Dayimin oglu beni istemis bir detaya bakar misiniz?

Ben 20 yasindayim universite okuyorum kuzenimde yurtdisinda yasiyor oda orda okuyor turkiyeye gelmez cok fazla gecen yaz bide 5 sene once geldi iste cok sessiz sakin utangac biri gecen yaz geldiginde burda da evleri var bizde evlerine gittim annemle kaldik bir kac gun ben bir odada otururken yanima bile gelmezdi ama yanyana geldigimzdede kardesiyle falan cok egleniyoduk sonra gittiler yine iste yurtdisina burdayken namazini falan kiliyodu bazen de camiye gidiyodu. gecen gun dayim annemi aramis oglunun beni istedigini soylemis en azindan bir söz takalim demis. ben duyunca şok oldum ki kuzenim cok sessiz utangac biri babasinin karsina gecip birini istiyorum diyemez annem bana sordu sacmala kacinci yuzyila gelmisiz kuzenimle mi evlenecem sacmalayin dedim ama kuzenimde cok iyi biri eger kuzenim olmasa hemen kabuk ederdim gelecegimi dusundugum icin cocuk falan olursa sakat olur ya da aileler sonradan kotu olur sorun cikar diye kabul etmedim siz ne dusunuyosunuz bunu arkadaslarima bile anlatmadim ilk defa buraya doktum icimdekileri cunku kimseyle paylasamam
Dayimin oglu beni istemis bir detaya bakar misiniz?