Güncellemeler
1 gü
Esim yemeklerini beğenmiyor değil. Esim çok yemek ayirt ediyor yazmıştım uygulama degistirmis
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yeni evliyiz. Eşim aşırı yemek ayırt ediyor. Bugün karnıyarık, pirinç pilavı, mercimek çorbası ve havuç tarator yaptım. Eşim, ben patlıcanlı şeyler sevmem ayrıca bulgur pilavı severim dedi yemedi. Ondan önceki gün de kuru fasulye bulgur pilavı salata yaptım. Ayrıca çok da lezzetli yaparım, herkes söyler bunu. Fasulye sevmiyorum dedi, pilav yedi sadece. Ben de bugün sinirlendim biraz. Her şeyi ayırt ediyorsun ne yapayım ben başka dedim. Ev yemeği sevmiyorum diyor Allah'ım ya. Her gün dışarıdan söylemek hem çok sağlıksız hem ona para mı dayanır. #yemeiçme bu bir yeme içme bölümü sorusudur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
O zaman kendinize bir menü oluşturun. Eşiniz ve kendiniz hangi yemekleri beğeniyorsanız onları bir kenara yazın. Beğendiğiniz sebzeler varsa onlarıda bu listeye yazıp, hangi sebzeden hangi yemek yapılabileceği konusunda, detaylı bir inceleme yaparak, makul ikimizinde beğenebileceği yemek çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Çeşitleri çoğaltıp farklı menülerle tatlı dahi yapabilirsiniz. Biraz araştırmacı olmanız, sitedeki yemek köşesinede bakmanız sizin açınızdan uygun olacaktır.
Aaa ama erkeklere şiddet yetti artık... Annemin ünlü bir sözü ar bu konuda. ''Amaaaaan beğenmiyorsan zıkkımın kökünü ye''... aklafasfg
O zaman bi zahmet bi el atıp kendisi yapsın bu ne şımarıklık
😂😂 bu azimle yemek yapmaya devam et. En iyisi olacaksın.
evet para dayanmaz, birlikte yapın veya kendisi yapabilir beğendiği yemeği
Evde yemekleri genelde kadınlar yapar 😊
Ama burada durum farklı mı biraz ?
Dayanmaz da neden eşin kendisi yapmıyo ki begenmiyorsa o yapsın
Eşini çağır konuşalım. Yemek beğenmemek nedir ya
Yemek dert kedi dert boşa hayatını yaşa 😅
Dayanmaz o zaman kendin yemek yap
bu uygulamanin #### ...
Dayanmaz
Kolay gelsin.
Karşılıklı takipleşmesek de neredeyse her soruma geldiniz teşekkür ederim.
Ancak takipleştiğim veya takipleşmediğim kişilerden şu cezaevi sorumu görmezden gelenlerle bağımı koparıyorum. Yüzlerce kişi ile değil tabi, yazması olası olup pas geçenlerle.
👍
Kendi yapsın o zaman
Az sabır ula
Dayanmaz kendi yapsın
Dayanmaz.
Sen eşini boşa kardeş
Eşin Delirmis olmalı
kanka eşin yapsın sen niye yapıyon
O zmn daha çok calis
Abi sen evli misin ya
zıkkım yesin
Abi tost yap, yer👍