Diğer kardeşlerime yesinler diye herşeyi yapıyor ama bana da vermek istemiyor üstüne dovuyor resmen disliyo beni hep şiddet uyguluyo bana hicbisey almiyo hep aşağiliyor ihtiyaçlarımı karsilamiyor ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Hep ayrımcılık yapiyo diğer kardeşlerimi seviyo beni de dovuyo
Sana çok büyük bir kin güdüyor ama bunun altında bir sebep olmalı.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla hiçbir zaman saygida kusur etmedim ama napsam bı sevmediler beni hepsi bana karşı böyle akrablarda sadece ailem annem babam kardeşlerim değil hep dislandim
Yok gerçekten ayrimcilik var bende bilmiyorum neden bu kadar ayrımcılık var bende üvey olduğumu falan düşünüyorum sordum ama bişey soylemiyolar hatta sorduğumda kiziyolar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İşe gir okuyosanda bırak evden ayrıl hatta zengin birinin evinde kal erkek hayatını yaşa telefon numarnı değiştir miss
Ben okumak istiyorum ama kendi ayaklarimin ustunde durmak kimseye muhtaç olmamak istiyorum en mantıklısı da bu
Sana çok büyük bir kin güdüyor ama bunun altında bir sebep olmalı.
Valla hiçbir zaman saygida kusur etmedim ama napsam bı sevmediler beni hepsi bana karşı böyle akrablarda sadece ailem annem babam kardeşlerim değil hep dislandim
İyi olana hor bakıyorlar ne yazık ki
Alo aile ve sosyal hizmetler bakanlığı mı? Bi maruzatım olacaktı.
Neden sence
Hiç bilmiyorum
Yani seni üzmek istemem ama bu ayrımcılık neden var
Uveymisin başka bisimi var
Yoksa sanami öyle geliyor
Yok gerçekten ayrimcilik var bende bilmiyorum neden bu kadar ayrımcılık var bende üvey olduğumu falan düşünüyorum sordum ama bişey soylemiyolar hatta sorduğumda kiziyolar
O zaman kendini koruman lazım
Yani ne dersler desinler umurunda olmamalı
Zaten de öyle yapiyom hiç takmiyom bı an önce üniversite kazanıp gitmek istiyorum
İyi yapıyorsun ama aceleci olma
Yani hızlı karar verme
Olur mu hayat bazen beklediğimiz gibi degildir
Neden öyle dedinki simdi
Ben okumak istiyorum kendi ayaklarimin ustunde durmak istiyorum
Başka çarem yok benim kimsem yok en iyisi okuyup başımın çaresine bakmak istiyorum
En güzelini düşünüyorsun yaparsın
Ama demek istediğim gitmek için değilde sevdiğin meslek için oku
Gitmek için acele etme deme istedim
Tamam
Aile bakanliğini ara