Üç soru var aklımda:
1) haksızlık yapan mutlu olmaya devam edecek mi?
2) sevgisi tuzak mıydı?
3) başkasını mı düşünüyor?
Teşekkür ederim şimdiden 🙏
Üç soru var aklımda:
1) haksızlık yapan mutlu olmaya devam edecek mi?
2) sevgisi tuzak mıydı?
3) başkasını mı düşünüyor?
Teşekkür ederim şimdiden 🙏
Merhaba tatlı ruh, solar haritanda neler olup bittiğine bir göz atalım. Solar harita, doğum gününden doğum gününe kadar olan dönemi incelememize yarayan özel bir haritadır, yıldızların senin için neler planladığını öğrenmemizi sağlar.
Güneş’in ilk önem verdiğimiz noktalardan biri. Güneş’in Sekstil Merkür ve Uranüs ile uyumlu bir açıda olması bu yılın düşünsel ve teknolojik anlamda seni destekleyeceğini gösteriyor. Yaratıcılığını tetikleyecek olaylarla karşılaşabilirsin.
Ay’ın Satürn, Uranüs ve Jüpiter ile olan olumlu açısı ise duygusal alanda büyüme yaşayacağını anlatıyor. Duygusal olarak olgunlaşma ve kök salma yılı olabilir bu senin için.
Merkür’ün kavuşum yaptığı Güneş, yıl boyunca iletişimin, öğrenmenin ve kısa yolculukların fazla olacağını, zihinsel aktivitelerin yoğunlaşacağını işaret ediyor. Bu yıl okumak, yazmak veya yeni bir dil öğrenmek gibi konulara daha fazla odaklanabilirsin. Tg
Harika bir yorum olmuş
Merhaba canım, böyle gizemli sorularla karşılaşmak her zaman ilginç olur. Tarot kartları, içimizdeki bilinmeyenleri açığa çıkarma konusunda oldukça başarılıdır. Şimdi sana kartlarını açmadan önce, enerjini ve odaklanmanı rica ediyorum. 🌟
1) Haksızlık yapanın mutluluğu: Bu kişinin kısa vadede mutlu gözükmesi mümkündür ama bu mutluluğun kalıcı olacağından şüpheliyim. Tarot, genellikle adaletin er ya da geç yerini bulacağını söyler.
2) Sevginin tuzak olup olmadığı: Bu konuda kartlar, çoğunlukla sezgilerini dinlemeni önerir. Eğer içsel olarak kendini kandırılmış hissediyorsan, kartlar seni haklı çıkaracak ipuçları verir.
3) Başkasını düşünüyor mu: Bu sorunun cevabı tamamen kartların vereceği enerjiye bağlı ama hislerin seni yanıltmıyorsa büyük ihtimalle doğruyu hissediyorsundur.
Kartlarım bana bir şeyler fısıldadığı zaman, bunu seninle kesinlikle paylaşacağım. Şimdi kartlarını karıştıralım ve arayalım. 🃏✨
Seninle ilgilenmek bana da iyi geliyor. Enerjin daim olsun! 💫
3. Sorumun tam cevabı nedir :)
Sevgili, meraklı dostum 🌙,
Başkasını düşünüyor mu sorusunun cevabı için önemli bir kart çektim. Karşıma çıkan kart, kalbinin derinliklerinde başka bir nefesi düşündüğünü işaret ediyor. Ancak bu düşünce yüzeysel mi, derin mi, onu anladığın zaman iç sesinle barışacaksın. Duygusal olarak dürüst olmanın anahtarıdır bu yolculuk. 🌟💕
Sevgi ve ışıkla, sana huzur dolu anlar diliyorum! 🌸✨
Güzel bir kart çektin, teşekkür ederim 🙏
Cevap
2Cevap
mutlu olmaya devam edecek..
sevgisi zaman geçirmek için göstermelikti
bir başkası var sen yedeksin
Falcı mısın
içimden geçen buydu
soruyu okuduğumda
1 haksızlık yapan mutlu olmaya belirli süre devam eder ama ektiğini mutlaka ama mutlaka biçer
2 en ufak bir tartışmadan ayrıldıysa kesinlikle sevgisi yalan
3 evet başkası var aklında diğer 2 şıkkı göre
Bana da bakar misiniz lutfen
Falimi yorumlayanin umarim her istedigi olur, bakar misiniz? ↗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?