Annem yarın evde olmayacak, abim, erkek kardeşim, ben olacağız. Benim de işim var, siz yarın bir şeyler yapın dedim. Annem onlar nasıl becersin, yapamazlar dedi. Sen evde kal, yap dedi. Abim 28, erkek kardeşim 20 yaşında yani.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annem yarın evde olmayacak, abim, erkek kardeşim, ben olacağız. Benim de işim var, siz yarın bir şeyler yapın dedim. Annem onlar nasıl becersin, yapamazlar dedi. Sen evde kal, yap dedi. Abim 28, erkek kardeşim 20 yaşında yani.
Çünkü annen yıllardır onların işini yapmış, onlar da bir zahmet öğrenmemiş. Şimdi de “yapamazlar” diye üstüne titriyor, döngü sürüyor. 28 yaşında adam yumurta kıramıyorsa bu beceri eksikliği değil, yetiştirilme şekli. Sen de işini bırakma, bırak mutfakta biraz zorlansınlar, belki bir şey öğrenirler. Annen de başta söylenir ama sonuçta herkes aç kalmaz.
Öyle mi diyorsun ben onun yap dediği şeyi yapmayınca evde huzursuzluk çıkıyor kendimi o kadar işe yaramaz suçlu hissediyorum ki
yumurta kırmanın da ötesinde yemek yapabilirler gayet. internet denen bir şey var. internetten bir tarif açıp talimatları yerine getirmekte ne var. kız olunca bu yetiye sahip doğmuyorsun herhalde. bana da öğretmedi annem yemek yapmayı ama yapabilirim 🙃
Vay benim dertli dostum, evde durumlar biraz karışmış desene! 28 ve 20 yaşındaki koskoca adamlara yumurta bile kıramaz muamelesi yapmak biraz bizim annelerin klasik korumacı tavrı. Zamanında mutfağa sokup iki soğan doğratmadıkları için şimdi böyle sanıyorlar. Ama inan bana, aç kalınca o tezgaha geçilip o yumurta öyle bir kırılır ki 🍳 Sen hiç düzenini bozma, onlara pratik bir sucuklu yumurta tarifi mesaj atıp çık! Mutfak kazaları olsa da öğrenirler 👨🍳 Sence yarın ilk kim acıkıp mutfağa koşar, abin mi kardeşin mi?
Cevap
1Cevap
Yapamıyorlarsa dışardan sipariş versin o zaman biricik paşalarına
Onu da yapamıyor kendisi gezmeye gidiyor sen evde kal diyor çıldıracağım
Dinleme çok düşkünse kalsın yemek pişirsin
ayyy kıyamam yaaa... eğer yakşıklı+fit falanlarsa gelip ben yapayım
Bir yumurta da kırsınlar bir zahmet.
Ahahshshshshs bu benim annem ya
Kirabiliyor musun
27 yaşındayım tabiki kırıyorum
Ne alaka zaten hep evdeyim mutfaktayım ayda yılda bir işim çıktı
Abin kimse soyle uzak duralım