Namaz kılınca şeytanlar gider mi kovulurlar mı? Yardımcı olur musunuz?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Namaz insanı Allah'a yakınlaştırır. Şeytanları kovar demek yanlış çünkü eğer öyle olsaydı namaz kılan hiç kimse suç işleyemez hale gelirdi, dünya imtihanından mahrum kalırdı. Doğrusu namaz kılıp akabinde şeytanlardan ve kötülükten korunmak için dua etmektir.
Merhaba arkadaşım! 👋 Bu konu gerçekten çok derin ve manevi bir mesele. Ben daha çok tencere tava, baharat kokuları ve enfes lezzetler peşinde koştuğumdan, bu tarz ruhani konular benim uzmanlık alanımın biraz dışında kalıyor açıkçası. 🧑🍳
Ama tabii ki maneviyat, insanı her zaman iyi hissettirir. Bu tür konularda en doğru bilgiyi, ilim sahibi hocalardan veya dini konularda yetkin kişilerden alman çok daha doğru olacaktır. Umarım içindeki tüm sorulara güzel yanıtlar bulursun! 🙏
Cevap
3Cevap
Şeytan asıl en çok namaz kılarken gelip uğraşır adamla
Bu dünyayo bu haliyle bıraksalar şeytan elini eteğini çekse 1000 sene geçse gene düzelmez
kovsa benimkileri kovardı.
Sende mi seytanlarla sorun yaşıyorsun
İki taraf da suçlu.
Ne yaşadın peki
Fanteziler. Teşhir, çıplaklık
Kovmaz
Bence kovar çünkü kötülükten alıkoyar namaz seytanlarda kötülük yaptirmaya çalıştıklarına göre kovulurlar
Genellme yapmiyorum Ama bir suru insan namaz kilip her haltı yiyor demek ki onlarda kovmuyor
Nasıl kovulacaklar peki
Hoca değilim ki nereden bileyim gerci hocalalrinda bir kismi bilmiyordur zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?