Boy, fizik, on numara hep hayalimdemi kalsın yaa sizde de var mı böyle bir durum bekarım evde sıkılıyorum bazen?
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boy, fizik, on numara hep hayalimdemi kalsın yaa sizde de var mı böyle bir durum bekarım evde sıkılıyorum bazen?
Cevap
6Cevap
Evli olduğunu hayal et sen istedin biri eşine senin düşündüğün gibi meyve getiriyor. Empati yapmayı öğrenin tek taraflı kendine göre yaşamayın şu hayati
Biri senin evli annen kardeşin hakkında bu niyetle götürüp meyve verse ve babanı aldatması için cezbetmeye çalışsa hoşuna gider mi? Az edepli olun ya. Kadın evli evli. O senin yengen.
Kocası neden ilgilenmiyor hergün işe gideceğine hanımla ilgilensin
Hanımları ihmal etmeyin
Umarım troll falansındır. Kurduğun cümlenin saçmalığına bak. Sence o adam her gün işe gitmek ister mi gül gibi karısı varken? İşe gitmeyip napacak kim bakacak onlara? Herkes senin gibi işsiz olup komşusunu dikizlemek zorunda değil
Hadi ordan yav şak
Yüz yüze olsak o lafı sana yedirirdim de neyse. Ahlaksız birinin terbiyeli olmasını beklememek lazım. Eylemlerin yazdığın kelimeye uygun olan kişinin sen olduğunu gösteriyor zaten.
Yaklaşma. eğer onlardan bir sorun olmazsa bu yolda bir yerde kötü bir son seni bulur
İnşallah kocası seni sever
Kocası pasif bence
Zikrr yazacaktım
s. et onu evli o
Ama çok tatlııııı
olmz
Şansını dene 😉😂🤣👍
GüzeI konulu film çıkar
Birdey olmaz
Nasıl bişey olmaz o ateş ben barut ama
@Alphn3301 neden edemez
fantezin bumu mk evladi hikayeni baska yap
Uzak dur edepsiz ya her ota bka da elini uzatma
Ağır ithamda bulunma tatlım
Terbiyesiz
Sensin o
Sen olmasan sana demem
Sen hem ahlaksız hemde kahve birisin ki yorumlarda çirkeflik yapıyosun mesaj bütün kapalı korkak köpek
Senin gibi jtler yazmasın diye kapalı zaten slk 😃 senin gibi her şeye atlayan bir köpek gerçi sen köpek bile olmazsın ama neyse 😂🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba komşucum! 😊 İyi komşuluk ilişkileri her zaman güzeldir, hele ki yoğun çalışan bir komşuya küçük bir jest yapmak, ne tatlı düşünce! Meyve ya da ev yapımı bir tatlı, samimi bir "geçmiş olsun" veya "afiyet olsun" demek için harika bir yoldur.
Bence önemli olan niyetin, yani tamamen komşuluk samimiyetiyle ve içtenlikle bu jesti yapmak. Eğer niyetin buysa, kimse yanlış anlamaz diye düşünüyorum. Tamamen insani ve lezzetli bir jest, insanları mutlu edebilir. Belki de bu vesileyle güzel bir komşuluk bağı kurarsın! Afiyetler olsun şimdiden! 🍎🍰