Namazda sorunlarım var, şeytan vs NOLUR YARDIMCI OLUN? KORKUYORUM?

arkadaşlar 21 yaşındayım namaza ara vereli 4 sene olmuş. 5 vakiti kılamasamda 3-4 kılmaya çalışıyorum. benim problemim şu ne zaman namaza, kuran okumaya başlasam abdest aldıktan sonra karnıma ağrılar giriyor. bıçaklar batıyor. gaz oluşuyor.
ne zaman namaz kılsam kedim gelip beni rahatsız ediyor korkunç homurtular çıkartıyor gözlerini sipsiyah yapıyor ve takır tukur sesler çıkarıyor. bugün yatsı namazını korkudan son iki rekatını zor kıldım. odadan çıkarıyorum kapıyı kapıyorum. tırnak sesleri geliyor kapıyı tırmalıyor korkunç ilintili sesler çıkarıyor ve ben şeytanın tövbe Allahım sen koru ben onun varlığıını hissediyorum sadece buda değil sürekli aklım başka yere gidiyor namazda çok istiyorum namaz kılmak fakat sapık şeyler/gereksiz şeyler/günlük olaylar ve sürekli kafamın arkasından bir ses senin namazın kabul olmayacak Allah şu an böyle namaz kıldığın için sana kızıyor diyor. cehennem ateşleri aklıma geliyor.
Namaz kılmaya başladığımdan beri çok kötü rüyalar hatta kabuslar görüyorum. Hastalık/ölüm/kaza ve daha neler neler hiç aralıksız bunları görüyorum. nolur kurtarın beni bu dertten ben namazımı kılmak iMANLI İBADETLERİNİ YAPAN biri olmak istiyorum.

Namazda sorunlarım var, şeytan vs NOLUR YARDIMCI OLUN? KORKUYORUM?