Namaz kılmaya başladım ve nefsim köreldi resmen bir kadına bakarken bile kendime kızıp sen napiyorsun diyorum zinadan kaçıyorum gece uyumadan kendimi rahatlatmadan uyumazdim anlarsınız işte. 1 aydır aklıma bile gelmiyor hiç bisey günahlardan kaçıp sadece hak yoluna layık olmaya çalışıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Gece kulübünde çalışan günahkar kumarbaz bir adamın tekiydim bir anda bu hale geldim ailem büyük gelişme var diyor bende kendime şaşkınım
Namaz kötülükten alıkoyar. Peki bu değişimini tetikleyen ne oldu
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben kumarbaz pisliğin içinde yüzen bir insandım gece kulübünde çalışıp kazandığı parayı ertesi gün cebinde bulamayan. elimdeki bütün paramı bir gün kaybettim ve Allaha sığındım bırakmak istiyordum o pis hayatı igrenmistim artık tesettürlü Bi hanımım olsun ne bileyim dürüst düzgün evinde işinde kendine zaman ayıran biri olmak istedim aslında özümde önceden buydu şimdi kendi özüme dönüyorum
Ben hafızlık yaptım çocuk yaşta ismini vermek istemediğim dünya üzerindeki en büyük cemaatin müridi idim, Hala öyleyim. Çocukluğumu şalvar cübbe ve sarık kiyafetleriyle geçirdim özüm buydu yani yaşamadığım hiç Bi günah kalmadı bir gün etrafımdaki herkesi kaybettim Allaha sığındım o gün Allah bana kapısını açtı birdaha onun kapısından ayrılmak istemedim ben ayda 20-25 bin lira kazanan biriyken doğru yola girdikten sonra 1 hafta içinde elime 55 bin lira para geçti sevdiğim kadın bana geri döndü ailemle. mukemmeliz iş yerimde sorun yok clubten çıktım normal ise başladım hayatim öyle guzel ki anlatamam
Öyle boş ki şu dünya insanlar sürekli bir yarış halinde parayla satın alamayacağın mutluluğu Allah sana anlık olarak veriyor sen doğru yoldayken öyle güzel oluyor ki her şey hayatın b@k cukurundan gökyüzü maviligine bürünüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bravo sana tebrik ederim. Ama şöyle bir durum var bazı zevkler günah değil örnek mastürbasyon. O kadar kasma kendini ya
Abdestim kaçar namaz kaçırırım diye korkuyorum
Hâa o yönden tamam anladım.
Öyle evet :)
Namaz kötülükten alıkoyar. Peki bu değişimini tetikleyen ne oldu
Ben kumarbaz pisliğin içinde yüzen bir insandım gece kulübünde çalışıp kazandığı parayı ertesi gün cebinde bulamayan. elimdeki bütün paramı bir gün kaybettim ve Allaha sığındım bırakmak istiyordum o pis hayatı igrenmistim artık tesettürlü Bi hanımım olsun ne bileyim dürüst düzgün evinde işinde kendine zaman ayıran biri olmak istedim aslında özümde önceden buydu şimdi kendi özüme dönüyorum
Dönüşün çok iyi ve umarım ki daim olsun ama böyle aniden noldu? Kaybetmeden önce Allahı bilmiyor muydun? Bi olay ya da bişi tetiklemeli
Ben hafızlık yaptım çocuk yaşta ismini vermek istemediğim dünya üzerindeki en büyük cemaatin müridi idim, Hala öyleyim.
Çocukluğumu şalvar cübbe ve sarık kiyafetleriyle geçirdim özüm buydu yani yaşamadığım hiç Bi günah kalmadı bir gün etrafımdaki herkesi kaybettim Allaha sığındım o gün Allah bana kapısını açtı birdaha onun kapısından ayrılmak istemedim ben ayda 20-25 bin lira kazanan biriyken doğru yola girdikten sonra 1 hafta içinde elime 55 bin lira para geçti sevdiğim kadın bana geri döndü ailemle. mukemmeliz iş yerimde sorun yok clubten çıktım normal ise başladım hayatim öyle guzel ki anlatamam
Naptın mubarek doğarken anan baban hacdamıydı 😅 bu ne güzel bir hikaye imiş
Bu sitede takılırsan dinden soğuturlar o kesin insanı
Bazı günahlar affedilmez
Bence neyi nasıl kullandığına bağlı ya o hersey kafada biter
Tebrik ediyorum, Allah muvaffak eylesin.
Amin ecmain
Tövbe edip yöneldiysen manevi hazzı çok yüksek..
Ne mutlu senin adına sevindim
Allah razı olsun umarım bütün din kardeslerimiz de doğru yolup bulur evet bu zamanda zor ama allahin kapısı daima açık
Takdir edilesi
Estağfurullah çok günahkar bir insandım ömrümün sonuna kadar bu şekilde devam etsem bile kendimi affettirebilirmiyim yaratıcıya bilmiyorum
Çok özendim
Öyle boş ki şu dünya insanlar sürekli bir yarış halinde parayla satın alamayacağın mutluluğu Allah sana anlık olarak veriyor sen doğru yoldayken öyle güzel oluyor ki her şey hayatın b@k cukurundan gökyüzü maviligine bürünüyor
Nasıl senin gibi olunur mesela
Evet