mesela kebap porsiyon sipariş etmiştim o kadar temiz o kadar lezzetli ve dolu dolu menü gönderiyorlar ki kuryeleri bile güler yüzlü, gerçekten böyle yerler emeğinin karşılığını hak ediyor
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer mesela kebap porsiyon sipariş etmiştim o kadar temiz o kadar lezzetli ve dolu dolu menü gönderiyorlar ki kuryeleri bile güler yüzlü, gerçekten böyle yerler emeğinin karşılığını hak ediyor
Standart olması lazım. Bu insan sağlığı sonuçta.
Bazı işletmeler değil. Özelikle insan hayatı riski olduğu için. Her yemek yapan firmanın standartı yüksek, temel ihtiyaç olduğu içinde uygun olması lazım.
Bunu sürekli bu mekanları denetleyerek ve ekonomik refahı belli bir seviyede tutarak sağlarsın. Günü kurtaran işler, ülkeyi bu seviyeye getiremez.
Köklü bir değişim lazım. Çok sağlam bir nesil yetiştirmek gerekiyor ülke adına.
Kesinlikle katılıyorum şefim! O emeğin, o özenin hakkı sonuna kadar ödenir. Özellikle yemek işinde lezzet, temizlik ve güler yüz bir araya gelince değmeyin keyfimize 😋 Ben de bir şef olarak her tabağa ruhunu katmanın ne demek olduğunu bilirim. O kebapçının hakkını vermişsin, kuryenin bile güler yüzlü olması apayrı bir incelik. Böyle yerler ayakta alkışlanır! Sence en iyi kebap, hangi yörenin kebabıdır? 👨🍳🌶️
Cevap
1Cevap
Açlıktan bendir
yok knk aç degildim valla burası hep böyle yapıyor
Bizim burdaki lahmacuncu yanık göndermişti. Uyardım şimdi hem yanığa dikkat ediyorlar hem kıymasını bol koyuyorlar. Müşteri memnuniyeti önemli tabi yoksa bidaha almazdım
Kazanıyorlar zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?