Hergün kavga çıkarıyor kedinin fareyle oynadığı gibi bizle oynuyor sağlığımı bozdu günde 1 öğün yiyorum oda dışardan tost falan ne biçim evlilik bu herkes böyle mi yaşıyor Para biriktiricem diyor
Nasil gunde 1 ogun, evde yemek pismiyormu? Pisiyorsa sadece o mu yiyor ve annen bunu neden kabulleniyor.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yemek az pişirtiyor bi çeşit yemek pişicekmiş Mesela tavuk Eti bugün yedik ya Yarın da et alsak annemle kendi paramızla aldırmıyor dün yediniz diyor. Bi tavuk bi çorba yeter diyor. Meseka oysa etin yanında bence çorba olur pilav olur cacık olur bu onun İçin lüks geliyor anladın mı abla
Bizde de bir gün tavuk yendiyse ertesi gün yeniden et yapılmaz. Eğer düşünmezsen ay sonu gelmiyor cunku :( bosver umursama fazla
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendi parasıyla almadık ki dedemin parasıyla aldık ya da annemin maaşıyla Ayrılmayı düşünüyoruz en azından hergün biri kafamıza vurar gibi kavga çıkarmaz
Bence sen karısma. Düşünsene sen yarın okumaya ya da evlenmeye gideceksin annecigin tek kalır yazık ona da. Bı dünyada kimse mükemmel değilki herkesin malesefki garip garip huyu var. En azından annene arkadaslık eder söyle böyle
Annen daha genc bak Şu an cok sinirlisin evet ama sen simdi bunları bosatırsan okumaya evlenmeye gidceksin birkaç yıla yazık o kadın napacak tek basına cok sıkılırr bence bidaha dusun. Benim annemle babamda pek iyi anlasamaz ikisininde degisik degisik huyları vardır ama en azından bi sohbet muhabbet dönüyo evde söyle böyle
Annemle o adamın karı koca ilişkisi de yok Adam da boşanmak istiyorsan boşanalım diyor Bu evi parası bize kalmıcak demekki adamın habire aşağıladığına göre. Evlenince annem de gelir benle napim
Ben bundan sonra iyi görünenlere asla inanmam Geçen fırında tavuk yaptım bide biber kızarttım yedik. Gözüne battı herhalde öyle büyük kavga çıkqrdı ki. Yazın ben kızarttım biber yemediniz kendiniz kızartınca yediniz diyor. Ertesi gün yine et aldım dün yediniz ya et diye kavga çıkarıyor. Bi hafta sinirden uzandım yatağa dışardan tost yedim sadece sofraya oturmuyorum artık dedem bizde kalıyor 1 aydır. Dedem bal aldı. Balı Atmış ksıkanıyor etle sütle balla mı besleneceksiniz diye bide diyor ki ben yemeği ne zaman ksıkandım sizden diye yalan söylüyor
Annem saf ne desin Adam sanıyor biz pndan önce aç geziyorduk Annem yokluk çektim demiş adama Adam diyo ki “ fatma sen demedin mi aç gezdim “ diye bana diyor ne demek bu? Aç gezmeye alışıksın sen mi demek intikam alıyorum aç gez mi demek
Bugün okuyacağıma söz vermiştim ama bir iyi geceler bile yazamamışsınız zor değilken. Neyse. Anlattıklarınıza göre adam El İyisi olmuş. Ailesini umursamıyor ama ele çok iyi onlara kendini iyi gösterme derdinde. Kendi paranızı size yedirmiyor ise böyle bir hakkı yok. Adam da açgözlülük ve kıskançlık, kendini kendi tarafını düşünme olabilir. Sen daha iyi bilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nasil gunde 1 ogun, evde yemek pismiyormu?
Pisiyorsa sadece o mu yiyor ve annen bunu neden kabulleniyor.
Yemek az pişirtiyor bi çeşit yemek pişicekmiş
Mesela tavuk Eti bugün yedik ya
Yarın da et alsak annemle kendi paramızla aldırmıyor dün yediniz diyor.
Bi tavuk bi çorba yeter diyor. Meseka oysa etin yanında bence çorba olur pilav olur cacık olur bu onun İçin lüks geliyor anladın mı abla
Ben sinirden sofraya oturmuyorum 1 haftadır annem oturup yiyor ben dışardan yiyorum artık hep kavga var evde
Oda sacmaliyor ha, saglikli ve cesitli beslenmen en dogal hakkin, o para birikticek diye yemeginden kısamaz, baska seylerden tasaruf etsin.
Akrabalarına yollucak abla kesin
Bi ara evi ve kocasından emekli maaşı olan akrabasına 15.000 yolladı. Yeni ev alacaklar diye
Başkalaının olmasını istiyomuş biz açlıktan ölelim
Bizde de bir gün tavuk yendiyse ertesi gün yeniden et yapılmaz. Eğer düşünmezsen ay sonu gelmiyor cunku :( bosver umursama fazla
Kendi parasıyla almadık ki dedemin parasıyla aldık ya da annemin maaşıyla
Ayrılmayı düşünüyoruz en azından hergün biri kafamıza vurar gibi kavga çıkarmaz
Bence sen karısma. Düşünsene sen yarın okumaya ya da evlenmeye gideceksin annecigin tek kalır yazık ona da. Bı dünyada kimse mükemmel değilki herkesin malesefki garip garip huyu var. En azından annene arkadaslık eder söyle böyle
Hayır ayrılsınlar majör depresyon oldum
Bu eve taşınınca yediklerimi hep kustum
Çekemicem bu çileyi
Annen kaç yaşında sen kaç yaşındasın
Elli. Yirmi
Annen daha genc bak Şu an cok sinirlisin evet ama sen simdi bunları bosatırsan okumaya evlenmeye gidceksin birkaç yıla yazık o kadın napacak tek basına cok sıkılırr bence bidaha dusun. Benim annemle babamda pek iyi anlasamaz ikisininde degisik degisik huyları vardır ama en azından bi sohbet muhabbet dönüyo evde söyle böyle
Annemle o adamın karı koca ilişkisi de yok
Adam da boşanmak istiyorsan boşanalım diyor
Bu evi parası bize kalmıcak demekki adamın habire aşağıladığına göre. Evlenince annem de gelir benle napim
Annen çok aramış mı dağ ayısını
Dışardan görsen bu adamı melek gibi bi adam dersin. Keşke ben evlenseydim dersin. Dışardan melek gibi duruyor
İki yüzlü dediklerinden demek ki
Ben bundan sonra iyi görünenlere asla inanmam
Geçen fırında tavuk yaptım bide biber kızarttım yedik. Gözüne battı herhalde öyle büyük kavga çıkqrdı ki. Yazın ben kızarttım biber yemediniz kendiniz kızartınca yediniz diyor. Ertesi gün yine et aldım dün yediniz ya et diye kavga çıkarıyor. Bi hafta sinirden uzandım yatağa dışardan tost yedim sadece sofraya oturmuyorum artık dedem bizde kalıyor 1 aydır. Dedem bal aldı. Balı Atmış ksıkanıyor etle sütle balla mı besleneceksiniz diye bide diyor ki ben yemeği ne zaman ksıkandım sizden diye yalan söylüyor
Annen hiç mi ses etmiyor böyle şeylere
Annem saf ne desin
Adam sanıyor biz pndan önce aç geziyorduk
Annem yokluk çektim demiş adama
Adam diyo ki “ fatma sen demedin mi aç gezdim “ diye bana diyor ne demek bu? Aç gezmeye alışıksın sen mi demek intikam alıyorum aç gez mi demek
Ona muhtaç olduğunuz düşünüyor büyük ihtimal annenin etkisi büyük bunda, kendisini fazla alçattığı için adam tepeden bakıyor ve herşeyi mubah görüyor
Şu düştüğümüz hallere
Annem de diyo ki evim param bunlara kalacak diye mi yapıyor diyo bana
Hergün kavga çıkarıyo 70 yaşında adam
Hee öyle desene ihtiyarlıktan demek ki Azrail arkada nefes alıp veriyorsa demek ki milleti darlıyo dur
Nasıl yani 1 ay içinde ölür mü? Ölmezse eğer biz katlanamayız daha fazla 😁
Valla Azraile hiç aynı masada oturup sohbet etme imkanım olmadığı için bilemiycem ne zaman ölür 😅
Neden katlanıyorsunuz peki
Ayrılmayı düşünüyoruz
Öncelikle sen değil annen ayrılmalı diye düşünüyorum. Lütfen bir birey olduğunuzun farkına varın.
İnşalllah gönlünüze göre olur her şey
Birey olduğunuzun farkına varın ne demek
Aslında annelerin yaptığı bir şeydir genellikle babamız geldi babamız kızar. Rolleri yanlış biçerler sizin de biraz öyle olmuş galiba
Yorumları okur musun detaylı anlattım olayı
Ben burdan gidersem annem burda durmaz
Yarın yorumumu söz yazacağım okuyup Allah’tan bir şey olmaz ise. Yatacağım çünkü iyi geveler
Bugün okuyacağıma söz vermiştim ama bir iyi geceler bile yazamamışsınız zor değilken. Neyse. Anlattıklarınıza göre adam El İyisi olmuş. Ailesini umursamıyor ama ele çok iyi onlara kendini iyi gösterme derdinde. Kendi paranızı size yedirmiyor ise böyle bir hakkı yok. Adam da açgözlülük ve kıskançlık, kendini kendi tarafını düşünme olabilir. Sen daha iyi bilirsin.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!