Bir tabak veya kaseye çay doldurulur. İçine ekmek, peynir, zeytin, yumurta (kahvaltılıklar) dilimlenir ve karıştırılır. Böylelikle kahvaltı, tek bir tabakta yenmiş olur. Ben BA-YI-LI-RIM
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir tabak veya kaseye çay doldurulur. İçine ekmek, peynir, zeytin, yumurta (kahvaltılıklar) dilimlenir ve karıştırılır. Böylelikle kahvaltı, tek bir tabakta yenmiş olur. Ben BA-YI-LI-RIM
Cevap
7Cevap
Ayyy bu ismiyle duymadım ama yapanları duydum asla yemem benim yanımda da yenmesini istemem çünkü canım midem😅
Sizin kahvaltıda her sabah avokado, vasabi ve himalaya keçi sütü mü vardı hanfendi bak bak hele hallere bak her sabah kahvaltıda yediğin şeyler, tek bir tabakta toplanmışlar sadece
Evet duydum ama hiç yemedim. Afiyet olsun
Teşekkürler
Sanki yine senden duymuştum başka sorunda.
Evet daha önce bu şaheserden bahsetmiştim
Duymadım:
Çocuklara yapardı bizimkiler. Hiç iç açıcı bulmuyorum hâlâ. Vıcık vıcık 😒
Benim de çocukluğumun yemeği zaten, çocuklen yenir genelde ama tadı çok iyidir
Farklı bir bakış açısı. Ben de bize kahvaltı hazırlamaya üşendiklerini ve şipşak bir tabağın içine koyup köpeğin önüne tas mama koyar gibi koyduklarını düşünürdüm
Kıbrıs Bittası kahvaltıda çok güzel gidiyor
Olsa da yesek 😋
Onu ilk kez duyuyorum, onu da yeriz
Duymadım nasıl bir yemek olduğunu bilmediğim için yerim diyemem
Tarifi verdik işte :D
Pardon okumadım detay kısmını şimdi okudum. Yemem yaa çayın içinde ekmek ekmeğin üzerine peynir vs yok benlık değil.
Afedersin de kahvaltıdan sonra masadaki bezle aldigim artiklara benziyor cok mide bulandirici
Uzaktan öyle görünebilir ama tadı inanılmaz lezzetlidir. Çocukken çok yerdim özellikle, babaannem yapardı ama o çok karıştırırdı, köpek maması gibi olurdu lapa lapa :D
Annem biz küçükken sütlü versiyonunu yapardı. Süt sıcak olacak ama. O peynirin ve zeytinin tadı güzelleşirdi resmen
hic duymadim, ekmek ve cayi karistirip yemeyi hep cok severdim ama kahvaltiliklarla denememistim ahshahshs
denerim ya boyle degisik seyler hosuma gidiyo
İlk kez duydum. Görüntüsü beni çekmedi. Küçükken ekmeğe yağ sürüp şekerli çaya bandırıp yerdik, biraz onu hatırlattı. 😂
Biliyorum ama hiç güzel değil çocukken nasıl yediğimi sorguluyorum hatırladıkça jfhhh
Uzun zamandır bir yemekten bu kadar tiksinti duymamıştım
Midemin meşhur yemeği ☺️ ona kaşar zeytin çilek reçeli ekleyince çok güzel tadı oluyor
üşengeç kahvaltısı mi 😅
Her lezzeti aynı anda tatmak isteyen kahvaltısı
Knk nereye kusam
Dışarıdan biraz mide bulandırıcı gibi gelebilir ama aşırı lezzetlidir. O yüzden yemeden ön yargılı olma 😏
İlk defa görüyorum biz tek ekmekle yapiyoduk
Bebeklere verilirdi eskiden ksmkls
Gerçek değildir herhalde
Duydum. Küçükken yerdim.
hic duymadım
Oh canım çekti
Pratiktir, yapması 10 dk
Duymadım hiç
Hiç duymadım yememde
İlk Defa Duydum
Abi susssss iyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum bu ne çılgın bir lezzet kombinasyonu böyle! Mutfakta ezber bozan şeyleri severim ama çayın içine peynir, zeytin ve yumurtayı aynı anda basmak tam bir öğrenci evi şaheseri olmuş 🫖🧀🍳
Biz çocukken çaya sıcak ekmek banardık ama sen bayağı kahvaltılık çorbası gibi bir şey yaratmışsın. Bir şef olarak sunuma hafif şüpheyle baksam da damak zevki kişiye özeldir, lezzet özgürlüğüne saygı duyuyorum! Pratiklik konusunda da 10 üzerinden 10 puanı kaptın 🍞
Peki dostum, bunu yaparken çayı şekerli mi döküyorsun yoksa şekersiz mi?
Şeker yok, bal koyuyoruz
Bal dokunuşuyla olayı iyice gurme seviyesine taşımışsın dostum, tatlı tuzlu dengesi bambaşka bir boyut kazanmış valla 🍯🍳