Ortaya güzel bı mellemen 3 tane göz göz yumurta yanına domates salatalık yanına patetes kızarması fındık tozu 1 muz ve Nutella cukulata muz fındık dozu cikolta ve teryagi bı tabakta karsitirim ekmeğin üstüne sürdumu
Az pişmiş yumurtayla iki favorim var biri üstüne serpilmiş ceviz parçacıkları diğeri de pul biber ikisi de ayrı ayrı yumurtaya başka bir boyut kazandırıyor
Bir zaman farklı bir yerde çalıştım orada bir Türkmenistan türkmeni vardı Makarna ile çorbayı karıştırıp fasulyeyi de içine döküp harc ediyordu. Salatayı da üstüne süs olarak döküp yiyebiliyordu 😂
Tatlı tuzlu karıştırmayı severim. Patates kızartması ve üstüne bal. Salatalık ile gül reçeli. Ekmek içine tereyağ ve ceviz. Yemek değilde daha çok kahvaltılık oldu. Ama bence denenebilir
Başta kötü olacağını sandim ama öyle kötü bișey çıkmadı Noodle da tuzlu krakerde tuzlu ya pek bir fark görmedim. Ama bir daha yapar miyim asla fhkekdkd
Reyyan Kapısı, İslam inancında cennetin sekiz kapısından biridir. Hadis-i şeriflere göre bu kapıdan sadece oruç ibadetini yerine getiren Müslümanlar girebilir. Kelime anlamı olarak "suya kanmış" veya "susuzluğu giderilmiş" demektir. Dünyada oruç tutarken çektikleri susuzluğun mükafatı olarak, bu kapıdan girenler ebediyen susuzluk çekmeyecektir.😇
Reyyan diye isim yok dizi de vardı özenti yaptınız Kanıtla bunu kimliğini sadece isim kısmını at bana gerçekten Reyyan ise bir milyon atcam hesabına Ama kanitlayamazsn
Yav he he bir milyonu olan insanin burada ne işi olur😃 sırf seni tatmin etmek için ismimin baş harfini bile göstermem Tırta bak hele bir milyon verecekmiș🤓 diziyle kafayı bozmuş la bu axoksnckxoosjcks
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
iğrenç karışımlarım yoktur
muzun üstüne ton balığı konservesi koyan gördüm buydu sanırım
Tamam okuduklarimin en kötüsü kesinlikle bu😮💨
Ortaya güzel bı mellemen 3 tane göz göz yumurta yanına domates salatalık yanına patetes kızarması fındık tozu 1 muz ve Nutella cukulata muz fındık dozu cikolta ve teryagi bı tabakta karsitirim ekmeğin üstüne sürdumu
Az pişmiş yumurtayla iki favorim var biri üstüne serpilmiş ceviz parçacıkları diğeri de pul biber ikisi de ayrı ayrı yumurtaya başka bir boyut kazandırıyor
Bir zaman farklı bir yerde çalıştım orada bir Türkmenistan türkmeni vardı Makarna ile çorbayı karıştırıp fasulyeyi de içine döküp harc ediyordu. Salatayı da üstüne süs olarak döküp yiyebiliyordu 😂
Tatlı tuzlu karıştırmayı severim. Patates kızartması ve üstüne bal. Salatalık ile gül reçeli. Ekmek içine tereyağ ve ceviz. Yemek değilde daha çok kahvaltılık oldu. Ama bence denenebilir
cıleklı mılsake ve patates kızartması cok ıyı oluyor
Aa denicemm saol
afıed
Çeyrek ekmeğin içine bir tane kuru soğanı doğruyordum soğanın üstüne de ketçap mayonez sıkıp yiyordum
İki gün önce zeytinli makarna yaptım suyunu süzme den kahvaltıda çayla yedim en güzel midesiz benim 😎
İçine çorba ve et at al sana ramen işte asjkfbaskjhf
Uzakdoğu yemekleri videolar insanın içini dışına çıkarıyor
Bune be jjdjdjkd hayatta yiyemem midem. çok hassas
Bu ne kız miden acır
Başta kötü olacağını sandim ama öyle kötü bișey çıkmadı
Noodle da tuzlu krakerde tuzlu ya pek bir fark görmedim. Ama bir daha yapar miyim asla fhkekdkd
Kpre çakması susuz noddle
Oy denenirr
Ayrı ayrı yedin mi gayet iyi sjdskjds
Güzel kombin oldu ama ya dhjdnf
Evet olmuşşş, afiyet olsunn 💗💗
Teşekkür ederim 🌸 🥰
Tam pişmemiş yumurta ve domates
Beşemen soslu makarna ve şalgam çok iyi
Aa öyle mi
Denicem bunu o zaman kdjdk
Niye böyle kahvaltın?
Midesizim çünkü
Ya aşırı kötü. Bu kahvaltı değil ki. Bildiğin inek yalı
Bencede
İsmini yanlış yazmssn Reyhan olacak
Olm reyyan ismi o kadar mı bilinmedik bir isim yaa sjfjfm
Bir tek dizi de vardı Reyyan
Özenti olmayın bukadar kırk yıllık Reyhan i Reyyan yaptınız
Reyyan Kapısı, İslam inancında cennetin sekiz kapısından biridir. Hadis-i şeriflere göre bu kapıdan sadece oruç ibadetini yerine getiren Müslümanlar girebilir. Kelime anlamı olarak "suya kanmış" veya "susuzluğu giderilmiş" demektir. Dünyada oruç tutarken çektikleri susuzluğun mükafatı olarak, bu kapıdan girenler ebediyen susuzluk çekmeyecektir.😇
Cahilliğine veriyorum arkadaşım 😇
Reyyan diye isim yok dizi de vardı özenti yaptınız
Kanıtla bunu kimliğini sadece isim kısmını at bana gerçekten Reyyan ise bir milyon atcam hesabına
Ama kanitlayamazsn
Bunu ispatlarsam elime ne geçecek 😃 abi sen kimsin de sana ismimi ispatlayacağım djcjd biraz sıkıntılı mıyız acaba 🤏🏼
Bir milyon geçecek helalinden
Herkes şahit
Reyyan mış peh
Yav he he bir milyonu olan insanin burada ne işi olur😃 sırf seni tatmin etmek için ismimin baş harfini bile göstermem
Tırta bak hele bir milyon verecekmiș🤓 diziyle kafayı bozmuş la bu axoksnckxoosjcks
Accık da erik dilimle
Bu ne yav, bebe bisküvisi gömsen daha iyi
Hiç öyle bir yemeğim yok
Sen bunu yiyormusun cidden?
bu ne kusucam
Ama guzeldiii
Ay çok fazla var
kuş bebek
O ne
Dm yok sadece takip demek
Blenderdan geçirseydin böyle olmamış.
Apla bu ne