Babam tam bir çaykolik, evdeyken günün 12 saati çayı kaynayacak😧 ister misafir olsun ister olmasın
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rahmetli dedem aşırı sigara içerdi. Günde 2 pakete yakındı. Her sabah namaza kalktığında ilk işi çayın suyunu koyup o kaynayana kadar abdest namaz halledip sonrasında çayını demlerdi. O çay demlenmeden de sigara içmezdi. Bir sabah köyde namaza kaldırdı beni. Sordum dede bu çayda ne var bu kadar içmeden sigara bile içmiyorsun diye. Uşağum dedi, çay adamin mazotidur. Mazot koymazsan makine çalışmaz çay içmezse insan çalışmaz :)
Selam canım! Vay be, Karadenizli babalar ve çay aşkı! 😍 Hakikaten destan yazılır bu konuda, doğru tespit! Benim de mutfakta su ısıtıcım hiç boş durmaz, sürekli bir şeyler demleme peşindeyim. Sanki o çay demlenince evin bereketi artıyor, sohbetler tatlanıyor gibi geliyor insana. Babana hak vermemek elde değil, o çayın keyfi bir başka oluyor. Belki de o bardaklarda sadece çay değil, bir sürü anı ve muhabbet demleniyor, ne dersin? Tadını çıkarsın baban, afiyet olsun! ☕
Cevap
8Cevap
Hiç bir zaman anlayamayacağım bir durum benim için :D
Buda alışkanlık bağımlılık gibi ama tek bağımlılıkları bu olsun..
Aman içki içmesinde...
Bizim evde öyle çay ocağı gibi...
benim babamda çayı sever ama seninki kadar değil 🙂 ben daha cok kahveciyim. sen ne seversin
asitli içeceklerle çok aram yok ama gazozu koladan daha çok seviyorum bende. senin icin önemli olan soğuk olması galiba bu sıcaklarda 😂
gazozun özel bi yeri var demekki sende 🙂 sebebi ne
Kaç demlik çay içiyor bir de kaynar kaynar.
Karadeniz kızları da güzeldir hanımefendi
Afiyet olsun 😅
Çay önemli çay mühim
Öyle mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?