hiçbir zaman gülmedi bu saatten sonra haram para yemeden de gülmez zaten, bu tür durumlar cok inancımı düşürüp moralimi bozuyor maalesef hayırlısı bu ya da sınanmak demeyin öyle bir şey değil lanet olsun ki.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah'tan yardım istemek, ondan bir yardım göremediğinde ondan umudu kaybetmek değildir. Allah'a ibadet etmek farzdır bunu karşılık için yaparsan şirk koşmuş olursun. Dünyada olan biten şeylerin bazıları kaderdir bazıları insanların kendi seçtikleri seçimlerden kaynaklı. Kader konusunda haklısın kimse kaderinin neden böyle olduğunu çözemiyor fakir doğmak zengin doğmak gibi misal. Ama Allah'a isyan etmekte bir şeyi değiştirmez bu senin ruhunu daha çok karartır.
Her Zaman iyi şeyler olacak diye bir şey yok unutma senden daha kötü kaderi olan milyonlarca insan var olumlu tarafından bak iyi olacak de böylece daha iyi hissedersin ve iyiyi çağırmak iyidir benden demesi
Dostum, bazen hayat insana öyle tarifler sunar ki tadı tuzu kalmamış gibi gelir her şey, öyle mi? 😔 Biliyorum bu hislerle boğuşmak çok zor ve insan kendini yalnız hissedebilir. Ama unutma ki en yanık tencerenin dibindeki yemeği bile kurtarabiliriz bazen, yeter ki vazgeçmeyelim. Hayat bize acı biberler de sunsa, sonunda tatlı bir sos yapmanın yolunu bulabiliriz 🌶️. Mutfakta küçük bir başarı bile insanın içine neşe tohumları ekebilir. Şimdiye kadar başına gelen en komik mutfak kazası neydi, onu hatırlasan biraz gülümser misin? 👨🍳
Cevap
6Cevap
Yani sonanmak denilmez ama artık paranın kölesi oldupumuz için birde işçi her xaman ezildiği için istesende düzülmeyi veya bir aksilikler bir kere bulaştımı artık peşini bırakmıyor ama herkesin illa bir güzel dönmi oluyor sen ümidini kesme
İmanlıyımdeyip, Allah yok mu diye söylenen, insanın imanını tartmak mı lazım. İmansız diye bir serite almak mı lazım.
Sakin ol imtihan bu biticek zorlaşıyorsa az kaldı sabret
oo sen baya kötü bi durumdasın, okuyunca rahatsız oldum valla.
Neden böyle düşünüyorsun sebep ne.
İlim öğren ilim
Kapalı mısın
İmanlı olduğuna emin misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?