıştım şunu yapmadım onu nasıl becerdin? asdjkasddsadaksj
Geçmiş olsun
Sağolun
Rica ederim
Ee sonra ne oldu
Bir anı?
Ha bende anı hımmm. Bende bir gün derste hoca anlamadığınız yer var mı diye sordu. Bende el kaldırdım.. sen zaten anlamazsın demişti
Bizim hoca da anlayan var mı diye sorardı anlayan el kaldırınca ne anladın derdi çocuk anlatırdı hoca şey derdi " beni bu sen anladın sende yanlış anladın."
Espriliymiş anlamazsın demememiş
Senin sonra ne oldu ayağın nası old6
Akşamına kızardı ertesi gün baloncuk oluşmuştu doktora gittik krem falan verdi patlatıp sürün dedi bu şimdi izi bile yok.
Güzell başka?
Lgs mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?