Annem yemek yememize izin vermiyor?

Annem neredeyse her kavga etmemizde bizi yaptığı yemekten vuruyor ve kavgaları o başlatıyor. Hak etmiyorsunuz yaptığımdan aldığımdan yemeyin diyor. Bunu senelerdir yapıyor şu an yirmili küsür yaşlardayım ve artık çok zoruma gidiyor. Benim soframa benden sonra oturacaksınız diyor veya yaptığı yemekten yediğimizde kapıları çarpıyor. Ondan korktuğumuz için mutfağa girip bir şeyler yapıp yemeye de korkuyoruz açıkçası. Ne zaman yumuşarsa ki bu günler alabiliyor yemeğe gel diye odaya dalıp bağırıyor. Gözlerim dolu dolu yiyorum ya da ikinci tabağı istesem de çekindiğimden kalkıp alamıyorum. Kendimi bildim bileli izin almadan ikinci üçüncü tabağımı alıp yemedim zaten. Neredeyse her sene birkaç haftalığına bu tarz muamelelere maruz kalıyorum. En kötüsü de ramazanda yaşanması oluyor. Şu anda da öyle dönemlerinden birindeyiz ve gerçekten aşırı doluyum. Bu bir tür açlıkla terbiye mi bilemiyorum. Gerçi terbiye yaşını da geçtik ya neyse. Sizlerde yemek konusunda ailenizle sıkıntı yaşıyor musunuz veya bana önerebileceğiniz bir şey var mı teşekkür ediyorum.

Annem yemek yememize izin vermiyor?